TBMM’ye tarihi çağrı!
TBMM’ye tarihi çağrı!
.

Yorumlar7

  • H. Abdullah nl 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazilarinizi ve yorumlarinizi ailece beğenerek okuyor, takip ediyor ve istifade ediyoruz, kaleminize, yureğinize sağlik olsun.
    Cevapla
  • Ibrahim yasar 1 yıl önce Şikayet Et
    Insallah meclisten amerika ve batiya karsi ikinci red gelir ama benim hic umidim yok malesef ama yinede cok onemli bir meseleyi gundemine alip insanlari uyardigin icin tesekkur ederim.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Gurkan Ozkan Ozcan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazınızı çok beğendim kaleminize yüreğinize sağlık. Bence de meclis gerekeni yapacaktır ve bu terör devleti NATO ya alınmayacaktır
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Eşref 1 yıl önce Şikayet Et
    Değerli arkadaşlar. Bu devletlerin tümüne karşı koyacak gücümüz var mı? Ekonomisi kırılgan bir ülkeyiz. Şuna buna posta koyacağız diye iflahımız kesildi. Mecburen biraz da onların suyuna göre hareket etmek lazım. Dik duruş nereye kadar. Baksanıza en beceriksiz muhalefet adayı % 48 oy alıyor.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Diyarbakırlı Salih 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten de Meclis tarihi bir karar verecek. Teröristleri silahlandırıp Türkiye'nin üstüne salan ABD, İngiltere, Almanya, Fransa ve İsveç'e haddini bildirmek lazım.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Hüseyin Alaca 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir noktaya değinmişsiniz. TBMM, teröre destek veren başta ABD olmak üzere NATO üyelerine ve İsveç’e tarihi bir demokrasi dersi vermeli. Milletin beklentisi budur.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Eşref 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz tarihi demokrasi dersi verelim. Onlar da ekonomimizi batırsınlar. Paran olmadıktan sonra demokrasiye ne yapacaksın? Ayrıca batılılar için seçim demokrasi öncelikli konular değil.
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat