Irak ve Suriye’yi Yazmadan Önce Ortadoğu’ya Dair Çeşitli Meseleler
Irak ve Suriye’yi Yazmadan Önce Ortadoğu’ya Dair Çeşitli Meseleler
.

Yorumlar6

  • Ahmed 3 hafta önce Şikayet Et
    Ansiklopedilerde bile ben böyle birinci kalite bir anlatım şekliyle yazı okumadım.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Kamil 3 hafta önce Şikayet Et
    Bizim tarihe dair okuduğumuz ve öğrendiğimiz şey , denizci ticaret yapan milletlerin çok zengin olduklarıdır . O zamanlar çil çil altınlar Venedik loncalarında idi . Şimdilerde değişen birşey yok , zenginlik Okyanus Konteyner ticaretini kontrol eden dev armatör şirketlerindir .
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Tolunoğlu 2 3 hafta önce Şikayet Et
    Kafada bir arap imajı bütün bakışlar bu pencereden.Arap olsa ne olur ki zaten fakat Suriye'de,Mısır'da kurulan Türk devletlerini ve bu devletlerin orada bulunan tebasını soydaslarını,kardeşlerini kardeşlik bağını ki bugün bir çoğu Arapça konuşsa bile nasıl silebilirler.Suriye Selçukluları,Tolunoğulları 868 yılı,ihşitler,Eyyubiler,Memluklular bunlar nasıl kurulmuş?
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Tolunoğlu 1 3 hafta önce Şikayet Et
    Bu topraklar için şehit vermiş Suriye bölgesinin sadece Çanakkale'de savaşa katılan asker sayısının otuz bin olduğunu biliyor mu insanlar?Çanakkale'de savaşa katılan onca askerin sizce devlet için Anadolu'nun devamı gibi olan güney sınırlarımızdan gelmesi sıradan bir şey mi?Bu kader birliğinin göstergesi değil mi?Arap cumhuriyeti döneminden dolayı bir çcoğunun arapça konuşmaları suç mu?
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Salim 3 hafta önce Şikayet Et
    komşularla iyi siyasi ilişkiler herşeyin huzurun refahın anahtarıdır..
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • cengiz 3 hafta önce Şikayet Et
    Yani diyorsun ki özetle halifelik olsaydı bir halife bütün sorunların bazılarını mesela israil sorununu çözebilirdi atam sağolsun
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat