Batı Türkiye ile ilişkilerinde samimi olabilir mi?
Batı Türkiye ile ilişkilerinde samimi olabilir mi?
Tarihi hadiselerin verdiği tecrübeye dayanarak buna evet demek zordur.

Yorumlar24

  • Mustafapala 8 yıl önce Şikayet Et
    Kalemine kurban Mehmetali ağabey .. Kur'an ışığı daki yazınız mükemmel
    Cevapla
  • Vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar...hocam iyi güzel yazıyorsunuz da bu yazdıklarınızı siyasetçiler bilmiyor mu...hala AB yasalarını uygulamaya çalışıyorlar...neden..AB ye artık girmek istemiyoruz diyemiyorlar...
    Cevapla
  • hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah razi olsun
    Cevapla
  • AHMET DEMİR 8 yıl önce Şikayet Et
    Tarihi bilmeyen, aklı, hakikate idrak ettiremez. Orta Asya'dan (Anayurttan) Avrupa'ya; Metelerden,Buminlerden,Attilardan, Alpaslanlardan,Süleymanşahlardan, Osmanlardan, Abdülhamidlerden uzanan tarihimizle, Avrupayı 7 düvelde dize getirmişiz. Koskoca Romanın parçalanmasından ,1699 Karlofçaya kadar medeniyetimizi Avrupaya kabul ettirmişiz. Karlofça ile kurulan Kutsal İttifak ve nihayetinde İngiliz,Fransız,Alman ve Rus sömürge ve vahşetleri nihayetinde Balkan, Afrika, Ortadoğu ve Anadolu coğrafyamız canıyla, bedeniyle ve namusuyla bedeller ödedi.
    Cevapla
  • Ali Vefalı 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Hocam, Batı bu kadar vefasız, bu kadar hain, çok kötü olduğunu anlaıyor, yazıyorsunuz. Ama islam alemindeki yaşayan bütün ümmeti bıraksanız hepsi oraya sığınacak, bizi kurtarın, bize iş, aş, yemek verin diye ölümü göze alıp oralara kaçıyorlar. O zaman bu anlattıklarınızın ayakları yere değmiyor, yani gerçekler çok çok farklı demektir. Bu ümmet korkunç bir aldatılma ile karşı karşıamı acaba?
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Tezene 8 yıl önce Şikayet Et
    Çok teşekkürler hocam çok anlamlı bir yazı olmuş...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • milli görüşçü 8 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Ali bey AB ye girmeyi istemiyorsunuz Ama AB bakanlığı kuran hükümeti koruyorsunuz Sev ama Allah için sev Buğzet ama Allah için buğzet
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Eda 8 yıl önce Şikayet Et
    çok iyi olmuş hocam,yüreğinize sağlık :)
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Alakus hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Süper olmuş Hocam. Fikir ve hissiyatlarimiza tercüman olmuş bir yazı ...
    Cevapla
  • zeynep demir 8 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Cemşit Uğurlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Coniyi çok masum görüyorsunuz...!!!
    Cevapla
  • fatih mehmet mutlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Son paragrafınızda belirttiğiniz tespit gerçekten doğru. Avrupanın İslâma iltica etmekden başka önünde hiç bir çaresi yok. Aksi halde Romalılıların kendi icadları "kusma odaları"nın içinde tatminsizlikten boğuldukları gibi şimdiki nesilleriyle ve bütün varlıklarıyla birlikte yok olup gidecekler, ellerindeki teknik ve teknolojik üstünlükte içine yuvarlandıkları erezyondan kendilerini kurtarmaya yetmiyor. Peki kendi mütefekkir ve aydınları bu gerçeğin ne kadar bedahatle farkındalar ? Ben onu merak ediyorum asıl..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Hasan ünal 8 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH RAZI OLSUN TERCÜME OLDUNUZ.kafirle çatışmayı göze alan müslümana türk denir
    Cevapla
  • Ceyhun 8 yıl önce Şikayet Et
    Hocam , batı bu kadar mükemmel tarif edilebilir. Yüreğinize sağlık.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • hayati 8 yıl önce Şikayet Et
    yazdigim konularla ilgili devlet hukumet diyanet hocalar alimler imamlar muftuler acil organize olmasi lazim. aksi halde turk gencligi diye birsey kalmayabilir kalanolsada zaten ALLAH kitap helal haram diyemez hale getirirler zaten bilirsiniz kitle piskoloji ile gezi parki eyleminin 150 milyar zarari hatta olenlerde var bu kitle piskolojisidir bugun benim dedigim fravunlarin isimler farkli ama yaptiklari belki 1000 kat daha kotu hele onun samirileri bir tane degil suan samirileri saymam icin butun ulkelerin telkin sistemlerine girmem gerek.hele karun musa as doneminde 1 tane idi simdide karun var aynen devam ediyor.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat