Millî Eğitim Bakanlığı tam kadro sahada
Millî Eğitim Bakanlığı tam kadro sahada
.

Yorumlar13

  • Matematik Okulu 4 ay önce Şikayet Et
    Okul Binalarını, Matematik,Dil,Fizik, Biyoloji,Müzik Atölyesi yapalım, Başına Kalfa ve usta öğretmen koyalım,Öğrenene ogretsinler,Ogreneneyeni Başka mesleğe yönlendirdiler.Okul sistemini Değiştirelim.
    Cevapla
  • Ciraklik 4 ay önce Şikayet Et
    bu gün modern eğitim, diye buyuttugumuz, Okuma yazma, ,lise, lisans, yüksek lisans, doktora prof dediğimiz eğitim, aslında usta çırak ilskisinden ibaret Ahilik teşkilati.oysa 100 yıl öncesine kadar tıp doktoruda usta çırak yöntemiyle yetisiyordu,Dili,sosyali,resimi,müziği, matematiği,fizik,kimya biyolojiyi, meraklılarına ve usta çırak ilişkisiyle ogretirsek basaracagiz
    Cevapla
  • Okulda 4 ay önce Şikayet Et
    Okulda öğrendiğimiz sınıfın duvarını ve kulak zarinizi açmıyor, şimdide test furyası çıktı,Dersaneler kapanmalı, öğrenciler maaşa baglanmali, iyi öğreten öğretmen taltif edilmeli,.Zor konuların kalıcı ve kolay öğretilmesi hedeflenmeli,sınav ve Ders geçme kaldırılmalı,.okumak istemeyen mesleğe yonlendirilmeli
    Cevapla
  • Harun hoca 4 ay önce Şikayet Et
    Zorunlu eğitim 4+4'e düşmeden sistem asla ve kat'a rahatlamayacak. Uygulamaya koyacağınız bütün projeler maalesef verimsiz ve sahipsiz kalacak. Sayın Bakanın danışmanları keşke tebeşir tozu yutmuş öğretmenlerden olsa. Yaparlar mı? Bilmiyorum.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • M.N. 4 ay önce Şikayet Et
    Aynı kadroların daha önce yaptığı eğitimle ilgili herşey problemi daha da büyüttü. Okuldaki öğretmenin müdürün görüşünü dikkate almadan tepeden inme modellerle başarı olmaz. Yukardaki ekibi tamamen değiştirip milli ve manevi görüşü sağlam bir ekip kurmak gerekiyor. Yoksa bütün çabalar beyhude.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Mustafa tumtaş 4 ay önce Şikayet Et
    İnanin mili eğitim sınıfta kaldı her yıl kitap değiştir bastir okuma 5 sınıf öğrencisi adını yazabiliyormu Allah tan korkun milyar lira çöpe gidiyor
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Türkiyem 4 ay önce Şikayet Et
    Afilli cümlelerle bu iş olmaz. Saha da ayak baş baş ayak olmuş. Çıkarılan kanun ve yönetmelikte niteliksiz boş diplomalıların yetişmesine olanak sağlıyor. Kısaca eğitimi daha da bozuyorlar
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • ertem 4 ay önce Şikayet Et
    20 yıl önce okuyanlar bilirler okullarda nasıl disiplin olduğunu, nasıl öğretmenlere saygı olduğunu, bugün de görüyoruz ki ne saygı var ne de disiplin, başarı zaten hak getire, başarılı olan öğrenci sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor artık bir sınıfta ve onlar da kolay sorulan sorular sayesinde! Peki bu hale ki getirdi bu eğitimi?
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • TFX KAAN 4 ay önce Şikayet Et
    ÖNCE ÖĞRENCİ EĞİTİMİNİ SONRA ÖĞRETİM YAPILIr
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • fizikçi 4 ay önce Şikayet Et
    söyleme değil, eyleme bakmak lazım. eğitim, ilkokuldan üniversiteye batmış durumda. zaten her zaman öyleydi, ancak günümüzde daha da kötü. eğitim kurumlarımız maalesef insan öğütme makinası haline gelmiş. diploma var, yeterlilik, olgunlaşma yok, meleke yok. değer değer diye diye değersiz bir eğitim nasıl olur, onu da başardık.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Yaşar E. 4 ay önce Şikayet Et
    Umarım bu yeni müfredat başarılı olur. Şöyle de bir gerçek var aileyi eğitmeden çocuk üzerinde başarılı olmak çok zor diye düşünüyorum.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Fenerli 4 ay önce Şikayet Et
    Boş isler.Mesleki ve teknik liselerin yuzde 80 olması gerek.Ve disiplin şart.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Cskn 4 ay önce Şikayet Et
    Öğretmenleri ve öğrencileri önce test çözmeye alıştırıp sonra 360 derece dönmek. Zararın neresinden dönse kardır tabiki
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat