Boğaziçi’ndeki “yeşil”i  Erdoğan’a borçluyuz!
Boğaziçi’ndeki “yeşil”i Erdoğan’a borçluyuz!
.

Yorumlar61

  • Av.Veli Taşdemir 3 hafta önce Şikayet Et
    Zekeriya bey CHP nin yavrusu DSP tanımlamanız yanlış, zira 1989 mahalli idareler seçiminde İstanbul BBB. kazanan N. Sözen SHP li idi.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Cumhur 3 hafta önce Şikayet Et
    Eğer Boğazda ki arsa üretimine ve bina yapılması uygun olan bir metre bile olsa villa yaparlar.Eko yu dizginleyebilecek ne devlet ne millet mevcut.ABD ve AB arkasında.Pkk ve fetö arkasında İsrail arkasında.Turkiye onun için aracdır.Dünya tek devlet olsa onu yönetecek kabiliyet de bir adam(!)
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Rutruso 3 hafta önce Şikayet Et
    Siz borçlusunuz biz değil
    Cevapla
  • Fatih 3 hafta önce Şikayet Et
    Yahudilerden bahsetmiyor, Türk milletinden bahsediyor.
  • Nizamî alem 3 hafta önce Şikayet Et
    Acele etme koçum birgün anlar ve edersin... VESSELAM
  • S Kalfa 3 hafta önce Şikayet Et
    BUNLAR SOSYALİST YA ...YEMİŞLER sizin gibi sosyalistleri .. gezi eylemlerinde 3-5 TANE AĞACI BAHANE EDİP ORTALIĞI YANGIN YERİNE ÇEVİREN ... İPLERİ EMPERYALİSTLERİN ELİNDE OLAN BU MAŞALAR ...ZENGİNLER İÇİN PARA İÇİN HER ŞEYİ YAPARLAR .. BUNLARDA UTANMA YOK ..
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • fethiyeli 3 hafta önce Şikayet Et
    Köy yerinde vatandaş oğlunu evlendirecek köyün içindeev yapacak ona izin vermiyorlar ama çakal sürüsü veriyor rüşveti isrediği yerde villayı konduruyor.Reis karşıtları işte Marmariste yangın olan yerlere Erdoğanın adamları villa kondurdu giye algıda sınır tanımıyorlar.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • fethiyeli 3 hafta önce Şikayet Et
    Köy yerinde vatandaş oğlunu evlendirecek köyün içindeev yapacak ona izin vermiyorlar ama çakal sürüsü veriyor rüşveti isrediği yerde villayı konduruyor.Reis karşıtları işte Marmariste yangın olan yerlere Erdoğanın adamları villa kondurdu giye algıda sınır tanımıyorlar.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Depremzede 3 hafta önce Şikayet Et
    Kahta’da Girne mahallesi 6027 nolu sokakta göz göre göre kaçak yapılaşma var. Daracık sokakta yapılanlara artık dur denilsin. Ne kat sayısına ne de inşaatta geri çekme kurallarına uyulmuyor. Kahta belediyesi sadece izliyor. Bu Kahta’da sadece bir örnek . Daha başka örneklerde var. Nerde bakanlık görevlileri ..
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • İnegöl 3 hafta önce Şikayet Et
    Kaymakamlık, valilik, Çevre Müdürlüğü, Belediye haberdar mı? Bakanlık nereden bilsin Kahta da ne dönüyor? Cimer e yazın
  • salih 3 hafta önce Şikayet Et
    gökkafes konusu neden kapandı?
    Cevapla
  • İzmirli öğretmen 3 hafta önce Şikayet Et
    İşte Süleymancılar bu CHP'ye oy veriyor. Çocuklarınızı bunlara teslim etmeyin. CHP'ye adam yetiştiriyorlar.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Ekrem ile Sinem 3 hafta önce Şikayet Et
    Maalesef CHPKK ele geçirdiği her yere öyle bir çörekleniyor ki her türlü alavare dalavere ile pkk iş birliği içinde tekrar ele geçiriyorlar bütün büyükşehirlerde İstanbulu tapulu malları haline getirdiler sümük gibi zamk gibi yapıştılar kıyamaete kadarda kalırlar
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Kutttayy 3 hafta önce Şikayet Et
    KOMİK İMAM "" KOCA İSTANBULUN ELİT ULVİ YERİNDE YÜZLERCE AĞACINDA KESİLMESİNE ""Bir yanlış varsa "" DİYECEK KÖRLÜK OLAMAZ SADECE ALINAN KAYMAK OLUR.. AVRUPA VE PARİS GEZİLERİNİN MASRAFLARININ SPONSORLAR ÖDÜYOR DEMİŞTİ . DEMEKKİ SPONSOR RUSKİ MİLYARDERMİŞ
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Uzman. 3 hafta önce Şikayet Et
    Adı geçenler, her ne konumda olurlarsa olsunlar, derhal yargılanmalı ve çıkan sonuç gerektiriyorsa, bu yolla rant elde ettiği belirlenen yedi sülalesinin mal varlığına el konmalıdır. Zira bu irtikap konusunu suç bildirimi yapmadığı için, ailesi de suçludur .
    Cevapla Toplam 14 beğeni
  • Gariban 3 hafta önce Şikayet Et
    Adıyaman ve Kahta da deprem sonrası bile kaçak yapılaşma var. Şikayet ettik ama belediye sadece seyirci kalıyor. Zekeriya hocam bir gazeteci olarak Lütfen bakan Kurum’a bunu iletin. Yeterince canımızı bedel olarak verdik . Artık bu işleri belediyelerin keyfine bırakmasınlar. Bu işin partisi yok maalesef. Fırsatçı her kesimden var.
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • Uzman. 3 hafta önce Şikayet Et
    Değerli yazarımızın aktarımında görüldüğü ve anladığım gibi, konu rant olunca, anap.lı bedrettin dalan, sonradan iyi partili, körfez depreminin basiretsiz ve adaletsiz imar bakanı koray aydın, devletin valisi olarak, "Devlet" kavramını rezil edenler v.s. hepsi, ecdad yadigarı bu toprakların üzerinde birer asalak olmuşlar. Sn. Cumhurbaşkanımız bu konuda çok hassastır çok iyi biliyorum.
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • Vatandaş 3 hafta önce Şikayet Et
    Dikey mimari kaç sene İstanbul’da uygulandı ?
    Cevapla Toplam 4 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat