Neler Oluyor Bize?
Neler Oluyor Bize?
.

Yorumlar36

  • MMB 2 ay önce Şikayet Et
    Yazınızda eksik yanlar var. Daha önce saygı duyulan öğretmenler ve eğitimciler vardı ve adam yetiştiriyorlardı insan yetiştiriyorlardı ancak günümüzde ne eski öğretmenler gibi dolu bir eğitimci var nede onlardan öğrettiklerini aktaracak ahlahklı nesil. kalan bir avuç saygın eğitimciler onlarda son demlerini yaşamaktadırlar
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Muzaffer Bayrak 2 ay önce Şikayet Et
    Mesele yazili ve gorsel basinda maalesef! Allah (cc) settar (ayiplari-kusurlari) ortendir. Basin mensuplari ise senelerdir milletin pisligini yazarak ve milletin gozune sokarak haberlerini yaptiniz. Hic bir harami ve pisligi ortmediniz! Aksine faş ettiniz. Simdi ne okdu bize diyorsunuz. Siyasetciside gazeteciside diyanetide ogretmenide hepiniz gelinen bu noktada sorumlusunuz.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Lokman Kaplan 2 ay önce Şikayet Et
    Ortaokul ve Lisede sınıfta kalma geri getirilmelidir.Böylece bir eleme olur ve öğretmenin itibarı tekrar yerine gelir.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • dursun urluca 2 ay önce Şikayet Et
    bu sefer sınıfta kalan öğretmeni öldürecek kendine göre sorunu çözeceğini zannedecek ortam kaos olacak. başta veliler terbiye edilmeliydi. babam rahmetli beni okula yazdırdığında eti senin kemiği benim demişti. ben yazdırırken ise eti de kemiği de senin demiştim. onlar hala öğretmenlerinin önünde önünü iliklerler ellerinden öperler. şimdi hayal bile edilemiyor o nesil gittiler.
  • Harun hoca 2 ay önce Şikayet Et
    Her tür lisede çalışmış bir emekli öğretmen olarak söylüyorum; lise eğitimi zorunlu olmaktan çıkarılmalıdır. Sayın Bakan bu çığlığa lütfen kulak versin.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Ebabil kuşu 2 ay önce Şikayet Et
    Sorun zorunlu eğitim değil ,sorun ahlak ve dini değerlerimizin ayaklar altına alınması ,sosyalleşen laikleşen sosya medya fonomeni hocalar ,hükümet yandaşı medya bile ahlaksız , kimin eli kimin cebinde olmayan diziler ,aşk meşk ,tabiki gençlik bozulur , aile bozulur, toplum bozulur , bir genci kaybetmek bir aileyi, bir aileyi kaybetmek toplumu kaybetmektir ....
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • admin 2 ay önce Şikayet Et
    eskiden bir baba öğretmene derdi çocuğum sana emanet kemiği benim eti senin derdi çocuk yaramazlık yaptığı zaman en iyi dayağı atardı çocuk ağlayarak eve gittiğinde babası kim dövdü dediğinde öğretmenim dövdü babası derdi öğretmenin eline sağlık yüz vermek şımartmak yoktu şimdi öğretmen korkudan öğrenciye ayağını çek geçeyim bile diyemiyor.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Zorunlu eğitim mutlaka kalkmalı bu memlekete en büyük darbe bu Osmanlı okuma yaz az diye söylenip duruyorlar bazı kesim ama yetisdimide kaliteli insan çıkıyor du şuan toplumun yüzde 70 okuma yazma biliyor ama bir haltda yaramıyor sanaat öldü çıraklık müessesi öldü alllah sonumuzu hayr eylesin
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Fırat 2 ay önce Şikayet Et
    Herşey için Reis'ten Allah razı olsun... Türkiye Yüzyılını yaşatıyor bize.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Hüseyin 2 ay önce Şikayet Et
    Eğitimin her kademesinde çalışmış bir eğitimci olarak yıllarca ortaokulu anlarız ama zorunlu liseyi anlamak mümkün değil. Okumak istemeyen kişiyi zorla okula hapsetmek hem eğitimi vuruyor hemde eğitimciyi. Bakanımızın artık bunu görmesini istiyoruz.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • öneri 2 ay önce Şikayet Et
    lise eğitimi zorunlu olmaktan çıkarılsın veya sorunlu öğrenciler açık liseye yönelndirilsin.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Emine 2 ay önce Şikayet Et
    Bir öğretmen olarak yazarımıza teşekkür ediyorum. Esas sorunu ne kadar güzel ifade etmiş
    Cevapla
  • Hamşesi 2 ay önce Şikayet Et
    Gelde bu yazıyı REİS'e ve MEB'na ulaştır, nasıl ulaştıracan, nasıl bilgisi olacak da buna göre önlem alacak, REİS'imize talepler ulaşmıyor, yazılarımız gitmiyor, danışmanlar yeterli&gerekli bilgiyi aktarmıyor, bu sebeple de aksiyon alınamıyor.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Harun 2 ay önce Şikayet Et
    Eğer kanunların işe yaramıyorsa , ki yaramıyor. bunlar iyi günlerimiz demektir. Ceza kanunlarını en üst perdeye taşımadığınız sürece, idam cezası getirmediğiniz sürece ,bu kaçınılmaz SON :(((
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Reşadiye57 2 ay önce Şikayet Et
    Biz öğretmenler yıllardır bunları söylüyoruz zorunlu eğitim modelinin toplumda yıkıcı tahribatlara yol açtığını,işin başında olanları dinleyen yok belki size bi kulak asan olur da şu çöküşten kurtuluruz Allah sizden razı olsun.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Ersoy 2 ay önce Şikayet Et
    Çok doğru bi yazı kaleme almışssınız elinize yüreğinize sağlık; Allah şehit olan müdürümüze rahmet eylesin keşke böyle hadiseler olmasaydı. Allah Ailesine yakınlarına sabırlar versin, hiç kimseyi böyle acılarla karşılaştırmasın.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat