Ederleri 750 lira imiş…
Ederleri 750 lira imiş…
.

Yorumlar97

  • Yavuz Sultan Selim 7 saat önce Şikayet Et
    Bunları ülkeden postalayacaksın !..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • YILDIRIM 8 saat önce Şikayet Et
    İman, zeka ile(Prof.'lukla) kazanılmaz, kalp ile kazanılır (dağdaki çoban gibi) ve akıl ile de ancak mutmain olunur. Akıl ile olsaydı nice ünlü bilim insanının kainattaki ihtişam karşısında derhal Kur'an-ı Kerim'e iman edip müslüman olması gerekirdi. Bu Siyonist SÖZCÜsü kanala çıkanlar sözde bilim insanı yada Prof. olsalar ne yazar. Bu zındıklardan biri zamanında Türkiye ekonomisinin başındaydı.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Ali Haydar 8 saat önce Şikayet Et
    Esasen bu yazıya bir yorum da ben yapmak isterdim ama yapamıyorum. Çünkü çok üzgünüm. Biz gerçekten bozulmuşuz. Ekilen nifak tohumları dal budak salmış. Girmeden tefrika bir millete düşman giremez, Toplu vurdukça yürekler onu top indiremez. Heeey Akif, Allah rahmet eyleye. Bizde yürekte kalmamış. Çürümek bu hal olsa gerek.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • YILDIRIM 8 saat önce Şikayet Et
    Yani zındıklar sürüsünden doğru, dürüst ve iyi haber veya program yapmak beklenebilir mi? İblisin uşakları İblisin arzularına yaraşır şekilde program yapıyorlar, Asıl mesle bunların karşısındaki bizler ne yapıyoruz? ona bakmalı.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • CHP yandaşları 18 saat önce Şikayet Et
    İstemiyorlar ya okudum şaşırdım ümit özdağ bile tepki göstermiş milliyetçi idi ama made in iyi parti olunca normal karşıladım!iyi partiyi asla chp den ayrı tutmuyoruz fetö nün partisi inkar etselerde CHP ye can suyu için kuruldu diğer ufak tefekler de aynı şekilde pkk da istemiyor!Kılıçdaroğlu ile DEM zaten karşılar gerek S400 lere gerek KAAN a
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Sefa 18 saat önce Şikayet Et
    3) 300 den fazla üniversite var bunların başında 1 er tane rektör, en azında 10 ar tane dekan ,bunlara sekreter ,şoför, hizmetli ,makam : ne iş yapıyorlar dünya universiteleri arasında kaç tanesi var !! Hangi üniversite ne buldu ,ne icat etti ,bunlara aktarılan ödenek ne kadar onlara baksınlar... sayamadığım daha nereler ve neler ...
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • mustafa 19 saat önce Şikayet Et
    Evet bu mahlukat gavurlukta gavurdan öteye geçmişler
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • 6565 19 saat önce Şikayet Et
    Meselenin para meselesi olmadığını bu gavurlar herkesten daha iyi bilirler! Ancak, bu zihniyete sahip kesime güvenerek savaşa değil, helaya bile gidilmez!!!Savunma için, 4-5 çay parasına denk gelen bir meblağ için bu kadar hainlik yapmaya değmez! Sanatçısı olsun, gazetecisi olsun ne olursa olsun kendini böyle bir kepazeliğe dahil etmemeliydi!!!
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Ramazan Ünal 19 saat önce Şikayet Et
    konu savunma haksızda olsa turkıyede tek senden alınsa ne olur yuh vermıyorum dıyen bu vatan ac kalıp vatanını savunanların mırasını yedıklerını unutmasın.Devlet verecek sopayı nasıl vermıyorsun kafana bomba dusup cocuklar olunce sılahımız yok dıye sızlanmak acız kalmak mı ıstenılen ya bu cahıllık ya haınlık
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Gakko 19 saat önce Şikayet Et
    İhale alanlardan alın Savunma sanayi yardımını.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Sorgulayan 20 saat önce Şikayet Et
    Gavurun en keskini bizim ülkede bunun altını çizin. Türkler bin sene oldu Anadolu'ya girdi,amaç kötü olsa bin senede Türkmenden müslüman dan başka kimse kalmazdı.amac hak olduğu için diğer milletler rahatça yaşayıp cogaldilar mal mülk sahibi oldular.bir kısmı ihaneti hep içinde tuttu,bu adam savunmani istermi
    Cevapla
  • Osmanlı torunu 20 saat önce Şikayet Et
    Bunlar zaten gavur oğlu gavur bilmeyen yok.ancak burda açıklanan kesinti yerine madem savunma toprak, bayrak, millet,vatan diyoruz bence tüm emekli çiftçi esnaf işveren çalışan gelir elde eden kim varsa ,herkesten aylık olarak 50-100 TL bir ücret kesilse çok daha yerinde olurdu diye düşünüyorum.aylık olarak hatrı sayılır bir kaynak olur.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • GÜNEY 20 saat önce Şikayet Et
    Bunların savunma umrunda mı.? Çünkü ilk tehlike anında gemiyi terk edip kaçarlar.Birileride onlara kucak açar.
    Cevapla
  • Orhan 20 saat önce Şikayet Et
    Bunların hiç bir değer diye bir dertleri yok, niye türküyede yaşıyorlar anlamıyorum. Bunların maddi durumlarıda iyi genelde. Atalarımızın bunlara bıraktığı vatanı hak etmiyorlar.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Nokta 20 saat önce Şikayet Et
    Senin savunmanın zayıflamasını kanı senden olmayanlar ister
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat