Sporla her şey mümkün
Sporla her şey mümkün
.

Yorumlar7

  • Bayraktar 4 saat önce Şikayet Et
    Hapishanelerde yatan tüm mahkumları askerî disiplinle eğitmeli, yaşlarına göre bedensel yüklemeler yapılmalı, boş beyinleri şeytandan uzak tutacak politikalar belirlenmeli..hapishaneler ıslah eden tedavi yerleri olacaksa askerî disiplin şartdır..
    Cevapla
  • Türkiye, 4 saat önce Şikayet Et
    Suçu bitirmenin yolunu daha önce de yazmıştım, ama buraya da özetleyeyim. Bu ülkede suçun bitmesi için bazı adalarda vahşi yaban hayatı habitatı oluşturulması gerekiyor. Kısacası kendinden daha vahşi bir toplumda yaşadığında, insan olmanın farklılığını anlayacaktır. Kurtulamazsa da yaban hayvanlarını beslemiş olacaklardır.
    Cevapla
  • Gurbetci 4 saat önce Şikayet Et
    Manset Turkiyede suçu bitirmenin yolu.....detayla yazilan tedevi sekli bizim toplumun uzaginda olan sey. Biz Musluman milletiz tedavinin gercek recetesi de gercek dini ogertmek..helal haram,Allah korkusu saygi ve sevgi ve Adalet..100 Yildir Batan batinin yalnis recetesiyle tedavi olunmuyor.Millet neredeyse komaya girecek..TEK İLAC ÖZÜMÜZE DÖNMEK..Yani Fabrika ayarlarina..
    Cevapla
  • afacan 5 saat önce Şikayet Et
    spor ile hic bir sey bitmez hayal kurmayin ilk takim baskanlari ayilari egitmez gerek sonra sporculari onun yerine herkes ciplak olsun bir birini etsin deseniz daha mantikli olur idi spor ile hic bir sey bitmez
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • RTEEBU 5 saat önce Şikayet Et
    Önce ahlak ve iman. ahlak yoksa sporun ne önemi var. Futbol maçlarında görüyoruz ve duyuyoruz küfür ve şiddetden geçilmiyor. Ahlak ve iman yoksa gerisi angarya bu bütün ülkeler için geçerli.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • İsmail 5 saat önce Şikayet Et
    Önceki yorumun devamı: ''Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre güvenlik birimlerine getirilen çocuk sayısı 537 bin 583. Bu çocukların 242 bin 875’ini mağdur çocuklar oluştururken 178 bin 834’ü ise maalesef suça sürüklenenler'' bu rakamlar çok ürkütücü önce eğitim hatta evlilik öncesi eğitim diplomayı alamayana eş de yok... sonrada yeni nesil eğitimi...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • İsmail 5 saat önce Şikayet Et
    Güzel bir yazı olmuş ve tespitlerin kadar önerin de ses getirir nitelikte.... Lakin bataklık o kadar büyük olunca Ülkemizin yarısını buz Hokeyi diğer yarısını da diğer etkinliklerle doldursak bataklığı kurutmadan olmaz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat