AK Gençlik ve Osman Timurtaş!
AK Gençlik ve Osman Timurtaş!
7 Haziran 2015’te yapılacak genel seçim Türkiye için büyük önem taşıyor. Anketlerden çıkan sonuçlar AK Parti’nin seçimden yine zaferle ayrılacağını gösteriyor.

Yorumlar7

  • H.Bayram timurtş 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir akpartili vatandaşım böyle behinlerin akpartide olması başta devlet için ve akparti için çokyararlı olmanın dışında mili iradenin ve türk miletinin ve türk gençliğin dahada güçlü azimlilik kazandıracağına inanıyorum
    Cevapla
  • osman baharçiçek 9 yıl önce Şikayet Et
    Adaylar da arananması gereken başlıca husus ehliyet ve liyakat olmalı.Osman Timurtaşın adaylığı seçildiği taktirde hem ülkemize hem de malatya ya çok şey katacağına inanıyorum.Çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyorm.Rabbim yar ve yardımcısı olsun.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Sultan 9 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten de müthiş bir profil. İnşallah tuzlukların yerine böyle kaliteli gençler gelir.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • orhan 9 yıl önce Şikayet Et
    Hem anadolu hem fen lisesini nasil okumus
    Cevapla
  • hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    eskiden anadolu liselerinde orta okul vardı,3. sınıfta da fen lisesi sınavı olurdu, şimdi bilmiyorum nasıl? başarılı olanlar yani fen lisesini kazananlar isterlerse liseyi fen lisesinde okurdu.
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki birinde okurken nakil olmuş diğerine gitmiş,
  • oğuzhan 9 yıl önce Şikayet Et
    Meryem Hanım ülkemiz adına ümidimizi arttıran yazınız ićin teşekkürler. Osman Timiurtaş gibi genç ve donanımlı kişilerin akpartiyi ve ülkemizi hedeflediği yolda daha hızlı ilerleteceği aşikar. Gözardı edilmeleri mümkün değildir. Rabbim böyle insanların sayısını arttırsın.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat