65 milyonluk lüks aracı olana vergi zulmü geliyor!
65 milyonluk lüks aracı olana vergi zulmü geliyor!
.

Yorumlar9

  • Bazıyorumlarayorum 3 gün önce Şikayet Et
    Her kredi kartı kullanımında banka komisyon alıyor. V ve M de. Çağdaş Medeniyetin oyunu. Devlet çok önceden limite vergi koyabilmeliydi ki, olmayan para ile insanlar sürekli borçlandırılmasın. Gereksiz harcama yapmasın.. Kapitalizmde yolsuzluk yapılmayan ülke olmaz. Neoliberalizmde hele hiç olmaz.. Vergi kaçıran zaten yolsuzluk da yapandır.
    Cevapla
  • Mustafa 4 gün önce Şikayet Et
    Zaten adı üstünde asgari ücret ise yeni başlayan tecrübesi olmayan elemana verilen ucrettir. dolayısıyla 25 500 net ucret alan birinin dahi kart limiti 102 bin tl olabiliyor. 30 bin ücret alan biri 120 bin kredi kartı limiti olabilir Simdi bu insanlardan hangisi zengin ?
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Mustafa 4 gün önce Şikayet Et
    100 bin şimdi kredi kartı için hiçde öyle aman aman bir rakam değil. Asgari ücretli biri dahi 70 bin limit ile kart alabiliyor. Bu ülkede çoğunluk asgari ücretlede çalışmıyor.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • mehmetm 4 gün önce Şikayet Et
    Kimse kusura bakmasın ama 17.000 TL aylığı/ net aylık geliri olan bir kişinin 100.000 TL üstü kart limiti nasıl olur ? Bu adam, bırakınız 100.000 TL limiti ,40.000 TL limiti bile hiç bir zaman kullanamayacaktır. Bu adamın ya başka yerden geliri vardır ya da kullanamayacağı kartın limit riskinin ne olduğunu bilmeyen , sorumsuzluk taşıyan biridir.
    Toplam 3 beğeni
  • Şems 4 gün önce Şikayet Et
    Sağdan çarklılar kazandıklarının adam gibi vergisini verseler(çalmasalar) devlet başka vergiye ihtiyaç duymaz. Zahmet olmazsa birazda sağdan çarklılara dokun. Ama o tarafa dokunursan zarara girersin.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • erol 4 gün önce Şikayet Et
    aynen katılıyorum
    Cevapla
  • Adalet 4 gün önce Şikayet Et
    Toplanan vergilerin bu milletin cebine girmediği açık.. Neden versinki.. Yol köprü hastane havaalanı her şey vergiye rağman parayla. Bence vergi kaçırmak helaldir.. Yolsuzlukların olduğu bir ülkede kimse vergi vermek istiyor.. Bunuda konuşun.. Bütçe açığını kapatmak için sürekli vergi alınıyor..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • vatandaş 4 gün önce Şikayet Et
    2 milyon memur olmuş 6 milyon Eyt den milyonlarca emekli Bütün araçlar lüx alman markaları Çalışmayıp maaş alan yüzbinlerce kişi Her bürokrata koruma şoför araç Şarkıcılara milyonlar konser adı altında Tasarruf yalan olmuş.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Şems 4 gün önce Şikayet Et
    Ne dediğin pek anlaşılmıyor. Türkçe yaz.
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat