Gazze’yi kim kurtaracak?
Gazze’yi kim kurtaracak?
.

Yorumlar6

  • Hicran doğan 10 ay önce Şikayet Et
    Allah kurtaracak gazzeyi korkak araplardan kimse bişey beklemesin
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Abdullah 10 ay önce Şikayet Et
    Yine okurken hüzünlendim, etkilendim, bizim ummeti muhammed ( sav )olarak ne ALLAH CC na iyi bir kul ne de peygamberine iyi bir ümmet olabildik, hal böyle olunca baṣimizdakilerde maalesef böyle oluyor. Allah cc bu ümmete akil, fikir, dirlik, birlik, feraset, basiret, beraberlik, kulluk ṣuuru,ümmet ṣuuru, cennet, cehennem ṣuuru nasip etsin amin. Zafer ALLAH CC dur. Selametlen.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • İshak çörtük 10 ay önce Şikayet Et
    Selam ve dua ile
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • İshak çörtük 10 ay önce Şikayet Et
    Beyyine Suresi 8 ayette Allah onlardan razı olmuştur onlar da Allah'tan ... İnşallah bu Türkiye Cumhuriyeti olacaktır...
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Adnan Pamukçu 10 ay önce Şikayet Et
    Müslüman ülkelerde birlik yok. Türkiye dışında güçlü bir ülke yok. Erdoğan gibi cesur bir lider de yok. Netanyahu aslında durumu özetledi. "Arap ülkelerinin liderlerine söylüyorum. Koltuklarınızı korumak istiyorsanız sesinizi kesin." Gazze'nin çocuklarına bu koltuk sevdalısı korkaklardan bir hayır gelmez. Müslümanları aydınlatan bu tür yazılar yazanlardan Allah razı olsun.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Deniz Arslan 10 ay önce Şikayet Et
    Gerçekten de İslam ülkeleri neden ortak bir şey yapmıyor? Türkiye, İran, Mısır, Suudi Arabistan birlikte hareket etse İsrail bu kadar rahat olmaz. Allah Gazze’deki Müslümanların yardımcısı olsun. Başka da yardımcı olacak kimse yok. Güzel bir yazı. Yüreğinize sağlık.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat