Patates çuvalı!
Patates çuvalı!
“Yine patates çuvalı gibi sıraya devrilmişsin Batır! Der ve arkasından biz diğer öğrencilere de verip veriştirirdi. Sonra pür dikkat kendisini dinlemeye çalışırdı herkes.

Yorumlar7

  • turgay bülbül 11 yıl önce Şikayet Et
    Birini eleştirmek için en iyi yer aynanın karşısıdır. (b. shaw ). NE KADAR İLGİNÇ bir vesile ile bir sosyal bilimler lisesini (iltifatlarınıza mazhar olmuş ) ziyaret ettiğimde sizin hislerinize tercüman olan düşünceleri o okulda çalışan öğretmenlerin hiç etrafını görüp görmedikleri , estetikten yoksun,çevre düzenlemesinden yoksun bir çevrede çalışmalarının kendilerini hiç rahatsız edip etmediğini düşünmüştüm.
    Cevapla
  • melahat acar 11 yıl önce Şikayet Et
    batıda aile kurumu çöktü!. avrupa da her doğan 2 çocuktan biri gayrı meşru,kız çocuklarının cinselliğe başlama yaşı 13,eşcinsellik ve uyuşturucu dizboyu.erkekleri kadınlaştı,kadınları ise erkekleşti.maalesef bizim milletimizinde bu felakete sürüklenmesi için uğraşan bizi içimizden vurmaya çalışan hainlerin sayısı hiç de az değil.Bügün amerika ve avrupa bile bu durumun vehametinin farkına vardı.özellikle evlenmeyi teşvik edici ve ev hanımlığını özendirici tedbirler alıyorlar.Ama bizde ise durum farklı kadın hakları ve özgürlüğü adı altında toplumu uçuruma sürüklemek isteyen hainlerle dolu etraf.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Hasan Seyre 11 yıl önce Şikayet Et
    İranda zaman durağandır..Batıda ise zaman çok hızlı akar.... İlerlemiş toplumları saran genel eğilimde Zaman önem kazanmıştır. Hastalık olarak adlandırılabilinirmi bilmiyorum. Daha çok bir yaşam biçimi olarakda görülebilir. Bir saat içinde onlarca işi yapmak zorundasınız. Sınava hazırlan. Öğretmenden ders al. Dersaneye git. Etüde uğra..arkadaşlarına cevap yetiştir. Anne ve babanın ısmarladıkları koş getir. Ama İrana gidin.bu koşuşturmayı bulamazsınız. Üniversite tahsili yapmanıza ihtiyaç yoktur. Kentlerin çevresi sabah iş için koşuşturulacak fabrikalarla dolu değildir. Dersane yoktur. o yüzden her kız çok iyi çay demler. Erkekleri memnun edecek çok iyi yemekler yapar sofralar hazırlayacak eğitimi okula gitmeyerek annnenizden alabilirsiniz.(ki doğuda kızların ana görevi budur)..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • turgut1 11 yıl önce Şikayet Et
    şapka giymeyenler veya şapkası olmayanlar nasıl düşünmeli. şaka şaka..
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • MİZANX 11 yıl önce Şikayet Et
    üzülülerek söylüyorumki!3333. bilmem bu nefsimin sesimidir, avukatlığa soyunan yaksa gerçeğin bir parçasımı ama ancak şu konuda eminim bir değil bir çok etken var ana babalardan tutun arkadaşa tv'ye topluma eğitime devlet yönetimine kadar.Sorun büyük altından kalkılamayacak kadar ve geleceği büyük bir tehlikeye sokacak kadar ancak Allah yar yardımcımız olsun ve bizi ve nesillerimizi Allaha hayırlı kul, anababasına hayırlı birer evlat, topluma hayırlı bir insan eylesin . zulm etmekten ve zulme uğramaktan korusun. ölünce arkasından oh kurtulduk dedirten, lanet okutanlardan değil hayır dua ettirenlerden eylesin.Amin . Meryem hanım değerli tespitleriniz ve duyarlılığınız için teşekkürler selam sevgi dua ile...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • MİZANX 11 yıl önce Şikayet Et
    üzülülerek söylüyorumki!2222. itiraf edeyim kendimde en büyük hata olarak gördüğüm şu; biz görmedik evlatlarımız görsün, biz tatmadık onlar tatsın, biz yaşamadık onlar yaşasın mahrum mahsun kalmasınlar dememiz belki en büyük hatamız. hani kelebeğin zorluklar içinde kozasını yırtıp uçmayı öğrenmesi misali biz o zorlukları yaşatmamaya çalıştık hata ettik. merhametin fazlası maraz getirdi merhamet edilecek duruma düştük. Gerçi beynimin bir yanıda diyorki bu sadece senin suçun değil bak bazen Alimden bile cahil doğuyor, cahilden alim (kıyamet alametlerindenmiş derler sahihmi bilemiyorum ) bu bir imtihan peygamber efendimiz buyurmuş benim ahir zaman ümmetimin imtihanı evinin içindedir diye. hem bak dünyada öyle bir zaman yaşıyoruzki neslimizi bozmaya çalışan insi cinni şeytanlar her türlü dejenere yollarını kullanıyorlar diye...
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • MİZANX 11 yıl önce Şikayet Et
    üzülülerek söylüyorumki!. sanki çocuklarımı anlatmışsınız meryem hanım bunu söylemek bile bana öylesi acı veriyorki ama gerçek bu ve ben hep düşünüyorum Allahım nerde hata yaptım? elbet soruma cevaplar geliyor içimden, islamı hakkıyla yaşamadın,..hatalarının bedeli,..kınadın başına geldi,..ama şöyle bir seste geliyor içimden elimden geleni yaptım anlattım, okudum,okutmaya çalıştım dinlettim sesimi duymak isteyenlere anlatıcılar aradım, bazen dinlediler bazen sizin beklediğiniz suçlamalara maruz kaldım bizzat evlatlarım tarafından geri kafalı eskide kalmış mazide yaşayan beyni yıkanmış vs.Velhasıl etki etmedi .. ve bugün bahsettiğiniz bir nesle sahibiz. Duadan başka (ki canımız çok yansa zaman zaman dua bedduaya dönüşüyor Allah bizi affetsin onlarıda hidayet etsin muhafaza etsin) çaremiz yok. Olacak olanla , ölecek olanada çare yok.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat