TUSAŞ’a saldırısı sonrası kim nerede kiminle hizalanıyor iyi bakmak gerek
TUSAŞ’a saldırısı sonrası kim nerede kiminle hizalanıyor iyi bakmak gerek
.

Yorumlar25

  • CHP 26 dakika önce Şikayet Et
    Türkiyenin en büyük sorunudur!Bu hep böyle olacak emperyal bir partidir DEM boşunamı birlikte CHP=DEM,DHKPC=PKK farkı yok
    Cevapla
  • Hasan 50 dakika önce Şikayet Et
    Sizlerin de hükümet cephesinin geliştirdiği politikaları desteklemek için söylem geliştirmekten, malzeme üretmekten başka bir işleviniz yok.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Levrock 1 saat önce Şikayet Et
    Kimin nerede durdugunun önemi yok. Onca kez mesru müdafa hakki dogdu, hic kimseyi dinlemeyeceksin, gireceksin, bam bam teker teker indireceksin. PKK nin bitmesi yoksa bazilarinin isine gelmiyor mu ? Bu is cok uzadi, artik girip hepsini silahsizlandirsinlar, bunun icin baskalarindan icazet alacak degiliz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • yörükoğlu Osman 1 saat önce Şikayet Et
    Şimdi OFFF nerden çıktı bu Bahçeli diyenler var.CHP liler birazda anlamaz MHP liler şaşkın şaşkın ne yapıyor bu adam diyorlar. İleriki zamanlarda nasıl anlam ifade ettiğini yani BAHÇELİN çıkışını o zaman belki anlarlar.Devlet aklı devleti için kendi feda edebilendir ve DEVLET bey onu yaptı.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Hasan 2 saat önce Şikayet Et
    Bederimki burada yine güvenlik zafiyeti var Bunlar araştırmış mesai çıkışını kollamış bu hainlere fırsat vermemek lazım birda güvenlik gözden geçirmeli şehitlerimize allah tahmet etsin
    Cevapla
  • Mitat 2 saat önce Şikayet Et
    Eee o zaman sorun ne direkt ABD yi hedef alalım. Ben varım korkmuyorum. Öyle abd nin süper güçmüş bilmem neymiş safsatalarınıda geçin, iman gücünden şüpheniz varsa onu bilmem.
    Cevapla
  • hasan 2 saat önce Şikayet Et
    başlıca hatalar belli oluyor birincisi istihbarat zaafiyeti 2 ciside önemli bir kuruluşumuzu özel güvenliğin korumasıdır.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Mehmet 2 saat önce Şikayet Et
    Teröristler idam edilmedikçe bu iş devam eder. Hiçbir ülke haini beslemez. Yine vatan evlatlarına yazık oldu
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Ersin 2 saat önce Şikayet Et
    Hasan bey..Tusaşın çalışanlarının sayesinde Türkiyenin göz bebeği olan bir kurumun bu kadar güvenlik zaafiyetine nasıl maruz kaldıgını her şeyi düşünen devlet aklının bunu nasıl düşünemediginide bir açıklasanız yada bunu bir sorgulasanız olmazmı.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Ilayda 2 saat önce Şikayet Et
    Bu israil isi kimse pkk yi gorup arkasindakini goz ardi etmesin
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    CEHAPKK nın bu elim olaya yuvarlak cevaplar vermesi , CEHAPKK nın gercekte Kandil in sahipleri ile ne kadar derin ilişkileri olduğuna delildir. Yüzlerindeki ATATÜRK maskeleri ve arkalarında Alkol ile uyusturulmus beyinlerden oluşan Kitleleri ile Ülke için gizli bir tehlike olmaya devam .
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Abdulbaki Yeşil 3 saat önce Şikayet Et
    CHP liderine dikkat edin bayram değil seyran değil misali nerden çıktı bu 12 ili ve selo ziyareti acaba ABD b.elcisi kulağına birşeyler mi üfledi. Bence DEM in D.bakir mitingi ardından bu haraketler Israil in iyice azmadı hepsi planlı. Özgür Ozeli oraya getiren güç bu dansözcü grubu harekete geçirdi. Devlet acilen iç güvenlik için bu beyaz türkler ile beyaz kürtleri iyi takip etsin
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Vatandaş 3 saat önce Şikayet Et
    Siyaseti günlük yaşayanlar bu davayı bilmez uluslararası dengeyi bilmeyen bu davayı bilmez bahçeli Amerika ve İsrail in oyununu bozmak için siyasi hayatını bitirmek uğruna bu konuşmayı yaptı bizim aklı ermez sözde chp nin dem inde içinde olduğu ittifaka oy verenler buna karşı çıktı madem o kadar milliyetçisin dem e destek pkk ya destek buna ne diyeceksiniz bu yorumu iyi analiz edin
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Hiç bir siyasetçiye güvenmiyorum bu işin içinde başka bir iş var
  • Salih KIRBAŞ 3 saat önce Şikayet Et
    Güvenlik zaafı hat safhada. ellerini kollarını sallayarak turnikelerden nasıl geçiyorlar?. olay anında görüntüler medyaya nasıl servis ediliyor? bu iki sorunun cevabıdır olayın faailleri.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Coco 1 saat önce Şikayet Et
    Olayın faili belli mossad cıa ve içerideki avaneleri. Maşaları da belli PKK daeş ve içeride devletine küfür edenler
    Toplam 1 beğeni
  • vatansever 3 saat önce Şikayet Et
    Çok doğru bir analiz hasan bey. Teşekkür ederiz
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat