Trump ve Hind Receb

  • GİRİŞ21.07.2024 08:43
  • GÜNCELLEME22.07.2024 08:43

Tüm dünya eski Amerika Başkanı Trump'a atılan tek bir kurşunu günlerce konuştu.

Trump katıldığı bir miting esnasında Thomas Crooks tarafından ateşe verilen bir silahla kulağından yaralandı. Suikastçi Thomas Crooks'un nasıl engellenemediği, Gizli Servis'in başarısızlığı, Trump'ın kafa hareketiyle son anda hayatta kalma mucizesine dair sayısız haber yapıldı.

Bundan aylar önce  Gazze'de, etrafında ölen akrabalarının cesetlerinin olduğu bir arabanın içinde sıkışıp kalan ve İsrail tarafından kurşun yağmuruna tutulan 6 yaşındaki Hind Receb ise dünya kamuoyunda çok küçük bir yer tutmuştu.

Filistin Kızılayının daha sonra yayınladığı ses kayıtlarında sadece 6 saniyede 64 el silah sesi duyulmuştu.Araçta mahsur kalan ve etrafı ölen akrabalarıyla çevrili olan kız çocuğu, 3 saat boyunca telefonda konuştuğu Kızılay ekiplerine kendisini kurtarmaları için yalvarmış ve Hind'in telefondaki Kızılay görevlisiyle konuşurken son sözleri "Beni gelip alacak mısınız? Çok korkuyorum, lütfen beni almaları için birini gönderin." olmuştu...

Hind kaybedilen ilk çocuk değil ve son da olmayacak. Masum çocukların öldürülmesinin neredeyse fark edilmediği ve çabucak unutulduğu bir noktaya nasıl geldik?

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat