Karadağlar dizisi çekilmeye başladı

Yakında özel bir televizyon kanalında gösterime girecek ''Karadağlar'' dizisinin çekimleri, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde başladı.

Karadağlar dizisi çekilmeye başladı
Karadağlar dizisi çekilmeye başladı
GİRİŞ 10.10.2010 12:41 GÜNCELLEME 10.10.2010 12:41

 

Yapımcılığını Med Yapım'ın üstlendiği, Oğuzhan Tercan'ın yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosunu Alican Yaraş kaleme alıyor.

Tefecilikle geçinen zalim baba ve onun birbirinden bağımsız karakterdeki dört oğlunun konu edildiği dizide, usta oyuncu Erdal Özyağcılar'ın yanı sıra İbrahim Çelikkol, Hatice Şendil, Ahmet Rıfat Şungar, Aliona Bozbey ve Korel Cezayirli rol alıyor.

Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, çekim ekibine destek olmak amacıyla, dizinin çekimlerinin başladığı Adatepe köyündeki seti ziyaret etti.

Usta oyuncu Özyağcılar, eşi Güzin ve kızı Zeynep Özyağcılar'ın da dizide rol aldığını söyledi.

Özyağcılar, ''Dizi, 1930'lu yıllarda geçiyor. Dünya klasiklerinden Dostoyevski'nin Karamazov Kardeşler kitabının Türk versiyonunu çekiyoruz. Bölgeyi taş evleri nedeniyle seçtik. İyi ki de buraya gelmişiz. İnsanları çok cana yakın ve doğası harika'' dedi.

Belediye Başkanı Balkan da Özyağcılar gibi usta oyuncuların rol aldığı bir dizinin, Küçükkuyu ve çevresinde çekiliyor olmasının beldenin tanıtımında büyük rol oynayacağını belirtti.

Küçükkuyu'daki çekimlerin 3 ay sürmesi planlanıyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz Ayasofya'yı bu imanla zincirlerinden kurtardık
Süper Lig devinden Sadio Mane bombası! Başkan bizzat devrede