Araplara 'Erdoğan için sevinmeyin' uyarısı
Araplara 'Erdoğan için sevinmeyin' uyarısı
Seçim sonuçları Türkiye kadar Arap ülkelerinde de merakla bekleniyordu.

Yorumlar21

  • musa arı 10 yıl önce Şikayet Et
    benim başbakanım. hiç bişeye yanmıyorum da dünya başbakanımın zaferine seviniyor ama bizim çapulcular kıymetini bir türlü bilemediler ona yanıyorum işte buna ciğerim yanıyor
    Cevapla Toplam 16 beğeni
  • muher erdal 10 yıl önce Şikayet Et
    OSMANLI TOKADI.... ilk tokadı biz vurduk halk olarak ,EVVEL ALLAH , gerisini reis halleder İNŞAALLAH... inlerine girecez inlerine... BİİZNİLLAH...
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Abdürrahim Çokgüngör 10 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye’siz Ortadoğu projesi 100 yıl sonra iflas ediyor. Yazıda (Onlar için Erdoğan, "kurdukları düzeni bozan" demektir.) deniyor. Bu kısmen doğru. Onlar batılı emperyalistlerin kurdukları düzenin nemalanan lider ve lidercikleri. O emperyalist kurgulu düzen Türkiye’nin yükselişiyle karizmasını yitirdi. Orta doğu’da sömürge-düzeni ilk bozmaya kalkışan Menderes’ti. Sonra 1965-80 Demirel, sonra Özal, sonra Refahyol oldu. Bu 4 döneme dış müdahalenin ana sebebi Türkiye’nin bölgedeki sömürü düzenini bozan politikaları oldu. Bu arada İsrail’i ve Büyük İsrail rüyasını unutmayalım. Erdoğan’a olan ilgi Türkiye’de millet hakimiyetinin artışıyla doğru orantılıdır. Eski İsrail Dışişleri Bakanı 2 yıl önce ABD’de Mısır ve Türkiye’yi batılı-siyonist ittifakın aykırı hareket etmesinin ağır faturasını ödeyeceği söyleyerek tehdit etti. Ardından küresel güçler devreye girdi. 7 Şubat darbe girişimiyle merkez ülke Türkiye’yi hedef seçti. Sonra…..
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Abdürrahim Çokgüngör 10 yıl önce Şikayet Et
    5 ülkede dolap çevirenler, Türkiye'ye hedef tahtasına koydu. 3 yılda batı ve İsrail için tehlike arz eden 5 ülkede 2 darbe, 1 iç savaş, 1 gezi soytarılığı tezgahlanırken, İran’la ise ambargosuz ilişkilerin düzeltilmesi oldu. Bizde ise ana muhalefet bunlara destek oldu. Baronlarımız da Erdoğan’ı devirmek için bendeleri bir politikacıyla Washington-NewYork seferlerine çıktılar. Ondan sonra o küresel ve Siyonist mahfillerden yükselen soru: İstanbul’da AK Parti’yi devirebilecek misin? Bilmiyorlar ki, İstanbul’u alan zat Ankara için Üsküdar’ı geçmişti. Bediüzzaman Türkiye için “İslam aleminin anahtarı” nitelemesinde bulunmuştu. Sonra “Bu zamanda en büyük farz vazife ittihad-ı İslam”ı göstermişti. Böylece hem istiklali korunup, hem de yabancı menşeli dinsizliğe sed çekilecekti. Şimdi Osmanlı sonrası İslam Alemi’ne Siyonistlerle demir atanlar ve onların yerli müttefikleri rahatsız olmayacak mıydı? Oldu. Oluyor. Netice: Nehirler geriye akmaz.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • orhan koksal 10 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim birliğimizi artırsın.. Geçen hafta Dışışleri bakanı Sn.A.Davutoğlu bit tv kanalında söyleşi yaparken bir anısını paylaştı. Ortadoğu, balkanlar, kafkaslar ve afrikadaki müslüman toplumlar Türkiyeyi bir umut olarak gördüklerini belirtiyor. İsmini hatırlayanmadığım bir ülkede halk ile konuşurken "Bize bir şey olursa siz bir şekilde bize ulaşırsınız, ya size bir şey olursa......) Ülke dışındaki halkların bu sevgi ve alakası bunun için. Başka söze gerek yok. İnşallah ülkemiz daha da güçlenerek hem kendi halkına hemde umut olduğu halklara daha fazla yardımcı olur.
    Cevapla Toplam 29 beğeni
  • etem berberoğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    ANAHTAR ÜLKE TÜRKİYE. halkı müslüman olan ülkelerin yönetimleri isteyerek yada mecburen batılı ülkelere bağımlıdır.bölgesinde güçlü ve bağımsız türkiye müslüman halkların kurtuluşuna vesile olacağı bilindiği için askerivesayetle-cemaati kullanarak- alevileri kullanarak-pkk kullanılarak büyük türkiye engellenmek istenmektedir.abd-ab-siyonizm çetesinin oyunları allahın yardımıyla tutmayacaktır......
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Asabi Adam 10 yıl önce Şikayet Et
    allahın izniyle sisininde kulağını çekeceğimiz günler yakındır... bölünmeyelim, aldanmayalım aldatmayalım...fitne fücura çanak tutmayalım..
    Cevapla Toplam 14 beğeni
  • Temiz Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    İSLAM aleminin lederi ve umudu ERDOĞAN !. ALLAH onu bize uzun ömürlü olarak bağışlasın !
    Cevapla Toplam 22 beğeni
  • Hatice Ulak 10 yıl önce Şikayet Et
    Merak. Nasil ayni seylere bakip cok farkli seyler algiliyoruz, Bu farki yaratan sey acaba ne?
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • selami selam 10 yıl önce Şikayet Et
    İslam birliği kurulmalı. Şu an İslam birliğini devletlerle kurmak imkansız gibi başlangıç olarak sivil İslam birliği oluşturulmalı. Müslümanların her bölgede gözyaşlaının durdurulması için zamanı bence. Tüm zorluklara rağmen en büyük hedef bu olmalı yoksa bu kan ve gözyaşı durmayacak gibi görünüyor.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • ömürcan 10 yıl önce Şikayet Et
    MONTAJJJJJJJJJJJJJ VARRRRRRRRRR.... montaj bunlar montajjjjjjjjjjjjjjjjj...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • CEVAT ADIYOK 10 yıl önce Şikayet Et
    HEP DESTEK , TAM DESTEK... düşmana inat , kafire inat , zalimlere inat RECEP TAYYİP ERDOĞAN...
    Cevapla Toplam 22 beğeni
  • mehmet akif 10 yıl önce Şikayet Et
    münafık diktatör ARAP şey hlerine inat , YAŞASIN SN ERDOĞAN RÜZGARI ...... yaşasın ÖZGÜRLÜKÇÜ ARAP HALKLARI KAHROLSUN diktatör KÖRFEZ MÜNAFIKLARI şeyhler...!
    Cevapla Toplam 17 beğeni
  • Murat Kara 10 yıl önce Şikayet Et
    Uşak Bir Tek Bizde Yok.... Bütün islam coğrafyasında yeterince satılış ABD uşağı mevcut. Tayyib Erdoğan'ın seçim başarısına Türkiye dışındakilerin neden sevindiğini bizim yerli satılmışlar anlıyorlar mı acaba?
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • Aziz Tekin 10 yıl önce Şikayet Et
    gerçek somut adımlar atılmalı. yoksa populizmden başka birşey görünmüyor. hükümetler istemesede halkın destekelrini alarak hedef islam birliği için gereken adımlar atılmalı. öncelikle suryede haricilerin defedilip, bir islam devletinin kurulmasının sağlanmasıdır. suriyeli islam alimleri ve kanaat önderlerinden bir şura meclisi oluşturulmasının sağlanması. akabinde suriye devlet başkanının seçimi. anayasanın yapılması. ve tüm grupların yeni oluşturulacak suriye islam ordusuna katılmalarının tebliği.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat