Devlet Bahçeli’ye açık mektup!
Devlet Bahçeli’ye açık mektup!
Sayın Bahçeli, Saygıdeğer Hocam, Çok değerli büyüğüm,

Yorumlar6

  • selocan 9 yıl önce Şikayet Et
    ellerinize sağlık
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    Neden hep fedakarlık ülkücülerden isteniyor da sefasını başkaları sürüyor. Geçiniz hanımefendi. Bütün yanlışlarına rağmen hele hele bop eşbaşkanlığı ile amerikanın taşeronluğu yaparak ortadoğu daki kan ve vahşetten hiç mi sorumlu değil.Vicdanlı olmak zor değil. Bırakın bu körü körüne bağlılığı. Bütün ülkücüler devlet kurumlarından tasfiye edıldi. Akpartili olmayanların torpilsiz iş yaptırması mümkün değil,adalet kalmadı.Çok çabuk kandırılan bir parti ya, Gülen kandırdı.yüzlerce masum hapislerde yattı,çocukları,eşleri perişan oldu.Terör örgütü kandırdı.pkk şehir merkezine yığınak yaptı. Bütün uyarılara rağmen ülkücüleri adam yerine koyup dinledi mi?
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • serkan 9 yıl önce Şikayet Et
    yaptıkları fedakarlık sayesinde %16 oy alıp yükselen bir parti tabiki fedakarlık yapmadığı zaman da baraj altında kalır ben mhp ye oy vermiş biri olarak erken seçimde bu tavırından dolayı mhp ye oy vermiyeceğim
    Toplam 5 beğeni
  • ertuğrul 9 yıl önce Şikayet Et
    Aybike Hanım samimi duygularla talebinizi yazmışsınız lakin her türlü milliyetçiliği ayaklar altına alan adamın gölgesinde, akp çözüm sürecinden vazgeçmezken ve bu maddelerden en ufak geri adım atmazken bu iş nasıl olacaktı.Neden hep MHP'den fedakarlık bekleniyor?..Kandan beslenenler, Fatiha bilmezler, kafatasçılar denilen Ülkücü-Milliyetçi hareket bunları sinesine bir anda çeksin isteniliyor ancak karşı taraftan hiçbir hata kabulü yok aksine bu kaostan iktidar devşirme gayesi var.Bunu da sorgulamanızı bekliyoruz..Saygılar.
    Cevapla Toplam 14 beğeni
  • bera 9 yıl önce Şikayet Et
    Duygularımıza tercüman olmuşsunuz Meryem Hanım...
    Cevapla Toplam 15 beğeni
  • Antepli. 9 yıl önce Şikayet Et
    Kaleminize sağlık, sağ duyulu insanlar olarak bizler de MHP'nin hükümet ortağı olmasını çok istemiştik ama, Sn. Bahçeli'nin ve ekibinin ihtirasları yüzünden, pkk yandaşları devletin belki de gizli bilgilerine erişmiş olacaklar. Bunun vebali de MHP'nin boynuna olacak ve bi daha bu vebalden kurtulamayacaktır.
    Cevapla Toplam 18 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat