AK Parti’deki değişimin kodları
AK Parti’deki değişimin kodları
.

Yorumlar14

  • 1453 5 gün önce Şikayet Et
    Tamam çalışan iş yapan hata yapar ama o kadar çok hata yapıldı ki bu sayfa yetmez.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Doğrucu Davud 5 gün önce Şikayet Et
    Bozuk para harcar gibi adam harcarsan bir gün gelir harcayacak adam bulamazsın !..
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • AKSARAY 5 gün önce Şikayet Et
    Aksaraydaki. Tüm teşkilatı ve Atadiklari yoneticileri tepeden tırnağa yenileyerek başlayabilirler, Mesela bir üye partiden ayriliyorsa ,aneden ayriliyorsun, eleştirin nedir? nasıl Davranılmasını beklersin diye sorulsaydi, Bu gün CHP gibi Allah'ın Belası Parti'nin çenesi acilmazdi.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • e.y 5 gün önce Şikayet Et
    Bence sahaya hiç çıkmasınlar. Söylem dönemi çoktan geçti. Vatandaş eylem bekliyor.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • İsa kandaz 5 gün önce Şikayet Et
    Ak parti eski günlerine dönmek istiyorsa tabanın sesi olan mahalle başkanlıklarının istek ve dileklerini dinleyip yerine getirmeyi çalışsınlar, eğitim de o ilin vekilleri il yönetimi ve ilçe yönetiminin tek tek mahalle başkanları ve yöneticilerini dinlemesiyle olur, senin tabandan haberin yoksa zannedersinki herkes evinde yemekte kavurma yahni yiyiyor.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • 08 Lİ 5 gün önce Şikayet Et
    sosyal medya yalanları ve algıları kontrol altına alınmazsa durum çok kötü. bu sadece akp için değil herkes için kötü. itaat etmeyenleri yıkan bir sistem kurmuş küreselci çeteler.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • mehmet 5 gün önce Şikayet Et
    gençelrin çoğu değişssin tecrübeli bi kaç isim kalmalı
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • ekrem 5 gün önce Şikayet Et
    kişiler artık 1 dönem milletvekili , 1 dönem bakan ,,, 1 dönem bakan yardımcısı 1 dönem belediye başkanı olmadı Vali olmadı ziraat bankası yönetim kurulu olmadı Danışman vs vs diye 20-30 sene siyasetçiyim diye , meslek gibi bu işi yapmaları engellenmeli.
    Cevapla Toplam 14 beğeni
  • ekrem 5 gün önce Şikayet Et
    milletin evinde onunla yemeğini ve sıkıntısını paylaşan teşkilat üyeleri varken i şimdi yediği yemeğin adını bilmeyen LİBOŞ tipliler var.Teşkilat,il ve ilçe yönetimleri zengin olup iş hale takipçiliği ile para kazanmak isteyenler tarafında işgal edilmiş. 81 il ilçe belde ne kadar teşkilat varsa hepsini lağv edip, toplumun içine girip o beldenin eskimemiş yüzlerini teşkilata kazandırmak lazımdır.
    Cevapla Toplam 14 beğeni
  • Serdengeçti 5 gün önce Şikayet Et
    "Mustafa" adlı yorumcu kardeşim, duyarlılığınız için sizi tebrik ederim. Dilimizi tahrip etmek için sanki bu şeyler maksatlı yapılıyor gibi. Start verildi ne demek, Başladı dense olmaz mı ?
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Aspirin 5 gün önce Şikayet Et
    Değişim insanların değil kafaların değişmesi gerekir
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Mustafa 6 gün önce Şikayet Et
    "Start verildi" demesek de,başladı desek....
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • İsmail58 6 gün önce Şikayet Et
    Teşkilatları temizlemek lazım mit bizde içişleri bakanlığı bizde maliye bizde araştırın yiyenleri yemek için gelenleri zenginleşenleri temizleyin yerlerine halkın içindeki Tayyip Erdoğan sevenleri alın
    Cevapla Toplam 20 beğeni
  • aslı saray 6 gün önce Şikayet Et
    partide daha önce samimiyetle görev yapmış ve başarlı olmuş kişiler inatla ve bilinçli bir şekilde dışarıda tutuluyor. bunu da mevcut teşkilatlar yapıyor. dava ruhu çoğunun umurunda değil, yerimi sağlam tutayım reis her türlü seçimi alıyor diye düşünüyorlar. hem yenilere kapı açılmalı hem de eski başarılı ve geneli tanıyan kişilerin tekrar teşkilatlara kazandırılması gerekli diye düşünüyorum.
    Cevapla Toplam 19 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat