Taksim'den kaldın Meral Akşener!
Taksim'den kaldın Meral Akşener!
Taksim'i taksim taksim yanlış anlayan bir vekil Meral Akşener!

Yorumlar14

  • Bab-ı esrar 11 yıl önce Şikayet Et
    Yıldırım kardeş öyle bir anlamışsınız ki!!!. Mangalda kül bırakmamışsınız. Kardeşim, kadın resmen milletin sokağa dökülmesinden dört köşe olmuş ve döktürmüş siz hala mhp li vekile methiye düzmekle meşgulsünüz. Zihniyetiniz bize ters, yoluna git Yıldırım kardeş!
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • yıldırım 11 yıl önce Şikayet Et
    Anlayış. Meryem hanım siz Meral Akşenirin dediğini bile anlamamışsınız ki neden birde yazı yazmışsınız.Zaten işin ağaç falan olmadığını o da söylüyor.Ancak onun söylemek istediği sebebi anlama konusunda bayağı yanılmışsınız.Yoksa sizde Başbakan gibi dönüp dönüp işi "ağaç nedir ki biz 1000 tane dikerdik" düşüncesine mi getiriyorsunuz.İstersen Aybike Hanım bugün Abdullah Gülün açıklamasını oku.Eski AKP li olduğu için olayların neden bu hale geldiğini belki anlarsın.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • nakkaş Hacı 11 yıl önce Şikayet Et
    Ülkeme dua. Biz,kısık sesleriz...minareleri, Sen,ezansız bırakma Allahım! Ya çağır şurda bal yapanlarını, Ya kovansız bırakma Allahım! Mahyasızdır minareler... Göğü de, Kehkeşansız bırakma Allahım! Müslümanlıkla yoğrulan yurdu, Müslümansız bırakma Allahım!
    Cevapla Toplam 19 beğeni
  • anadolubeyi 11 yıl önce Şikayet Et
    BÖYLE SİYASET OLMAZ. Özünde doğruluk ve dürüstlük olmayan hiçbir şey başarılamaz, sürdürülemez. Rakibi zayıflatacağım diye vahşeti mazur göstermek uyku halidir, vefasızlık ve basiretsizliktir. Çok değer verdiğimiz bu hanımefendiye hiç yakışmadı.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Feyzi Karaman 11 yıl önce Şikayet Et
    Artık maskeler düştü Uşağum!. İki üç ağacı bahane edip ülkeyi irilyonlarca zarara uğratan, dünyada itibar kaybına uğratan bu kesim asla ve kata "millet" veya "halk" etiketlerine sığdırılamaz. Bunlar olsa olsa bozgunculardır. Bu millet bu bozguncuları iyi tanıyor. Meral Akşener'ler anlamasa da bu milletin feraseti her şeyi iyi analız ediyor.
    Cevapla Toplam 15 beğeni
  • Ezel 11 yıl önce Şikayet Et
    Yazık!. Bu kadın bir de vekil olacak! Bir de ülkücü! Ülkeye zarar verenlerle aynı safta. Bazan böyle olaylar maskelerin düşmesi için iyi oluyor. Meryem Hanım dikkatiniz için teşekkürler.
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • turgut1 11 yıl önce Şikayet Et
    meseleyi ağaç meselesi görecek kadar ülke gündemine hakimlerse eğer. yakılan otobüsleri göremiyorlarsa,yıkılan iş yerlerini ve kaçırılan huzuru göremiyorlarsa ve bu halleriyle de seçime gireceğiz diyorsa yanlış hesab yapıyor bana göre...polise ana avrat söven milletvekilleri ile aynı safta ve söylemde durabiliyorlarsa, bizim kanımıza dokunuyor..bir zamanlar "kazığa oturdurum" diyen 28 şubatçıların sözlerinin kanımıza dokunduğu gibi...
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • demokrat 11 yıl önce Şikayet Et
    Başbakan inadı bırakmalı mı?. Bence Başbakan tepeden tırnağa kadar haklıdır. Zira ortada bir fesat ve entrika kol geziyor. Yani iç beş kopuğa "tamam koçum, sizden korktuk, siz nerdesiniz öyle olacak" mı demeli? Meral Akşener gibi siyasiler yolun sonunua geldikleri için son çırpınışlanla gündemda kalmaya çalışıyorlar. Artık yeni bir nesil siyasete egemen. böyle iskimiş siyasileri meydanadan sileceksin. Buna AK Partideki eskimişler de dahildir.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • anarşist 11 yıl önce Şikayet Et
    bir siyaset dili ve tavrı olarak '' kamplaşma ve sertlik'' !. meseleye şöyle de bakıyorum; sayın erdoğan ''asabiyet aynı zamanda bir belagat şeklidir'' demişti,el hak bu böyledir de..unutmayalım ki vahiy bu anlamda da bize kılavuzdur; altyapının nisbeten oluşturulmasından sonra özellikle müddessir ile başlayan ama ayrışmanın necm suresi ile belirginleşmesi safları ayrıştırmış ve netleştirmiştir! aynı zamanda net bir meydan okuma ve kendi varlığını öne sürerek ciddi bir iddia üzere olmak bir vahyi metottur ve bu yol şayet iyi yönetilebilirse pek çok hayra da vesile olur,bu meyanda tayyip beyin ''..taksime cami de yapacağız'' demesi işte bu usul üzeredir ve siyaseten de çok ta tutarlı ve mantıklıdır..(söz buraya gelmişken her durumda ite dalaşmaktansa çalıyı dolaşmak hatta hiç ortalıkta olmamak evladır diyenlerlere,hiç bir bedel ödememe üzere yola koyulanlara zaten sözüm yok,çek kuyruklarından...)
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Yakup Sabrı 11 yıl önce Şikayet Et
    Adamların derdi keşke ağaç olaydı!. Meral Hanımın derdi de ağaç değil! Bir kaos çıksa da nemalansak derdi. Yoksa bu kadar bakanlık yapmış birisi bu açıklamaları yapar mı? Hele de böyle bir zamanda! Nerede gerçek ülkücüler? Allah bizleri böylelerinin şerrinden korusun. Duyarlılığınız için çok teşekkürler sevgili yazarımız.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • asuman halvaci 11 yıl önce Şikayet Et
    EVET SAYIN AKŞENER BİR ZAMANLAR KANATLARI ALTINDA ANAÇ BİR RUHLA SAVUNDUĞU POLİSİNİ SİYASET UĞRUNA HARCAMAYA HAZIR GALİBA !. bu siyaset ve iktidar tutkusu ne menem birşeymişki haktan hakikatten bu derece koparıyor. Meral hanım sadece maziyi iyi hatırlamalı derim .Eğer polisin içinde o saldırılar karşısında bilincini kaybedip zulm eden, yada insani değerlerini bir tarafa bırakıp şahsi kinlerini zulmünün vesilesi eden polisler varsa Allah islah etsin ve en kısa zamanda tespit edilip cezaları verilsin ama o polise haksız yere saldırı ve küfürde bulunanlarıda Cenab-ı Allah birgün- İmdat Polis diyecek hale getirsin.
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • asuman halvaci 11 yıl önce Şikayet Et
    ELBET MESELE AĞAÇ MESELESİ DEĞİL. Bilenler bilirki bu ümmet kıyametin kopacağını bilseniz elinizdeki fidanı dikin diyen bir peygamberin ümmeti. ve ağaç katletmez, hayvan katletmez, hele insan hiç katletmez... Çünki hesap gününden korkar . Mesele Taksim' in onlar için sembolik anlamı . taksim çocuğuyum ve orada yıllarca chp liler tarafından 1 mayıs adı altında akıtılan kana, vahşete tanık oldum her bir mayıs korkuyla geçerdi biz çocuklar için. o meydan onlar için yakıp yıkma provoke etme asılda içlerinde yatan kurdu dökme , istemedikleri hükümetleri alaşağı etme ortamı haline geldi ne yazık.ve dahada üzücü olan; bu niyetlerini hiç araştırmadan anlamadan o üçbeş sinsi provakatörün peşine düşen onlarla o zulme ortak olanlar . yazıklar olsun... vebalde ortaksınız...
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • siyahnur 11 yıl önce Şikayet Et
    Mesele küfür ve iman meselesi. Meselenin ağaç olmadığını bilmek için allame-i cihan olmaya lüzum yok. Şu saatten sonra artık mesele küfür ve iman meselesi, mesele hakkın galebe çalmaya yakın olmasının meselesi, mesle artık ellerindeki son kaleleri de kaybetmenin vermiş olduğu tarifsiz kuyruk acısı. Fevcr-i Sadık yakındır inşaallah. Cümleye hayırlı haftalar...
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • EYLÜL SONBAHAR 11 yıl önce Şikayet Et
    demekki ... ve malesef.... kimin ne olduğunu öğrenebilmek için bu tür vahşet tabloları gerek....bu olaylar bizleri de son derece üzdü.duyarlılığınızdan dolayı teşekkürler...
    Cevapla Toplam 9 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat