AK Parti Yeniden Meydan Okuyacak
AK Parti Yeniden Meydan Okuyacak
.

Yorumlar56

  • misafir 2 saat önce Şikayet Et
    bu kadar suç kayıtlı insanların serbest gezmesi akp ye zarar veriyor. Çözüm mecliste acilen ceza infaz yasası değişmeli adli kontrolle serbest bırakılma kaldırılmalı vekiller vicdanen acele edin.
    Cevapla
  • ERDO61 2 saat önce Şikayet Et
    Sayın Ferhat bey, Ak parti Eyt ve özellikle memura verilen seyyanen zam yüzünden gelir adaletsizliğini ayyuka çıkartması ve ekonomiyi batırmasından dolayı yerel seçimleri kaybetmiştir. Bir çalışan 17.000 tl. Kazanırken digeri sırf devlet memuru diye 50.000 tl. Kazanamaz. Ak parti kendi ayağına sıkmıştır. Bu durum düzelmedikçe benim gibi milyonların da bakışı değişmeyecektir.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Samimi 2 saat önce Şikayet Et
    İyneyi kendimize batırdığımızda üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir engel yoktur.
    Cevapla
  • Halil 3 saat önce Şikayet Et
    Yerel seçimlerde emekli oyunu anamualefete verdi veya sandığa gitmedi..??? Seçimlerinden önce çarşıd-pazarda kulak misafiri olduğun emekliler şöyle bir şey söylüyorlardı “çalışan memura verdiği 8000 tl’ lik zammı, yarısını emekliye, yarısınıda çalışana verseydi, kimsenin gönlü kalmazdı” diyorlardı. Şimdi emekliyi tekrar kazanmak için Reisin yılbaşında bir müjde vermesini bekliyor..
    Cevapla
  • berk berkcan 3 saat önce Şikayet Et
    akp eskı gunlerıne donmesi için 1,zengınlerın vergılerını affetmeyıp gerı vergılerı alması 2,adalet için ıyı hal. infaz yasası hukmu gerı bırakma kaldırılmalı..3 ruhsatsız silah bulundurma ve ates etmek 4 yıldan baslamalı terorıst muamelesı yapılmalı. 4,,,,,memura seyyanen para verılıp emek
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Ali Başoğlugil 3 saat önce Şikayet Et
    Ekrem imamoğlunun arkasına 3 kişi takacaksın, şöylediği yalanları 24 saat geçmeden belgesiyle tekzip edeceksin, o zaman işi %50 bitmiştir. Geri kalan %50 de yatanda, israfa ve lükse milim yaklaşmayacaksın, liyakata önem, adaletin yeniden her bireye eşit tesisi, vatandaşın refah ve huzurunu sağlamak Allah'ın izniyle tüm problemleri çözer.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Mertt 4 saat önce Şikayet Et
    Adalet,ekonomi, eğitim ve en önemlisi Suriyeli Afganistanli Afrikalı sığınmacı sorununu halledin 20sen daha iktidarsnz
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Müslüm 4 saat önce Şikayet Et
    Sayin ferhat bey.kandemir beye ulaştirin m.vekilleri ihale peşinde dolaşmasin.kamu kurumlarinda israf önlensin.bir m.vekili bir bakan bir şehre gitti mi mütevazi bir şekilde gitsin.görevdeki belediye başkanlarinin yanlişi yolsuzlugu tespit edildi mi kayyum atansin gözünün yaşına bakilmasin bizdendir denilmesin.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Maraşlı 4 saat önce Şikayet Et
    Mavi vatan ve savunma sanayiindeki dev hizmetlerin çöp olmaması için, başta Emeklilik sistemi (Kademeli emeklilik), Adaletsiz maaşlar ( Öğretmen, polis 60-70 bin alacak, asgari ücretli 17 bin, emekli 12 bin bu uçurum düzenlenmeli.) Sürekli zamlanan tüketim malları sorunu acilen hallolmalı. Hizmetler ve ihanetler millete iyi anlatılmalı.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Ahmed 4 saat önce Şikayet Et
    Son seçimde ki hezimeti telafi etmek kolay değil. Sorun sahaya inmekte değil. Sahaya ineceginiz kimseleri düzeltmekte. Tayyip Erdoğan'ı canı gönülden seven bizlere en büyük zulüm ve haksızlığı AKP yönetimindekiler yapıyor. Bunlar Reisin yanında kuzu sahaya inince bize kurt kesiliyorlar
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • ALİ KISA 5 saat önce Şikayet Et
    Devlet daireleri ve özellikle hastaneler denetlenmeli öyle haber vererek gidilmemeli köylü, gariban, işçi,halini anlatamayan biri kılığında gidilmeli o zaman anlaşılır ne demek istediğim belki de bakarsınız hastanelerde veya diğer kamu kurumlarındaki şiddetin sebebi belki budur
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Doğrucu 5 saat önce Şikayet Et
    Sokaklara fizli müfettiş göndermeye gerek var mı? Marketi manevi bakkalı kontrol et her şey ortada zaten
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Mehmet Salihoğlu 5 saat önce Şikayet Et
    Ben bir Okulda öğretmenim , Ak Parti'nin sendikasi hariç hepsi geliyor, reklamını yapıyor , eğitim bir sen yok, öğretmen ler odası Ak parti yi eleştiri ile akşami ediyor, müdür ler zaten nerdeyse dinsiz ateist yada deizm kaynıyor, idareler ters insanlar, ne il ne ilçe nede mahalle temsilcisi meydanda ak parti yok Alanyada, yazık sanki iktidarda CHP var ,yazık oluyor bu vatana, çalışmıy
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • sermet tekin 6 saat önce Şikayet Et
    Her şeyden önce bozulmuş olan adalet sistemi her alanda yerli yerine oturtulacak (emeklilik sistemi gibi. fazla prim ödeyene az para veremezsin. 1 gün fark ile emekli olana, 17 sene sonra emekli olacaksın sen diyemezsin). Hata yapmakla, bilerek hata yapmak ve bu hataları bilerek sürdürmek arasında dağlar kadar fark var.
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • Abdullah Pervane 6 saat önce Şikayet Et
    Ekonomiyi düzeltin, insanlara değer verin, halkın içine çıkın... Sorunlar çözülür... Gerisi fasa fiso
    Cevapla Toplam 9 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat