Kadın gazeteye benzer/miş!
Kadın gazeteye benzer/miş!
“Askerdeki kocasını bırakıp çocuğu yaşındaki biriyle evlenen Pınar Atacan (Altuğ)gibi tipler bizi fena rahatsız ediyor.”

Yorumlar9

  • kürşad yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    kadınlar meta oldu. medeniyet kadınları ucuz bulunan meta etti. ve kadınlar severek bilerek isteyerek meta olmayı kabul ettiler. çünkü kolayca para kazanmak güçlü kadın olmak vardı. hep en başta o olacak, en güzel o olacak, en çekici vs o olacak... amaç güçlü olmak, sevilmek. yok kendi bedenini kullanarak sevilmek. yazar pınar altuğ için dünya görüşü bana uymuyor demiş falan... dünya görüşü bana uyan tesettür 2013 moda giyinen hanımlarda bu zamanın en ucuz metası. evden çıkarken allı pullu giyinen ; ucuz meta olmayı kabul etmiştir. var mı ötesi.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • EYLÜL SONBAHAR 10 yıl önce Şikayet Et
    melahat acar hanımefendi,. yazıyı ana fikre götüren yolda bir araç verilen örnek.(pınar Altuğ).ve eli öpülesi pek değerli bir yazarın cümlelerinden....evvela kendimizle hesaplaşmalıyız..insan kendi yanlışlarını düşünmeye başladığında, başkasında sap, çöp, ....göremez oluyor....ve inanın asıl o zaman gelişmeye, üretmeye, yenilenmeye başlıyor.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • turgut1 10 yıl önce Şikayet Et
    demem o ki. kişi tek başına allahın muhatap aldığı,yaptıklarından sorumlu olan kişidir..başkalarının günahlarını deşifre etme,ağızlara düşürme falan bunlar ucuz numaralar..varsa eğer,kişinin günahını affedecek olan allahdır..varsa suç ceza verecek olan devlettir..kirli çamaşırları döken kişi temiz değildir..meryem hanım,söylenecek söz çok,fakat burda yayınlanmaz.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • turgut1 10 yıl önce Şikayet Et
    bir kadından aradığı ilgiyi duyamayan arayıcı,. kadını hangi konuda sıkıştırsamda kendimi onun ilgi odağına yerleştirsem...devletin imkanlarını kişisel heveslerine peşkeş çekmenin diğer adı..kişisel faydalanım elde edilemezse,devletin balyoz yumruğunu gösterme..kişisel verileri kendi çıkarlarına kullanma..bir hikaye anlatacağım;gencin biri günah çıkarmak için papaza gider:-papaz efendi günah çıkartacağım...papaz:falan binada ki kızla zina ettin değil mi?.genç: -hayır .der.papaz tamam o zaman sen falan markette çalışan sarışın kızla zina ettin..genç:- hayır der..öyleyse kilisenin karşısına açılan eczanede çalışan falan kızla zina ettin..genç:-hayır der..öyleyse kim der..genç:söylemem der..papaz:-öyleyse bende senin günahını çıkarmıyorum der..sonra genç arkadaşlarının yanına gider.arkadaşları:günah çıkarttın mı diye sorarlar..gençte çıkarmadım ama 3 tane sağlam adres aldım der.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • noter tasdikli yorumcu 10 yıl önce Şikayet Et
    haset kötü. yazılarından çok yaşlı olduğunu hissettiren bir yazar insanların hangi kampta olduğuna bakmaksızın hakkı savunan bir insan meryem hanım. yazmanın bir avantajı da aklı başında olduğu sürece yazabilmektir Allah ömrüne bereket versin biz de faydalanalım gönlümüz açılsın ufkumuz genişlesin.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • demokrat 10 yıl önce Şikayet Et
    Bir kadının bir kadına bu yorumu düşündürücü!. Aşağıda kadın olduğunu söyleyen bir vatandaş yazara hakaret etmiş! Yazarın amacı kadınları savunmak ve mağdur edilmiş bir hanımın mağduriyetini irdelemek iken bu düşmanca saldırı gerçekten insanı düşündürüyor. demek ki örtülü kadın bu kadar kinci! demek sadece kendine olunca demokrasi istiyor! halbuki yazarımız tanıdığımız kadarıyla bu sitenin belki de en hakkaniyetli yazarlarından birisi. Bu ülkede mümin tarzı demek ki böyle saldırarak ve aşağılayarak oluyormuş! Gerçekten takke düşmüş kel görünmüştür! Yazarın da başı açık birisi olarak artık bulunduğu bu siteyi gözden geçirmek zamanı gelmiştir. Bu muhafazakar kesim dedikleri kesim artık insanları bel aşağıdan vurmaya başladı ki çok ürkütücü! Hak, adalet, kul hakkı, insaniyet mi? O da ne?
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • demokrat 10 yıl önce Şikayet Et
    Melahat Hanım!. Bence sizin de farklı bir kompleksiniz var zira bir kadın olarak evli bir kadına bir saldırıyı kınayamıyor ve yazara saldırıyorsanız bunu irdelemek lazım! Sanırım sizin kompleksiniz de başka! Değil mi ama? Taş atana taş atarlar! Siz istediniz bunu!
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • melahat acar 10 yıl önce Şikayet Et
    yaşlılık kompleksi. Bir yazarın köşesinde yazabileceği bunca önemli konular varken başörtü karşıtlığıyla bilinen bir mankeni adeta avukatı gibi müdaafa yazısı yazdırabilecek tek şey herhalde YAŞLILIK KOMPLEKSİ olmalıdır.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • EYLÜL SONBAHAR 10 yıl önce Şikayet Et
    haklısınız..... tek kelimeyle "haklısınız"
    Cevapla Toplam 4 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat