Aynı yılan deliğinden ikinci kez ısırılmayız inşallah!
Aynı yılan deliğinden ikinci kez ısırılmayız inşallah!
.

Yorumlar25

  • Görüş 5 ay önce Şikayet Et
    Yetki sahibi olanlar iyi bilsin ki, meslek örgütlerinden derneklere, cemaatlerden tarikatlara, lions lardan masonik yapılara ve bunların bürokrasiye hem de üst düzeyde uzantilarina çepeçevre sarılmış ve sırasını bekler durumdalar.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • erdoğan 5 ay önce Şikayet Et
    içine alacağı kişiyi iyice araştırıyor ailesini akrabalarını sosyal medyası çevresini zihniyetini iyice araştırdıktan sonra alıp almamaya karar veriyor.ama bu beyle devlete gelince içine alacağı kişiyle konuşmasın sadece puanla alsın istiyor.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • erdoğan 5 ay önce Şikayet Et
    ama bu beyle devlete gelince içine alacağı kişiyle konuşmasın sadece puanla alsın istiyor.mülakat kamuda özellikle polis asker öğretmen ve kritik hizmetlerde kesinlikle devam etmelidir.beka meselesidir.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • erdoğan 5 ay önce Şikayet Et
    kamuya alımlarda mülakat istemeyen kesimlerin büyük çoğunluğu fetö pkk dhkpc ve emperyalızm uşaklarıdır.iyi niyetlileri tenzih ederim. terör örgütleri bile örgüte eleman kazandırırken içine alacağı kişiyi iyice araştırıyor ailesini akrabalarını sosyal medyası çevresini zihniyetini iyice araştırdıktan sonra alıp almamaya karar veriyor
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Deli divane 5 ay önce Şikayet Et
    Milli Savunma Bakanlığı'nın içinde güçlü bir takiyeci solcu ve fetöcü ekip, Bakanın bizzat yol vermesi ile Milli ve Manevi Değerlerimize bağlı Subaylara hem kumpa kuruyor, yıldırıyor, hem de hukuksuz işlem tesis ediyor. Milli ve Manevi Değerlerimize bağlı Subayları istifaya ve Emekliliğe zorluyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti'nin Yaşar GÜLER'i görevde tutmalarını anlayamıyorum.
    Cevapla
  • ihsan 5 ay önce Şikayet Et
    Haine merhamet etme! Merhamete muhtaç olursun. Kadim Devletimiz bunca çileyi merhametinden dolayı çekti. Yavuz Sultan gibi, Fatih Sultan gibi hainin kellesini alacaksın ki hainlikler bitsin.
    Cevapla
  • Gerçekler 5 ay önce Şikayet Et
    Avrupa uyum yasaları ülkeye kötülük ediyor. Yavuz Sultan Selim Han gibi mücadele edeceksin hainlerle ve İslam düşmanlarıyla.
    Cevapla
  • Muzaffer Bayrak 5 ay önce Şikayet Et
    Bu harekete bulasan veya bulasma suphesi bulunan herkesi devletten uzak tutun. Cijarin kanunlari vatan hainligi ile ilgili. En ufak suphede yollayin gitsin. Vatan hainliginin insan hakki falan olmaz. Bu yılan takimi islam dusmani ve dusman olan her devlet ile işbirliği yapiyor. Bu mazlum halkin zamanini ve parasini bosa harcanayin. Sucu belli olan hainleri gebertin gitsin.
    Cevapla
  • Arif¹ 5 ay önce Şikayet Et
    Önce içimizdeki TRUVA atlarındaki hainleri temizleyelim. Ülke menfaati diye ortada dolasankari da unutmayalım. Enflasyon, maaş dengesi, döviz kurları.... bunlar düzelmediysen sonra bu ülkede bu işler çok olur. Önce ekonomi düzelecek. Bunu da bu ekip değil de Sayın Cumhurbaşkanım yapacak.
    Cevapla
  • Nizamî alem 5 ay önce Şikayet Et
    Torpil diye muhalefetin , hükümetin ensesinde boza pişirdiği, Ak parti kendi devr-i sabıkını kuruyor diye eleştirdikleri kamu personel mülakatlarının çöp olduğu ortaya çıktı. Bir aylık öğretmenin Milli eğitim bakanını , yeni mezun polisin iç işleri bakanını muhalefetin zehirli dili ile güya eleştirdklerine şahit olmuş biri olarak söylü yorum;bürokrasi elitizmi yok edilmeden bitmez. Ve
    Cevapla
  • Vatandas 5 ay önce Şikayet Et
    Biz on delikten tekrar ısırılırız hocam...
    Cevapla
  • Doğrucu Davud 5 ay önce Şikayet Et
    Eğer ibret alınsaydı tarih hiç tekerrür eder miydi denmiştir, İNŞAALLAH bu haşn teröristlerle daha ciddi mücadele ederiz de başımıza bir şey gelmez.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Bu topraklarda yaşıyorsan daima darbelere karşı tetikte olman gerekir . Çocuklara darbeler tarihi okutulmalı. Fatih Sultan Mehmet Han dan yakın geçmişimize kadar tüm darbeler detaylı bir şekilde anlatılmalı.
    Cevapla
  • Ahmet 5 ay önce Şikayet Et
    Su uyur düşman uyumaz
    Cevapla
  • O k u r 5 ay önce Şikayet Et
    Gavur gibi yaşayıp, gavur ile mücsdele olmaz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat