Niçin İsrail'e dur denilmiyor? Yeni dünya düzeni ve savaş konumlanmaları/konumlandırmaları
Niçin İsrail'e dur denilmiyor? Yeni dünya düzeni ve savaş konumlanmaları/konumlandırmaları
.

Yorumlar30

  • H. Yılmaz 1 ay önce Şikayet Et
    Art niyetli ihanet edenlerle, dostluğun içini boşaltanlarla hareket etmek sürdürülebilir bir durum değildir. Ülkeler de olsa, karşısındakine yüzde elli imkan sağlarsa ebedi dostluk kurulur. Ancak sadece birinin menfaatine bağlı kalınarak sürdürülmesi doğanın kanununa aykırıdır. Onbeş temmuz hainliği bunun en açık delilidir. Genetik kodlara bakılırsa bu durum daha iyi anlaşılacaktır.
    Cevapla
  • Ümmet 1 ay önce Şikayet Et
    israile (zalime siyoniste kafire) dur diyecek ancak kuran ve sünneti tam manası ile yaşayan müslümanlar olacaktır, Insanlık tarihinde bu hep böyle olmus, işin özü bu. müslümanlar bunu yapmazlar ise zalimlere siyonistlere köle olarak yaşarlar (bugünlerde olduğu gibi). Müslümanlar kendi aralarında olan ihtilaflara rahmen kafirlere karşı bir ittifak içinde olaması gerekir.
    Cevapla
  • BAYBURT SEVDALISI 1 ay önce Şikayet Et
    Tektürkiye onlara durdiyecek
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • MaKuS 1 ay önce Şikayet Et
    Cühela muhafazakar SSCB'yi yerden yere vururdu . Şimdi mumla arıyoruz . Hâlâ olaydı Filistin katliamı olmazdı belki .
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Hakkı An 1 ay önce Şikayet Et
    Artık sözylemlerimiz eylemlerimizin önüne geçmeli. Sertleşme sorunlarından çıkıp herif gibi durmalıyoz. Savunma sanayiindeki eksiklerimiz belli; uydu ve seyir füzesi avcı lazer ışın; Hipersonik gemi füzesi(denizaltıda atılan); 60 feet irtifada 2 mach güce cevap verecek motor, mini nükleer güç santrali; taktik n-bombası vs. İSRAİL, olmasaydın kurardım dediği bi devlet var ken... O zaman
    Cevapla
  • receptive 1 ay önce Şikayet Et
    Efradını Cami Ağyarını Mani sözü, tamda bu yazı için söylenmiş
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Azerbaycanı kurtarmak gerek israilin elinden
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Hakkı An 1 ay önce Şikayet Et
    Gerekirse yarım kalan KIBRIStaki rest PEKİn de yapılacak anlaşma ile KIBRIS İKELE de ÇİN ticaret üssü (israil hayfa yerine buraya geçebilirler) ilan edilebilir.
    Cevapla
  • Hakkı An 1 ay önce Şikayet Et
    Unutmayalım; MERİCANLAR Hindistan ile yeniden dengeleme için PAKİSTAN dan vazgeçti. Ve Biz PAKİSTAN üzerinden RUSYA ile dolaylı temas halini, İmran Khan darbesinden sonra doğrudan temasa çevirdik. Pakistan gibi vazgeçilmeden; KIBRIS gibi bir satışı tekrar yaşamadan asit-baz testi şart.
    Cevapla
  • Hakkı An 1 ay önce Şikayet Et
    Cesur bir duruş şart. Onları onların oyununda (kancıklıkta) yenemeyiz. Cibilliyetimiz belli; bundan sonra değişemeyiz. Olduğumuz gibi davranıp göründüğümüz gibi olalım. Kendi uçağımıza güvenmiyorsak (KAAN) f-16 ile oyalanırız. Arka kapıdan görüşüp RUS Su57 ve Su-75 in yeni MOTORUNUN TUSAŞ ta (veya başka bir havacılık uzay şirketi ortaklığı) üretimi anlaşması ile REST çekebiliriz.
    Cevapla
  • Kızıl Elma 1 ay önce Şikayet Et
    Detaylı bir yazı tebrikler
    Cevapla
  • Metin TUNÇ 1 ay önce Şikayet Et
    Küffarın deniz hava vs.. gücü ayrıntılı yazılmış "....Nice az sayıda bir birlik Allah'ın izniyle çok sayıdaki birliği yenmiştir. Allah sabredenlerle beraberdir, dediler." Bakar 249
    Cevapla
  • MaKuS 1 ay önce Şikayet Et
    Yol , yol ; yoksa bize yol mu görünüyor ?
    Cevapla
  • Hakkı An 1 ay önce Şikayet Et
    İlk yazdığım İNCİRLİK önerisi ile basit bir ASİT BAZ testi yapılmış olacak; Türk ABD ilişkilerindeki GÜVEN unsuru için. Hindulara mı daha çok güveniyor Türklere mi?
    Cevapla
  • Hakkı An 1 ay önce Şikayet Et
    MALİ Bay. O kadar tartışılacak konu var ki... AB ye bir bacağımızı koyup dünyayı dolaştığımızdan... Oysa çeken YENİDEN "dengelenen" bir ASYA var. Hindistan; bu oyunda esas oğlan ama KANCIK/LGBT. Lojistik anlaşması var; RUS petrolünü Himtdenizine indiriyor. (F16 vb)üertim anlaşması var; RUS s400 aldı... Ekonomik olarak ÇİN i kırması bekleniyor ama
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat