Merhameti Kaybettik Irkçılığı Besliyoruz
Merhameti Kaybettik Irkçılığı Besliyoruz
.

Yorumlar49

  • Fırat Yazıcı 2 ay önce Şikayet Et
    Allah razı olsun.Duygularımıza tercüman oldunuz.Milliyetçilik bu ülkeyi bölecek.Allah milletimize basiret versin.
    Cevapla
  • Ali Reis 2 ay önce Şikayet Et
    Misafir adlı yorumcu bu yazıyı anlamamışsın.yazı ırkçılığı yeriyor.Senin yorumunda ırkçılık var
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Kardeşim 10 sene oldu her sene çocuk doğuruyorlar nüfusları Katlanıyor mahallemdeki 10 dükkanın 7 tanesi onların hepsi kalkındı altlarında sıfır Doblo'lar Passat'lar var her an her yerdeler sayıları bence açıklanandan çok çok fazla bu kadar misafirlik yeter kiralık evler dükkanlar yapılan işler konusunda benim halkım sıkıntı yaşamaya başladı onlar Geldiği günden beri enflasyon düşmedi sü
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Fırat Yazıcı 2 ay önce Şikayet Et
    Belçikada yaşıyorum.Yazdıklarınızı okuyunca ürperdim.Irkçı bir Belçikalıdan farkınız kalmamış.Alah sizin gibilere fırsat vermesin.Ve sizin gibileri Allah'a havale ediyorum.
  • mustafa ekmen 2 ay önce Şikayet Et
    doğru söze ne denir tamamına iliklerime kadar katılıyorum NOKTA
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Halk 2 ay önce Şikayet Et
    Olayın planlı ortalığı karıştırma projesi olduğu çok net bir anda parlaması sosyal medyada yalanlar boş haberler. Net planlı projeli Güneydoğuda kaçak elektrik kullanan askere polise kurşun sıkana tepki yok Antalya da yerleşmiş sokak ortasında çiftleşen rus yada Ukraynalıya tepki yok. Tek sorun müslüman diye suriyeliler gitsin. şikayetin varsa belediyeye polise şikayet et katliam yapma.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Yılmaz 2 ay önce Şikayet Et
    Size katılıyorum ama ülkemizinde biraz tedbir alması lazım .örneğin arapça tabela yasak olmalı .Bu ve benzeri
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Fırat Yazıcı 2 ay önce Şikayet Et
    İngilizce ve Fransızca yasaklansın.Sonra Arapçayı da yasaklasınlar.Arapça yüzyıl önceye kadar bu milletin alfabesiydi.Arapça yazılar sizin gibileri neden rahatsız ediyor?
  • ÖK 2 ay önce Şikayet Et
    Neden arapça tabela yasak olmalı ? Sen Türkiye'yi hiç gezmedin sanırım. Japonca ,çince ,ingilizce tabelalar mekan isimleri var. Neden sadece Arapça yasaklanmalı ?
    Toplam 1 beğeni
  • ekrem 2 ay önce Şikayet Et
    Bu işin oluru artık şudur : Harekat bölgelerini bir şekilde güvenli olarak tutmak ve bir an evvel çadır konteyner briket ev her ne ise yerleşime hazırlamak ve burdakilere geri dönmeleri için bildirim yapıp süre tanımak , giden rıza ile gitsin , Gitmeyende artık sonucuna katlansın , Gerçekten yolda parkta metroda otobüste heryerde insan gördükçe asabı bozuluyor.
    Cevapla Toplam 48 beğeni
  • bide burdan bak 2 ay önce Şikayet Et
    Suçlu arıyorsak önce aynaya bakmak lazım. Karşı düşüncede olanı bu hale ne getirdi diye birde onun tarafından bakabilirseniz sorunlar çözüm yoluna gider. sorun sadece ırkçılık mı, particilik mi, istilamı , tuzakmı , fitnemi , ekonomik durum mu yoksa işsizlik mi. Önyargılardan ve uzak ve tarafsız olarak değerlendirebilecek misiniz. Sanırım HAYIR,
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • ekrem 2 ay önce Şikayet Et
    millet istemiyoruz artık dedikçe , yok arkadaş illa seveceksiniz isteyeceksiniz kabul edeceksiniz diye zorlamanın bir manası yok. Ferman beyle aynı hislere ve değerlere sahip milyonlarca vatandaşımız var ve eminimki onlarda artık bu işi istemiyorlar.
    Cevapla Toplam 35 beğeni
  • Koko 2 ay önce Şikayet Et
    Herkes kendi ülkesine yakışır senin benim mültecim yok. Sorun bizim değil aslında sömürü yapan ülkelere gitmeleri başkasının çıkardığı isyanı bizim niye çektiğimiz ve bizim kendi paramızı bu insanlara harcanması gereğinden fazla insan alınması. Gereksiz olarak. Zamanın da müdahale edilmemesi göçmen politikasının olmaması nedenleri olmasın acaba. İleride sana büyük asayiş sorunu....
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Mehmet 2 ay önce Şikayet Et
    Senin gibi davranan tek siz değilsiniz. Birilerine yaranmak istenyenler var, umarım bu yazınızla yaranmak istediğinize vede kendi hedefinize ulaşmışsınızdır.
    Cevapla Toplam 35 beğeni
  • İrkci degilim 2 ay önce Şikayet Et
    Yazı gayet güzel, doğru tesbitler var. Ama sorun bizim İslamla aramıza koyduğumuz mesafe o yüzden anlamakta zorlanıyoruz. Suriyeliler gitse memlekette herşey duzelcek algısına kapildiniz ve yanıliyorsunuz.
    Toplam 1 beğeni
  • yaz 2 ay önce Şikayet Et
    caddelerde avmlerde her yerde çok kalabalıklar. insanları ürkütecek kadar çoklar. 4,5milyon çok yüksek bir rakam ve sürekli ortalıkta geziniyorlar. biri sanki bunlara her ay maaş ödüyor gezsinler diye. dikkat çeken rahatsız edici bir manzara. Ümmet bilinci de yok onlarda.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • ByBilen 2 ay önce Şikayet Et
    yetti be...istemiyoruz kardeşim
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • trh 2 ay önce Şikayet Et
    avrupada her ülke en fazla 80bin mülteci aldı. 4,5 milyon mülteci çok yüksek bir rakam. Bunların ilk nesl iişçi olur ikinci nesli ya okur memur olmaya çalışır ki devletin kapısında memur olmak için bekleyen çok. atanamayan mülteciler diye bir sorun istemiyoruz. ya da işsiz olur işçi olmaz. devletin bunları geri göndermesi daha iyi olur.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Şahin 2 ay önce Şikayet Et
    Bir toplumda zina artarsa merhamet gider. Merhamet neden gitti diye sordunuz ya cevabı budur . Açık saciklik ve zina üzerine düşünmeli müslümanlar. Edep ve haya olan yerde merhamet yeşerir
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat