Gelibolu da yaşıyorum, bende birkersinde ihbarda bulundum tüple patlıcan çıkartıyorlar diye ihbardan sonra 6-7 kere bana dönüş yaptilar yok söylemi yok böylemi diye zirt jandarma pirt emniyet vs . sonuç buz gerekli uyarıları yaptık beyefendi denildi.sanki o uyarıları biz yapmadık hiyarcilara.hani vatandaşlık görevimi yapayım diyorum burnundan getiriyorlar,sanki ben suçluyum nerdeyse.
Beğen Cevapla
Toplam 3 beğeni
Vatan2 ay önceŞikayet Et
Deniz hıyarı,denizlerin çöpçüsüdür.Bir tek deniz hıyarı günde 350 kilo yılda 120 ton deniz kumunu temizler.Kirlilikten beslenirler.Böylece ekosistemi sağlıklı tutarlar.Sonrada müsilaj var denizlerimizde diyoruz.Nasıl olmasın ki.
Beğen Cevapla
Toplam 3 beğeni
cameel2 ay önceŞikayet Et
amirden yazı gizleyen bir tıbbı sekreterin çalıştığı kuruma sahip bir ülkeyiz.
Beğen Cevapla
Toplam 1 beğeni
Misafir2 ay önceŞikayet Et
Aynen Çok Doğru
Beğen Cevapla
Toplam 2 beğeni
Muharrem2 ay önceŞikayet Et
Hepsini ayrı yere mi dökmüşler? Keşke açıkta tekne ile farklı yerlere dökselerdi..
Beğen Cevapla
Toplam 12 beğeni
Arslan2 ay önceŞikayet Et
Bizim insanın kafası kolaya çalışır. Şaşırma kardeş. Bu canlıları satmak için toplayanlar da kolay paranın peşindeydi. Doğru olanı yapmak zor, yanlış olan kolaydır. Allah korkusu olmadığı için hep kolay olanı tercih ediyoruz. Bizler "harika müslümanlarız (!)".
YORUMLAR
5 Yorum Var