Dijital Dünyada Dini Arayışlar: Ateizm, Deizm ve Agnostisizm
Dijital Dünyada Dini Arayışlar: Ateizm, Deizm ve Agnostisizm
.

Yorumlar8

  • Kul 5 ay önce Şikayet Et
    Hocamızın tesbitleri gerçekten takdire şâyan.İslam düşmanlarının kontrolü altında olan dijital dünyayla-sekülerleşen dünyanın merkezinde yaşamını sürdürmek zorunda kalan müslüman çocuklarımızın ve gençlerimizin kendi özlerinden ve inanclarından uzaklaştırılıp,koparılmaya en müsait olduğu çok tehlikeli bir ortamdır Dijital Dünya... Rabbim çocuklarımızı ve gençlerimizi korusun.
    Cevapla
  • Kaan 5 ay önce Şikayet Et
    Elinize sağlık
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Seniye 5 ay önce Şikayet Et
    Kaleminize sağlık hocam. Tüm bu kıymetli tespitler sistemli bir din felsefesi ekolüne duydugumuz ihtiyacın da altını çizmekte kanimca.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Askalanlı 5 ay önce Şikayet Et
    Teşekkürler sayın hocam. Çok güzel noktalara değindiniz..
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • cahit 5 ay önce Şikayet Et
    Müslüman anne baba dan doğup beş vakit ezanın okunduğu bu ülkede hala dini arayış içindeyse kişi kördür sağırdır dilsizdir aç bir kuran meali oku peygamberin hayatını sahabenin hayatını oku 24 saat telefonla onu bunu seyir etmekle kişi ömrünü çürütmekten başka ne işe yarar
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Selahattin ERDOĞAN 5 ay önce Şikayet Et
    Çok doğru. Uzunca süredir ihmal edilmiş bir konuya parmak basmış hocamız. Bu konuda bilgileri, enerjileri ve motivasyonları sınırlı ailelerin de eli kolu bağlı. Meydanı boş bulan şeytani ellerin elinde müslüman çocuklarının zihinleri bulandırılıyor, sonunda çocuklarımız ellerimizden, kültürümüzden koparılarak geleceğimiz karartılıyor.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Ömer SAYAR 5 ay önce Şikayet Et
    Sayın hocam tespitleriniz ve teşhislerinizden istifade edeceğim. Tamire dönük son tahliliniz yarım kalmış. Orayı biraz daha açarsanız memnun kalırız. Teşekkürler
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • İsm. 5 ay önce Şikayet Et
    Konunun ne kadar önemli olduğunu okuyunca bir kez daha anladım. Teşekkürler...
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat