Karmaşıklaşıyoruz!
Karmaşıklaşıyoruz!
.

Yorumlar9

  • Cengiz Koç 1 ay önce Şikayet Et
    İsmail hocam. Çok kapsamlı bir çalışma yaparak, birkısmının hiç farkında bile olmadığımız pek çok konuda gerçekten bilgilenmemizi sağladınız. TV ekranlarında Vergi Konularında yorum yapan "uzmanların" sizin çalışmalarınızı takip etmelerini öneririz. Çok teşekkür ederken yeni çalışmalarınızı bekliyoruz. Saygılarımızla.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Hakan Sönmez 1 ay önce Şikayet Et
    Servetten alınan vergi en doğrusudur. Herkesin malı, parası vb. kayıt altındadır. Kayıt altında olmayan mevduat vb için beyan esas alınmalı. Zaten bunlar emisyon hacmini geçmez. Bugün Bitcoin gibi sanal varlıkların da karşılığı zaten bankadadır. En fazla bitcoin borsalarından liste istenebilir, karşılaştırılabilir, beyan etmemiş olanlar cezaya tabi olur.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Devletine ve Hükümetine gönül vermiş bir mali müşavir olarak Karmaşık Vergi sisteminde iş yapmaktan çok zorlanıyoruz.
    Cevapla
  • Kamal 1 ay önce Şikayet Et
    Hisse senetlerinin Yönetim haklı hisse kavramı kaldırılmalı. Adam firmanın yuzde 90 ni satmış. Elindeki A grubu yönetim hisseleri ile herseyi yapıyor. B grubu hisselerde belirli yuzdeyi elde eden kişinin yönetimde sandalyesi olmalı.
    Cevapla
  • Dede 1 ay önce Şikayet Et
    Çin de devlet malını yiyen idam ediliyor neden gelistihi ucuz işcilik değil tek sebep
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • vtndş 1 ay önce Şikayet Et
    uzman değilim karmaşıklığı falan bilmemde bizdeki ÖTV zulmünün biran önce elden geçirilmesi gerekir, dolaylı verginin bütçedeki payı bu kadar yüksek olmamalı
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Deli Dumrul 1 ay önce Şikayet Et
    Çok güzel bir yazı. Ama, bu kanunları çıkaracak irade bizde yok. Ya kardeşim her kurum işini yapmamamak için adeta direnir mi? Adalet bakanlığına bakın, haklı bir alacak davası 6-7 yıldan önce bitmiyor. Ortalama davalar 8 yılda bitiyor. Bir sürü sabıkalı vatandaş aramızda dolaşıyor. Adam anasını bıçaklamış serbest. Bunları görmek için ne yapmak gerekiyor?
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Hataylı 1 ay önce Şikayet Et
    İslam'ın koyduğu % 2,5 sistemine uyulsa hiç kimse vergi kaçırmaya tenezzül etmez, iki de bir vergi kanunu değişikliği, sadeleştirmesi, vb. değişikliklere gerek kalmaz. Faiz sistemi ve sonucu ağır vergiler altında ezilen halk.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ahmet özdemir 1 ay önce Şikayet Et
    Guzel bir yazi, son paragraftaki "... cani gonulden inaniyorum" kismi haric :) / hukumet maliye icraatlarina bakarsak, kamuda bir batmislik refleksi gorunuyor. Yazik oysa hersey basarili gidiyordu !! Cirpindikca daha da batiyor ekonomi degil siyasi olarak !! Soylenecek cok sey var ama yapilacak tek sey! O da artik hukumetin bayragi teslim etme vakti geldiginin anlasildigidir.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat