İmamoğlu, Yavaş öne çıktıkça gündem olmak için medyasını harekete geçiriyor
İmamoğlu, Yavaş öne çıktıkça gündem olmak için medyasını harekete geçiriyor
.

Yorumlar55

  • Afyonkarahisarlı 5 saat önce Şikayet Et
    İmamoğlu ve akıl hocaları, Erdoğan hikayesine benzer bir hikaye ile cumhurbaşkanı olabileceğini fehmediyor. (Fehmetmiyor, vehmediyor). Bu onların vehimleri, onlarda fehm ne gezer?
    Cevapla
  • Ramazan Yazar 21 saat önce Şikayet Et
    Güzel, detaylı, bol örnekli yazı için teşekkür ederim. Allah, Müslüman yazarların kalbindeki korkuyu alsın, kalemlerini keskin, kelimelerini güçlü kılsın.
    Cevapla Toplam 14 beğeni
  • 1453 22 saat önce Şikayet Et
    Ekrem i. oğlu "Yavaş Yavaş " batıyor mu ne ? Yavaş " Hakim " mi oluyor ? Ekrem mahkum mu oluyor ? Bir illüzyon şehir efsanesi bitiyor mu sihir bozuluyor mu ? Aynı külkedisi gibi kabak'a mı dönüşecek ?
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • Cavit Çetin 1 gün önce Şikayet Et
    CHPkk Belediyeleri yönetemiyor, CHPkk Belediyeleri iflasta çoğu işçilerine maaş ödeyemiyor. CHPkk'nın Belediyeleri yönetemediği açığa çıkınca erken seçim çığırtkanlığı yapmaya başladı; CHPkk Belediyeleri yönetemiyor net.
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • DÜZ DELİ 1 gün önce Şikayet Et
    YİYUN BİRBİRİNİZİ yiyun
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Türkiye, 1 gün önce Şikayet Et
    İmamoğlu bu ülkenin başına gelebilecek son kişi dahi olmamalıdır. Varlık ve varlığın vermiş olduğu güç hırsı, kelimelerle anlatılamaz. Amacı hizmet değildir, iyi analiz edilmelidir.
    Cevapla Toplam 18 beğeni
  • AZİCİK UCUNDAN 1 gün önce Şikayet Et
    siyasetten azıcık anlayan, insan psikolojisi bilen biri İMAMOGLUNU parti delegesi bioe yapmaz, imajmakerlerin Başar Saba da bir yere kadar,, Eğer mahkeme aureci gündeme girer de ceza ceza alırsa,.Kör.ister.Twk göz ,Devlet verir iki göz, Yuman mamoglunu ülkenin başına bela etmek için , Kallavi devlet düşmanı olmak lazım,
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Hırsız faiz zulüm 1 gün önce Şikayet Et
    ''' Sen kendi milletini açlığa mahkum edip düşünmezsen ve sırf Avrupa halkı rahatsız olmasın diye ülkeyi avrupanin mülteci kampı haline cevirirsen.. ve kendi ülkesinde Türk Milletini azınlık durumuna getirmeye çalışırsan biz sana bir daha iktidar vermeyiz oy vermeyiz''' diyor herkes. Ve haklılar.
    Cevapla
  • Akocak 1 gün önce Şikayet Et
    Allah seni ve senin gibi düşünenleri ıslah etsin. Zulme uğrayana yardım etmek Allah'ın emridir. Rızkı veren de Allah'tır. Suriyeliler'den önce Selanik göçmenlerine ses çıkarsaydınız. İnsanlıktan nasibini almamış yaratıklarsınız .
    Toplam 1 beğeni
  • Ali Esnaf 1 gün önce Şikayet Et
    Mansur SAHTE İMAMA en az % 10 fark atar
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Cem kara 1 gün önce Şikayet Et
    2025 Cumhurbaşkanı Mansur Yavaş CHP genel başkanı Ekrem İmamoğlu bunu not edin
    Cevapla
  • GECE KARTALI 1 gün önce Şikayet Et
    Ya hasan bey bunların ayarları ne zaman düzgündü ?100 yıldır ülkenin manevi ayarlarını bozdukları için bunlar zaten ayarsızdı.. ayarları...ingilizin abd nin yahudinin ayarladığı hainleri isviçre saatimi zannettinde ayarları bozuldu diyorsun...
    Cevapla
  • Hırsız faiz zulüm 1 gün önce Şikayet Et
    Ekrem yada Mansur yada Ali Veli vs vs hiç farketmez. Adayın kim olacağı zerre kadar önemli değil. Reis etrafindakilerle birlikte firavun kadar KARUN kadar zengin ve şatafatlı bir hayat yaşarken emekli memur esnaf hepsinin açlık sefalet yokluk içinde sürünmesi sebebi ile seçimi kaybedecek. Hani peygamber yolundayız diyorya.. Peygamber millet açken şatafatlı bir hayat yaşamıyordu.
    Cevapla
  • Nizami alem 1 gün önce Şikayet Et
    O peygambere kurban ol , peygamberin hangi sünnetini üzerinde taşıyorsun ki Erdoğana hatırlatıyorsun, kuruş için vatanı satacak olanlar için elbet fark etmez omu olmuş bumu olmuş. Vazifesi gereği indiği bindiği size zul geliyor ise chpkk llılar yapınca rahatlarsın.. hoş hiç sosyalist, komünist chpkk lı başkanın bu dediklerinden imtina ettiğini görmedim... aksine aşırı düşkünlükleri var.
  • 06ankara 1 gün önce Şikayet Et
    Herkesin görevinin ne olduğunu bilmesi işine sahip çıkması şehri ve insanları için daha çok çalışması çok daha önemlidir , işinin ne olduğunu bilmiyenler her gün manşet magazin başka koltuk düşünmeleri , ülke halkı adına değil bütün gayeleri koltuk , hatda birbirlerine çaktırmadan ayak oyunları kurnazliklar herkes herşeyin farkında ....
    Cevapla
  • Hakan Sönmez 1 gün önce Şikayet Et
    Valiye de it demişti. Hakimler can da Valiler değil mi? Ona da dava açılsın.
    Cevapla
  • FENOMEN 1 gün önce Şikayet Et
    İmamoğlu fenomen omuş hepde geniş caplı kendine özel medyasıda var sadece youtuber değil ballı kaymaklı fenomen sırf kendi kariyeri kazancı zevki gezileri villalaları hayatını doya doya yaşıyan bir eli yağda bir eli balda fenomen!
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat