Toplum nasıl toparlanacak?
Toplum nasıl toparlanacak?
.

Yorumlar60

  • Sinan 1 hafta önce Şikayet Et
    Her alanda yaşanan erozyon sebebiyle zemin kayıyor. Mahmut hocam çok güzel tespitlerde tespitlerde bulunmuş yüreğine sağlık hocam. Her dünya görüşünden insan menfi olaylar içinde yer alabiliyor bunu öğrenmemiz gerekiyor. Güzel ahlaklı bir toplum olma yolunda birlesmeliyiz.
    Cevapla
  • KIVILCIM 1 hafta önce Şikayet Et
    Sonuna kadar haklısın Önemli olan testi kırılmadan çare üretmektir buda bence toplumun her kesimi yaşantısını gözden geçirmeli bu gibi olaylarda hipimizin sorumluluğu var kimse kurtulamaz
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Kompataro 2 hafta önce Şikayet Et
    Artık. Çok geç.. Planlı yapaanız bu kadar ol mazdı.. Rezilin rezili bi duruma geldi. Ülke.. Her açıdan
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Şüheda 2 hafta önce Şikayet Et
    Allah razı olsun sizden hocam.Kaleminize kuvvet inşallah
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • ALP 2 hafta önce Şikayet Et
    Hocam yüreğinize sağlık. Kendimizi iyileştirmekten başlayıp her olayı kendi mesuliyetimizi düşünerek yorumlamak, iyileştirme adına bir adım atmak herhalde emr-i bil maruf için başlangıç olabilir.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Servetiye Cephesi 2 hafta önce Şikayet Et
    Hocaların dini referans vermeleri antipatik geliyormuş...Adı üstünde hoca...Felsefeyi, sosyolojiyi mi referans göstersin? Bütün bu cinayetlerin sebebi namazsızlıktır. Sosyologlara, psikologlara, profesörlere sormaya lüzum yoktur. Teşhis bellidir. Tedavisi meşakatlidir. Namazsızlık hastalığı toplumu sarmıştır. Ahlâki çöküntü yaşanmaktadır. Analar, efendilerini doğurmaktadır.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Kaan 2 hafta önce Şikayet Et
    Ellerinize sağlık
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • İslam 2 hafta önce Şikayet Et
    Siz İslam ahlakını benimsemez bunun yerine Batı'nın değerlerini ahlak edinirseniz, başımıza kim bilir daha neler gelecek, İslam ahlakına göre bir kızın erkek arkadaşı olamaz, nokta.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Mehmet vural 2 hafta önce Şikayet Et
    Çok güzel yerinde bir yazı teşekkürler mahmut hocam ne çareki ders çıkaran yok
    Cevapla
  • Fahrettin Yazıcı 2 hafta önce Şikayet Et
    Şapla saman karıştırılıyor. Cem Gariboğlu ile testere ile katledilen merhum kız, sarmas-dolaş arkadaştı. Ateş
  • Recep IŞIK 2 hafta önce Şikayet Et
    Vatan ve milletini her şeyin üzerinde seven,vatan ve milletinin değerli EVLADI sayın Mahmut BIYIKLI ağabeyim!Eyyyy kötü tutkularını atmış ruhunu faziletler donatmış ev güzel insan Yüce Yaratan senden sende Yüce Yaratandan hoşnut olarak ona dön,hoşnut olduğu kulları arasına katılıp FİRDEVİS CENNETİNE(CENNETİN EN ÜST VE ORTA YERİNE) GİRİNİZ.Selam ve DUALARIMLA ALLAH cc.na emanet olunuz.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Hakan Acun 2 hafta önce Şikayet Et
    Yazınız için teşekkürler, Sadece çocukları değil öncelikle aileleri eğitmeliyiz. Ailede başlamayan eğitimin dışarıda ya da okullarda faydalı olmayacağı kanaatindeyim. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bu konuda ya da diğer sosyolojik konularda ne yapıyor merak içerisindeyim. Bir gün bunu da gündeme ve kaleme almalıyız. Mesele hükümet, iktidar, siyaset meselesi değil. Konu derin, mesele büyük.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • murat kılınak 2 hafta önce Şikayet Et
    neyini anlamadınız menfi olayların dini referans vererek paylaşılmasını zaten islamdan uzaklaşmaktan kaynaklı değilmi bu işler
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Semih 2 hafta önce Şikayet Et
    Gıünahkarlara sadece arifler acir. Abdullah bin mubarek ( r.a)
    Cevapla
  • Betül 2 hafta önce Şikayet Et
    Doğru tespitler. Hakkaniyetli bir yazı
    Cevapla
  • misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Bence sorunun asıl sebebi TV kanallarında yayınlanmış olan, kimin eli kimin cebinde, vurdulu kırdılı, b kişilerin birbirlerine avazı çıktığı kadar bağırtılı konuşma şekli V.S gibi davranışlar içeren dizilerin DERHAL iptal edilmesi ile aile kavramlı ders içerikli dizilerin yayına konulması ile bir nebze şiddetin önüne geçilebilir.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat