Kabul edin, derdiniz mülteciler değil!
Kabul edin, derdiniz mülteciler değil!
.

Yorumlar24

  • Erhan 4 yıl önce Şikayet Et
    İyide Eli silah tutan suriyelilerin ülkelerinden kaçmaları doğru değil bugün orda olan muhalifler neyin mücadelesini veriyor
    Cevapla
  • V&G 4 yıl önce Şikayet Et
    sen şu ateşe dönüp yüzünü hiç bakmadın mı... ne kadar büyük. senin bir damla suyun ona ne yapabilir ki?”diyen kartala; “olsun”, “hiç olmazsa safımız belli olur.” Diyen karınca kadar safinizi belli etme zamanıdır. Elbet yaradan ; Her nemruda bir ibrahim, her firavuna bir musa gönderecektir.
    Cevapla Toplam 15 beğeni
  • V&G 4 yıl önce Şikayet Et
    Yerinde bir yazı lakin eksik, sarsıcı değil yıkıcı bir devrim, demoraksi ve insan hakları ülke işgalleri yıkılmıştır. İnsanliklari şeytanlara atılan taşların altında kalmıştır. Elbet kazanan yaradan olacak ne yaziki onlar goremeyecktir. Kararmış kalplerindeki karanlıkta yok oluslarinin çırpınışları bunlar. Vakit gelmiştir , “sen şu ateşe dönüp yüzünü hiç bakmadın mı... ne kadar büyük. senin bir damla suyun ona ne yapabilir ki?”diyen kartala; “olsun”, “hiç olmazsa safımız belli olur.”
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Süleyman TOY 4 yıl önce Şikayet Et
    Hay ağzını kalemine sağlık
    Cevapla Toplam 19 beğeni
  • polat 4 yıl önce Şikayet Et
    Fakat birde gerçekler var bizim derdimiz dogru olanı söylemek..kapıların açılması milyonların sorgusuz sualsiz içeri alınmaları.Türkiyenin her tarafina dagılmaları 40 milyar dolardan fazla harcanması yanlış degilmi .üzüntü ve hüzün duymadan tatile gelmiş gibi yaşamaları yazın plajları doldurup eglenmeleri normalmi ?Bunların içinde esadı seven insanların çoklugunu görmezden gelmek onlar yüzünden bizim vatandaşın daha yüksek kira daha düşük ücret almaları normalmi.Vatan savunmasını bırakıp kaçmak normalmi orda çarpışan öso ozaman yanlışmı yapıyor. insanlık yapalımda saf duruma düşmeyelim..kadın ve çocuklara her türlü yardım yapalım eyvallah.
    Cevapla Toplam 29 beğeni
  • Bahadır 4 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık esas köşe yazısı bu olmalıydı
  • Burhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bilmeden yazmak ne güzel. Adam karşında olursa savaşırsın. Bulunduğun şehrin üstüne günlerce yağan varil ve misket bombalarına karşı ne yapacaksın. ÖSÖ savaşıyor demişsin. Türkiye eğitip donatmasaydı onlar da savasamazdı. Kendine çaresizce sığınan insanları içeri almamak ancak İsmet İnönü gibi vicdansızların işi. Sovyete teslim ettiği azeriler Boraltan köprüsünde kurşuna dizildi. Zalime mazlumu terkedemeyiz.
    Toplam 4 beğeni
  • ŞAKİR ŞAHBAZOGLU 4 yıl önce Şikayet Et
    Diline yüregine sağlık.DOGRU SÖZE NE DENİR Kİ
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Muzaffer 4 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik ediyorum. Hislerimize tercüman olmuşsunuz. Muhalefetin abuk sabuk hicbirsekilde çözüme yönelik olmayan tutarsız teorilerini savunan, dillendirenlere güzel bir cevap. Ama gözleri var görmezler kulakları var duymazlar
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Kimsenin eli kalmadı Türkiye hepsini kırdı ikinci aşama elini kesmek
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • mehmet57 4 yıl önce Şikayet Et
    nokta .
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Mara 4 yıl önce Şikayet Et
    Tamda böyle.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • İhsan uysal 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaleminize, bilginize ve gönlünüze sağlık Nebi bey...
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Valla çoğu doğru cafelerde keyf yapıyorlar mı yapıyorlar. Sonuçta herkes biz değil ülkemizi satalım bunlar bugün esadi yarın bizi satar tarihte de hep sattılar maalesef
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • bülent duman 4 yıl önce Şikayet Et
    allah razı olsun
    Cevapla Toplam 15 beğeni
  • Adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Üzüntüleri mezhepdaşları kasap esedin bu insanları katledememiş olması. Uşaklığını yaptıkları Avrupa'nın konforu güvenliği de bu satılmışlar için ayrıca önemli. Avrupa'ya gitmesinler insan kasabı esedin kurbanları olsun istiyorlar. Allah lanet etsin size ey zalimler ey esed köpekleri!
    Cevapla Toplam 21 beğeni
  • Ayhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp çirkefliğin yalanın iftiranın doruk noktasına ulaştı seçmeninide yanında taşıyarak pkk nın yoldaşı yaptı. İstediğiniz kadar doğruları söyleyin kalpleri taş olmuş anlamazlar.
    Cevapla Toplam 22 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat