TÜM YORUMLAR

Almanya kabul edeceği Ukraynalı mülteci sayısını açıkladı
Almanya kabul edeceği Ukraynalı mülteci sayısını açıkladı
DÜNYA
12 Mart 2022, 20:04
Almanya kabul edeceği Ukraynalı mülteci sayısını açıkladı
Almanya, Rus saldırısından Moldova'ya kaçan 2 bin 500 Ukraynalı mülteciyi kabul edeceğini açıkladı. BM Rusya'nın saldırılarından bu yana Ukrayna'dan kaçan mültecilerin sayısının 2,5 milyonu aştığını açıklamıştı.
YORUMLAR 42
  • bilall 2 yıl önce Şikayet Et
    herhalde bizim Ülkemizdeki mültecilerin aylık doğum sayısı bundan fazladır
    Cevapla
  • ibrahim dekn 2 yıl önce Şikayet Et
    hem faşist hem ayrımcı beyni küçük kendini ahi ırk sanan mahlukşar.hani mavi göz sarışın neoldu?çokmu geldi... size rusya dalsa kılımızı kıpırdatmamamız lazım.ama ukrayna başka.
    Cevapla
  • gerçekten 2 yıl önce Şikayet Et
    dalga mi geciosun almanya isminin hakkini ver Turkiye bile simdiden 25bin aldi polonya ya milyon kisi gitti dalga gecer gibi 2500 kisi diyorsun insallah yarin oburgun ruslar sana girer de senin halkini da komsu ulkeler sayiyla alirlar 900 kisi 1000 kisi diye hakediyorsunuz cunku kacacak yer arayacaksiniz
    Cevapla
  • İstanbul-18 2 yıl önce Şikayet Et
    Herhalde 3 sıfır eksik yazıldı. Terbiyesizler 84 milyon nüfuslu dünyanın en zengin ülkelerinden biri, dalga geçer gibi 2500 mülteci alacağız diyor. Onlarıda alırken diploma ve kariyer meslekli olanları seçerek alırlar. İnşaallah bir gün o insanların düştüğü duruma sizde düşersiniz.
    Cevapla
  • Şahin gözü 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi işin zor alaman bak moldavyaya sor ukraynalilardan memnunmuymuşlar hehehe Alacagin cevap belki fikrini değistirir...
    Cevapla
  • HİLAL 2 yıl önce Şikayet Et
    Suriye iç savaşında zalim esadın kendi halkına attığı 217 kimyasal bomba,onlarca terör örgütü ve 77 milletten askerin bulunduğu bir savaştan kaçan mazlum halkın sayısı 11 yılda 7 milyon, Tek bir ülkenin kendi bağımsız topraklarına savaş açan zalim Putin'in saldırılarınadan kaçan ukraynalı sayısı sadece 17 günde 2.5 milyon,hani bizdeki kalbi taşlaşmış dilleri pabuç olmuşlar varya,içindeki müslüman ve arap milleti kini tavan yapmışlar varya,her fırsatta suriyelileri aşağılıyorlardı,suriyeyi savunmuyorlar diyorlardı,hadi buyrun ukraynadaki rakamlara ve ukraynada 18-60 yaş erkeklerin ülkeyi terketmesinyasak olduğu halde terkedenlerin toplamı 2,5 milyonu aştı.
    Cevapla
  • Ercan 2 yıl önce Şikayet Et
    Medeni Avrupa Rus işgaline uğrayıp mülteci durumuna düşmezse böyle komik matematik hesaplarını bırakamaz. Almanyanın insanlığı, Ukraynaya yardım diye asker şapkası göndermesinden belliydi zaten. Şaşırdık mı? Hayır.
    Cevapla
  • mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar cok kisi siz bunlari nerde yatirip nerde kaldiracaksiniz bari bin tanenesini almayin baska yere gonderin
    Cevapla
  • Faruk uçar 2 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın artık Avrupayı eleştirmeyi adamlar haklı bizdeki sığınmacılara bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız
    Cevapla
  • bilall 2 yıl önce Şikayet Et
    bizde gavur gibi Merhametsizmi olalım diyorsun yani
    Cevapla
  • Vahit 2 yıl önce Şikayet Et
    Rusya Ukrayna yerine asıl Almanya ya savaş açmalıydı. Ukraynaya üzülüyorum ama Almanya için zerre kadar üzülmem.
    Cevapla
  • sait dbakır 2 yıl önce Şikayet Et
    aynen kardeş
    Cevapla
  • TŪRK 2 yıl önce Şikayet Et
    çok fazla değil mi biraz azaltin bari
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Suriyeden secilmis 300 cocuk, ukraynadan 2500 yetişkin... büyük gelisme. Eee yine de 2.5 milyonun binde biri eder. Medeni hristiyan en gelismis almanya gene derdin büyüğünü dunyanin senden fakir kismina yukledin. Elbet ozlemissindir Insallah bizzat yasarsin aynini.
    Cevapla
  • şakacı 2 yıl önce Şikayet Et
    görüyomusunuz kendini zırt kuşağı olarak gören avrupa hayranı bebeler bunlarda insanlık bile yok ona göre bidaha düşünün derim
    Cevapla
  • Tamer 2 yıl önce Şikayet Et
    gavurlar sizi, gavur yaptı yine gavurlugunu, keşke bizde uzerimize düşen muslumanlik gorevini hakkiyla yapabilsek.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Gözünü kör etmiş tüh
    Cevapla