Allah’ın dini ile geleneğin dini arasında
Allah’ın dini ile geleneğin dini arasında
.

Yorumlar7

  • Doğrucu Davud 4 saat önce Şikayet Et
    Maalesef biz İslama uymadık İslamı kendimize uydurduk, bir Müslüman ülkede bütün haramlar yani büyük günahlar işleniyorsa bu felaketler başımıza niye geliyor diye sormak boşunadır, bazı inançsız gafiller suçu fay hattına meteorlara ata dursun deprem de olacak başımıza taş da yağacak, yer yarılıp insanları yutacaktır !..
    Cevapla
  • S.Akay 1 gün önce Şikayet Et
    Allah razı olsun yazdıklarına arfiyen katiliyor saygılar sunuyorum rabim zalimler topluluğunu kahr etsin inşallah bizim dinimizi tahrif eden kim varsa rabim fırsat vermesin inşallah
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Eğitim işin temeli 1 gün önce Şikayet Et
    Aile ortamında islâmî öğrenen çocuk okula gittiğinde tam tersi şeyler öğreniyor. Ikisi arasında kalan çocuklardan imanını kurtarabilen kaç kişi. Kendi öğretmenimizle kendi çocuğumu zu imansız yapıyoruz. Herşey açık ve net. Bunu bilmek için ilim sahibi olmaya gerek yok. Bunun böyle olduğunu hepimiz biliyoruz.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Mehmet 2 gün önce Şikayet Et
    Geleneklerimiz de dinimizden beslenmiştir, çok manalı, doğru atasözlerimiz vardır. Sağlam iman sahibi dedelerimiz vardır.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Yaşasın hamas 2 gün önce Şikayet Et
    Toplumumuzu çok güzel özetlemişsin arif abi RABBİM bizleri nesillerimizi ve bütün ümmet i Muhammed i sıratı müstakimden ayırmasın
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Kagan 2 gün önce Şikayet Et
    Ülkemizin yüzyıldır içine düşürüldüğü batıcılık tuzağını ve müslümanlar olarak halimizi özetlemişsiniz. Hastalığı teşhis en az tedavi kadar önemlidir.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Keriman 2 gün önce Şikayet Et
    Kaleminize yüreğinize sağlık hocam. Tam da kitabın ortasından bahsetmişsiniz. Sağolun.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat