Hasta teyzenin yüzünü güldüren ziyaret

'Enver Yılmaz'ı görmek istiyorum' diyen yaşlı teyzenin isteğini Başkan Yılmaz evinde ziyaret ederek gerçekleştirdi.

Hasta teyzenin yüzünü güldüren ziyaret
Hasta teyzenin yüzünü güldüren ziyaret
GİRİŞ 10.04.2014 18:01 GÜNCELLEME 10.04.2014 18:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, kanser hastalığıyla mücadele eden ve yerel bir televizyon kanalında, 'Enver Yılmaz'ı görmek istiyorum" diyen 68 yaşındaki Sevim Gül'ün isteğini yerine getirdi.

Altınordu ilçesine bağlı Kumbaşı Mahallesinde Mahallesi'nde yaşayan ve yakalandığı kanser hastalığıyla mücadele eden Sevim Gül'ün geçtiğimiz günlerde hasta yatağından Enver Yılmaz'a olan sevgisini dile getirdiği haber televizyonlarda yerini almıştı. 68 yaşında olan ve kardeşi tarafından bakılan Sevim Gül, Enver Yılmaz'ı çok sevdiğini ve doktorların yataktan çıkmasını yasaklamasına rağmen Enver Yılmaz'a oy kullanmak için hasta yatağından kalkıp araba yardımıyla 50 metre uzaklıktaki okula giderek oy kullandığını belirtmiş, tek isteğinin de Enver Yılmaz'ı canlı görmek olduğunu söylemişti. Sevim Gül'ün o isteği yerine geldi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz bu isteği kırmayarak Sevim Gül'ü hasta yatağında ziyaret etti. Hasta yatağında Enver Yılmaz'ın odaya girdiğini gören Sevim Gül'ün mutluluğu ise görülmeye değerdi. Ziyaret yaklaşık 45 dakika sürdü. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, sevim Gül'ü ziyaret ettikten sonra mahalle halkıyla da sohbet etti. Mahalle halkını da dinleyen Yılmaz, daha sonra Kumbaşı mahallesinden ayrıldı.

YORUMLAR 2
  • Murat Kara 10 yıl önce Şikayet Et
    Örnek Davranış. Hizmet için öne çıkanların nezdinde toplum, kendi aile fertlerinden önce gelmeli. Bu durumda tabiidir ki aile fertlerine büyük fedakarlıklar düşmektedir. İnsanlara hizmet için yola çıkanların Allah (C.C) yar ve yardımcıları olsun. Allah onları doğru yoldan ayırmasın. Hayırlı Cumalar.
    Cevapla
  • nizam-ı cedit 10 yıl önce Şikayet Et
    ben bu adamı seviyorum ya. bakışlarındaki asalet yeter.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları'ndan büyük cesaret! Çıplak elle İsrail tankını havaya uçurdular
Milyarlarca dolarlık yatırım! Türkiye ile ABD görüşüyor