Stratejik Güzergahı Mistisizmden Arındırmak -İsrail’in Son Saldırıları Karşısında
Stratejik Güzergahı Mistisizmden Arındırmak -İsrail’in Son Saldırıları Karşısında
.

Yorumlar47

  • Furkan 38 dakika önce Şikayet Et
    Evet tespitler güzel. Bunlara bir katkı sunayım. Bugünkü CHP hdp, Tip, sözümona muhalif gazeteciler, yazarlar çizerler, İmamoğlu gibi belediye başkanları mossad, CIA ve diğer istihbarat örgütlerinin kullanışlı aparatları. Asıl bunları es geçmemek lazım.
    Cevapla
  • Yavuz Sultan Selim 49 dakika önce Şikayet Et
    Nizamı Alem davasındaki Osmanlı insanlığın vicdanı olduğundan onun devamı olarak zalimlere karşı durmak için bizim ön cephede olmamız lazım ve gereklidir ama gerekli ve yeterli silah mesela nükleer olması da gerekmiyor mu ? Çünkü karşımızdakiler insan değil vahşi yaratık hatta hayvan !..
    Cevapla
  • Doğrucu Davud 52 dakika önce Şikayet Et
    Enfal Suresi 40. Ayeti Kerimede ve Hadisi Şerif olduğu belirtilen düşmanın silahıyla silahlanmak hayati önemde olduğu bu son olaylarda anlaşılmıştır, eğer biz kıtalararası nükleer silah sshibi olsaydık dünyada her şey farklı olurdu, soykırımcı sömürgeci katil hırsız azgın yaratık gaçlı siyonist gavur böyle köpeksiz köyü bulup deyneksiz gezemezdi.
    Cevapla
  • Levrock 54 dakika önce Şikayet Et
    Paranoyaya gerek yok, ancak Pakistan a sahip cikmaliyiz, bizden evvel Pakistan i devre disi birakmaya calisacaklar. Pakistan in nükleer gücü yanimizda oldugu süre degil ABD, bütün dünya birlesse bize saldiramaz. Aksine, biz Misaki Milli yi kuracagiz.
    Cevapla
  • KOMİK ALGİ 1 saat önce Şikayet Et
    İsrailliler Turklerin ve müslümanların İsrail algısına gülüyor, Ne zaman İsrail dense,Ya esir takası, yada koka ,Makdanils, Starbaks geliyor, oysa Türkiye'deki bir Yahudi'nin söylediğine göre, ekmeğin, tuzumdan elbisenin ipine, elektronikten, bankaya ilaçtan gıdaya Tüm Yahudiler yönetiyor, neyi protesto ediyoruz? Tek yol Ya vuracağız Ya vurulacagiz.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Mehmet KARA 1 saat önce Şikayet Et
    Allah razı olsun, çok büyük oranda katıldığım bir analiz olmuş. Hamas'a kayıtsız şartsız destek olacağız bu net. Masum Filistin halkının yanında duracağız bu da açık. Binlerce masumun katili Siyonistler ve destekçilerini lanetliyoruz bu da açık. Ancak 7 Ekim doğru muydu, Hamas buna hazır mıydı, kimler teşvik etti, teşvik edenlerin İsrail ile ilişkileri var mıydı konusunda hâlâ şüpheliyim
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • İsmail 1 saat önce Şikayet Et
    Sayın Yazar güzel bir yazı olmuş... Lakin bu yazdıklarınızın tümü yüz yıllardır tüm güçlü Devletlerin ve Siyasi İktidarların kullandığı yöntemler.... Hatta bazıları İngiltere-ABD-Rusya-AB-... vs sözüm ona DİRENİŞÇİLER olarak gösterilenleri de kendileri yaratıp beslemiyorlar mı? Ülkeler İç Siyasetlerinde Muhalefeti Etkisizleştirmek adına yapmıyorlar mı?....
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Agah Akgüç 1 saat önce Şikayet Et
    Sayın Bal, boş güzellemeler içermeyen yazınız için teşekkürler. Rasyonelliğe evet, fakat daha kapsamlı düşünülecek olursa, her şeyin bir "dünya görüşüne" dayandığını ve ortada dünya görüşüne dair bir tartışmanın dahi olmadığını göreceksiniz.
    Cevapla
  • Cem 1 saat önce Şikayet Et
    Ülke gündeminde ne var peki? Enflasyonu düşürmek ,pahalılık..Küresel ekonomik sistem(siyonizm) tarafından zaten operasyonun ekonomik olanına maruz bulunuyoruz.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Ali Haydar 1 saat önce Şikayet Et
    Ülkemizde bulunan veya dışarıdan yönetilen siyasi parti ve medya içerisindeki çok iyi yetiştirilmiş cıa-mossad ajanlarını teşhir ve deşifre edemez isek durum çok vahim. Zaman dar, aleyte işliyor.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • OPERASYOLAR, 1 saat önce Şikayet Et
    Türkiye'nin,Sur, afrin, Fırat kalkani operasyonları esasinda İsrail'e karşı atak operasyonları,.devlet eksigine rağmen tamamen boş değil, İsrail işgali 15 temmuzdan sonra baslayacakti, ama Planları aksadı,sonra siyaset ve ekonomiyle dize getirmeyi başardılar, hala, Tek umut Türkiye, Araplarla değil, Rus ve cinle yürümek , hoş Rusya da yeniliyor
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ezop 1 saat önce Şikayet Et
    Yszar yaniloyor devket bahceli bu isin üstesinden gelir. Yürüyün bozkirtlar deyince elde sopa ile bile itrail yenilir.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • İsrail'den Buyuk 1 saat önce Şikayet Et
    Türkiye,mısır, İran, Arabistan, BAE de İsrail'den Daha büyük ve güçlü İsrail var, Deprem,Göç dalgası, 15 temmuz darbesi, burunson süreci, Kovit dönemi Profesyonel yontemli Türkiye'yi etkisizleştirme planiydi, Olmadı terör ve yangınlar,arkasındaki İsrail odağı hala ispatsiz
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Ben 2 saat önce Şikayet Et
    Türkiye yorumcuları hergün İsrail’in yaptıklarını ballandıra ballandırarak anlatıyorlar neden bizler ve diğerleri onların yaptığını yapamıyoruz örneğin kırk yıldır terör başları bulunamıyor yada bulunmuyor garip bir durum
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Yılmaz Çitil 2 saat önce Şikayet Et
    Öncelikle acilen yasal düzenleme yapılarak içimizdeki hainlerin tespit ve imhası yönünde çalışmalar yapılmalı. Aksi takdirde ne yaparsanız boş. Hırsız içerideyse kapı kilit tutmaz.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat