Biden'ın Gazze açıklamasının beraberinde getirdiği sorular
Biden'ın Gazze açıklamasının beraberinde getirdiği sorular
.

Yorumlar28

  • Sözde ve uygulamada 3 ay önce Şikayet Et
    Biz öyle bir milletizki canı soykırımcı yaratık Siyonisst İsraile evanjelist ABD ve ABlilere lere kızar nefret ederiz ama iş alışverişe gelince Filistinin yanında olan bir Avrupalı bir bir ABD li gibi bunların malını boykot etmek bir yana raflarda bir siyonist İsrail bir evanjelist mali bırakmaz alırız. İsrail mali hangisi diyorsak sadece A101 indirim yaptığı mallara bile bakmak yeterl
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Abdulbaki Yeşil 3 ay önce Şikayet Et
    İşin özü sadece oyalama adamlar hiç kimseyi tınmıyor. Bitcoin den sürekli para akıyor adamlara şeytani akıl. Bir gecede sanal paradan dünyanın parası yahudi babaların cebine iniyor oradan Israile malı destek oluyor. Yoksa bu kadar neyi var israilin.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Maraşlı 3 ay önce Şikayet Et
    Siyonizme, Evanjelizme karşı tüm İslam ülkeleri tedbirlerini almalı, hazırlığını yapmalı. Artık barış, hukuk, insan hakları vs. unutun. Çok acilen nükleer silahlanma başta olmak üzere hazırlıklar yapılmalı, uyanık olunmalı, güçlü olunmalı.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Halil 3 ay önce Şikayet Et
    Eline sağlık bu kadar net anlatılır bir konu
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Fatih 3 ay önce Şikayet Et
    Bunların hepsi bir oyun benim merak ettiğim nokta şu abd ve isrial zaten katiller tüm dünyada tescillenmiş durumdalar yaptıkları ve konuştukları ile çelişen konuşma davranış vs vs vs neyse yemiyoruz bu oyunları ve gülüyoruz sizin bu palyacolugunyza şimdi adamlar ülke feth etme yada işgal etme veya projeler için kafa patlatirken merak ettig8m acaba bu tarafta sözde Müslüman ülke liderleri
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Muratt 3 ay önce Şikayet Et
    Tek seçenek var. Dünyanın her yerinden sivil halklar hava kara deniz ne bulursa Amman ve Kahire ye inecek. Milyonlarca insan Ürdün ve Mısır üzerinden kıyama geçecek. Hiç bir askeri güç önleyemez bu kıyamı. Yönetimler düşer halk sınırları geçer. Denizden sivil gemiler ablukaya alır çıkışları. Ölmeye hazır 10 milyon sivil. Bir kere ölünür. Kıyam budur. Çare budur. Organize olmalı bu işe.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Abdulbaki Yeşil 3 ay önce Şikayet Et
    Hacca bu yıl mekke yanında kudüs de dahil edilmeliydi. Önceden kudüs hac yeri gibiydi ne zaman bu giriştik bir geziye dönüştü sonuç ortada.
  • Silah çözer 3 ay önce Şikayet Et
    Yapılması gereken basit, araplar hamasa bol bol silah vermeli, Hamas askeri birliklerinin sayısını ve çeşidini sürekli artırmalı.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • tam zamani 3 ay önce Şikayet Et
    Filistin'in elden gitmesi için Tum pisikolojik,sosyolojik,Askeri,diplomatik,siyasi zemin hazırdı, Tek atağa geçme zamanı bekleniyordu,Hamas paraşüt gösterileriyle buna zemin hazırladı, ve Filistin gitti, Bidonun Varilin insafına kaldıysa kara güne kaldı.islam.alemindeki tek Türkiye'nin de başına deprem, göz, ve ekonomik felaket geldi,kurtarsa Putin kurtarır, onunda umurunda olmaz
    Cevapla
  • Mehmet Karaman 3 ay önce Şikayet Et
    Soykırımı ve katliamı ABD min orta doğuda varlığını sürdürmek için Araplara baskı kurmak Paralarına el koyup sömürüye devam etmesi sebebiyle Yahudi siyonistleri kullanarak hareket ediyor. Bu düzen bozulmadikca katliam devam edecek sıra baş kaldıran müslüman lara gelecek.
    Cevapla
  • erkan 3 ay önce Şikayet Et
    Zor oyunu bozar derler şimdi bütün bir ALLAH a inananlar olarak ne olur ise olsun bir amaç için ölsek te kalsak ta fark edilmeksizin ayağa kalkıp haykırmak ve eyleme geçmek gerekir diye düşünüyor ve böyle bir harekete katılmak için hazır bekliyoruz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Selim 3 ay önce Şikayet Et
    Yani diyor ki Hamas silahı bıraksın, yönetimi kukla abbasa bıraksın, kukla abbasda Gazzeyi Batı Şeria gibi savunmasız ve silahsız bıraksın, israil itinin kontrolüne versin. Tüm filistin israilin insafına kalsın, filistin davası diye bir şey kalmasın. Boşuna beklemeyin çakallar bu dediğiniz asla olmayacak. Fakat lanetli kavim yakında YOK olacak. Bekleyin görün...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Bayram 3 ay önce Şikayet Et
    Allah cc bir avuç karı, çığa dönüştürmeye kadirdir. Ümit ve dua ediyoruz ki, küçük görünüp filistin lehine olan olan bu durumları, ümmetin tevhidine, insanlığın uyanışına vesile etsin.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Hak arayan 3 ay önce Şikayet Et
    Yalan yalan yalan peygamber katilleri LAGALİBE İLLALLAH
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Alican 3 ay önce Şikayet Et
    Netanyahunun dunya uzerindeki imaji iyicd sıfıra dustu. Bunu alıp yerine bir azgin daha getirirlerki netanyahu yanknda masum kalir. Saron itini hatirlayalim.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Hasan 3 ay önce Şikayet Et
    devlet miller müslümanlar öncelikle herseye hazir olmaliyiz
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat