Yedi Güzel Adam 14. bölüm yayınlandı

Yedi Güzel Adam dizisi son bölümüyle TRT ekranlarında yayınlandı. Yedi Güzel Adam, 14. bölüm'de Filistinli Meryem'i kurtarmaya çalışıyor.

Yedi Güzel Adam 14. bölüm yayınlandı
Yedi Güzel Adam 14. bölüm yayınlandı
GİRİŞ 11.10.2014 00:52 GÜNCELLEME 11.10.2014 00:53

TRT ekranlarının sevilen dizisi Yedi Güzel Adam, 14. bölüm ile ekranlara geldi. Yedi Güzel Adam son bölümünde Handan hocanın hastalığı ile gerilen güzel adamlar, Filistinli Meryem ve çocuklarını nezarethaneden kurtarmak için çaba gösteriyor. Yedi Güzel Adam'ın yeni bölümleri TRT internet sitesi üzerinden dizi TV ekranlarına geldikten sonra izlenebiliyor. Yedi Güzel Adam'ın son bölümünü dizi internet üzerinden yayınlandıktan sonra TRT internet sitesi üzerinden izleyebilirsiniz.

Yedi Güzel Adam 14. bölüm internette yayınlandıktan sonra izlemek için tıklayın.

Yedi Güzel Adam 14. bölüm özeti

Yedi Güzel Adam’ın 14. Bölümünde heyecan giderek artıyor. Kerim’in gözleri önünde sopalı saldırıya uğrayan Hasan Ali ile bu grupla karşı karşıya gelen Çalık, nasıl kurtulacak? Handan Hoca’nın hastalığı ile gerilen Zehra, hastanede herkesin önünde Cahit’e rest çeker. Adnan aşık olduğu Zehra’ya bir adım daha yaklaşmıştır. Öte taraf da ise Çalık ve Selim arasında oynadığı oyunun ödüllerini almaya başlar… Erdem ve Müdür Fuat arasındaki gerginlik büyük bir krize dönüşür. Erdem, talebeleri ve arkadaşları için nasıl bir fedakârlık yapacak? Dergide ise güzel adamlarımız hummalı bir çalışmaya başlamıştır. Akılları ise Filistinli Meryem ve çocuklarında olan güzel adamlarımız acaba onları soğuk nezaretten kurtarabilecek mi?

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Feci kaza: Ambulans ile kafa kafaya çarpıştı: 4 ölü, 1 yaralı
Kırgız lideri öfkelendiren evlenme teklifi! Hapse attırdı