Vergi vermek enayilik olmaktan çıkıyor!
Vergi vermek enayilik olmaktan çıkıyor!
.

Yorumlar31

  • Mustafa 2 ay önce Şikayet Et
    Çocukluktan bize öğretilen birşey var "verdiğiniz vergiler yol su eğitim sağlık hizmetleri olarak size geri döner." Meseleye bu yönden bakan biri vergi vermeyi enayilik olarak görmez aksine kutsal bir görev olarak görür.
    Cevapla
  • İzmirli öğretmen 2 ay önce Şikayet Et
    İşte süleymancılar bu CHP'ye oy veriyor. Yuh olsun Kurişe
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Kaan 2 ay önce Şikayet Et
    Ellerinize sağlık yine çok ilginç bilgileri sayenizde öğrendim
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Okur 2 ay önce Şikayet Et
    Okumuş yabancı soylu ve gayrimüslim isen yazılanlar doğru. Vergi vermeyen kilise yapınca vergiden düşen askerlikten muaf cezadan muaf sonra neymiş osmanlı en hür en demokratik.... lafı güzaf. Bunlara inanan da vardır mutlaka. Aynı dönemde arap mısır anadolu taşrası kayıtları öyle demiyor.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • hasan 2 ay önce Şikayet Et
    bir de kamu kendine çeki düzen vermeli, gösteriş, israf bitirilmeli, belediyelerde ve daha bir sürü yerde particilik bitirilmeli, bankamatik memurluğu bitirilmeli ki insanlar verdiği verginin kendisine hizmet olarak döndüğünü görsün ve rahat bir vicdanla ödesin.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • hasan 2 ay önce Şikayet Et
    vergi artırmakla hiç bir memleketin refaha erdiği görülmemiştir. Tam tersine vergileri düşürüp basitleştirecek ve takibini kolaylaştıracaksın. Vergi affını kesinlikle ve kesinlikle kaldıracaksın, vergisini ödemeyeni, ödeyene kadar tüm iktisadi hayatını bitirip, iş göremez hale getireceksin. Gerçek reform budur, bir sürü değişik oran, çapraşık yapılar bunlar uygulanabilir değil.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Huseyin 2 ay önce Şikayet Et
    Bütün alış verislerde kartla yapacaksın bakalım kim ne kazanıyor ne veriyor.kabak gibi ortaya çıkar. on kazanıyor bir gösteriyorlar. Bunun mutlaka önüne geçilmeli
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • hasan 2 ay önce Şikayet Et
    kompleks, karışık kanunlara gerek yok, yüksek vergilerle milleti ezmenin ve daha çok kaçakçılığa teşvik etmenin de anlamı yok. Basit ve uygulanabilir kanunlar koyacaksın, adil uygulayacaksın, verenin enayi, vermeyenin kurnaz olduğu aflardan vazgeçecek, vermeyini iktisadi hayatta bitireceksin ki versin.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • ERDO61 2 ay önce Şikayet Et
    Sırf ötv ödememek için tanıdığı bir engelli adına aracı alıp kendi şahsi işlerinde kullanan çok sayıda kişi var. Bu iş sektör haline gelmiş. Ayrıca engelli kişi öldükten sonra da yakınlarının bu haktan faydalanması son derece saçmadır, kul hakkıdır. Acilen adil bir düzenleme yapılmalı ve mevcut kişiler mercek altına alınmalıdır. Bir de cezai müeyyide şart ve caydırıcı olmalı.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • ERDO61 2 ay önce Şikayet Et
    Vergi gelir üzerinden alınmalı ancak vergi kaçıran çok olduğu için, sonradan edinilen kaynağı açıklanamayan mal varlığı üzerinden de ciddi vergi alınmalı ve ağır cezai işlem uygulanmalı. Mantık devlet malı deniz, yemeyen keriz olmamalı. Dolmuşçularda kayıp kaçak korkunç boyutlarda, maliye uyumasın. Durak değeri on milyon, vergi sıfır. Yok öyle dünya.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ahdevefa 2 ay önce Şikayet Et
    Bunu okul kitaplarına koyunki nesil okusun bilsin geçmişi pembe gosterilmesin ..
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • vdt 2 ay önce Şikayet Et
    Hadi hayırlısı
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • beykaya 2 ay önce Şikayet Et
    Bu isin en adil cozumu kayitdisiligi onlemektir!!Yoksa bir markete giderek 100 TL'ik alisveris yapana %10 KDV de, 10.000 TL'ik alisveris yapana %20 KDV uygulamasi olamaz. 100 TL'ye 10 TL, 10.000 TL'ye 1.000 TL vergi!Adil olan budur!!
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Çiftçiler 2 ay önce Şikayet Et
    Devletimiz neden pazar esnafından vergi almıyor kafalarına göre satış yapıyorlar
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Sami 2 ay önce Şikayet Et
    Hadi bakalım göreceğiz, büyük şirketlere gelen vergi afları sonrası onların parası nasılsa maaşını bankadan almak zorunda olan, hiçbir kaçarı köçeri olmayan Asgari ücretli, memurundan, işçisinden alınmayacak mı ? Vergi adaleti Türkiye de olmadan ne güçlü bir ekonomi, nede düşük enflasyondan söz edilebilir. Ama düzen hakkın düzeni değil zalimin düzeni.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat