12 yıl mecburî okul!..
12 yıl mecburî okul!..
.

Yorumlar12

  • ATİLLA 3 ay önce Şikayet Et
    12 yıllık zorunlu eğitim derhal kaldırılmalı, okumaya isteği olmayan gençleri zorla okulda tutmanın ülkeye hiç bir faydası yok. hem bu şekilde devlette ekonomik anlamda tasarruf etmiş olur. onca okul binası, o binaların donatımı, elektrik, su gaz ,personel giderleri. bunca masraf ediyorsun devlete hiç bir katma değeri yok.
    Cevapla
  • xxxxx 3 ay önce Şikayet Et
    Halen nelerle uğraşıyorlar.boş işler bunlar.zorunlu eğitimi ortaokuldan sonra kaldır kardeşim,müfredat falan hikaye işi çözmez
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • cccccccc 3 ay önce Şikayet Et
    okullarda yardımcı kaynak kitapları israf.öğrencilerin büyük çoğunluğu okumuyor .niye böyle garip işlere gireki devlet.ihtiyaç sahiplerine okul zaten bir şekilde tedarik ediyor.israf israf israf
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    sn.Reisime kurulduğundan beri oylarımız orada.ancak şu zorunlu eğitim ülkeyi mahvediyor.çocukların daha 2 yaşında ana sınıfı veya kreşlere verilmesi,kadınlarımızın aileden koparılarak çalışma haytına atılmaları sistem gereğide olsa yanlıştır.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Ben de haklıyım 3 ay önce Şikayet Et
    Serdar Bey inanın bu gerçeği Anadolu'nun en ücra köşesine kadar herkes biliyor ama bir Ankara'dakiler anlayamadı. Lise zorunlu olmamalı, üniversite kontenjanları en az %40 azaltılmalı, gençleri ihtiyaç duyulan alanlardaki mesleklere yönlendirecek projeler geliştirilmeli ve uygulanmalı. Ancak bunun hiç olmayacağını da hepimiz biliyoruz.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Sınıf öğretmeni olarak kendi öğrencilerimdede görüyorum lgs tyt ayt sınavlarında görev alıyoruz oralardada gözlemliyoruz mesela pazar günü lgs sınavında görevliydim bir kez daha tanık oldum bu çocukları okullara doldurarak hem insan kaynağını devletin yaptığı okul atadığı öğretmen her yıl milyonlarca adet dağıttığı kitapları maddi yatırımlarıda çöpe atıyoruz heba ediyoruz elde var sıfır
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Rüştü 3 ay önce Şikayet Et
    Kesinitisiz zorunlu Eğitimden dönülmeli ilkokuldan sonra mesleki eğitime fırsat tanınmalı
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ali 3 ay önce Şikayet Et
    Düşüncelerimize tercüman oldunuz kaleminize sağlık Gençlik heba olup gidiyor okullardan, kafelerde, üniversitelerde buna da zorunlu eğitim neden oluyor. Bizlerin üretmesi lazım buna da malisef zorunlu eğitim izin vermiyor.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Murat 3 ay önce Şikayet Et
    Serdar Bey! Bu hatıraları MEB bürokratlarına ve ilgili bakana anlat ne olur. Yoksa gençlerde heder olacak memlekette.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • fatih 3 ay önce Şikayet Et
    Maşallah, Allah hepimize böyle evlat olmayı ve böyle evlatlara sahip olmayı nasip etsin.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Fatih 3 ay önce Şikayet Et
    Eğitim öğretimin önündeki en büyük engel bence 12 yıllık zorunlu eğitim, lise zorunlu olmaktan bir an önce çıkarılmalı, yüzeysel müfredat değişikiği bu işin çaresi değil. Maalesef gençlerimizi öğütüylruz.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • halil 42 konya 3 ay önce Şikayet Et
    22 yılda eğitim sistemi övünülecek gelişme kaydetmedi ne dindar nesil nede ahlaklı bilgili nesil yetişmedi
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat