Kaleminiz şahitlik ediyor, kalbiniz haktan ve hakikatten yana atıyor.
BeğenCevaplaToplam 1 beğeni
NECMEDDİN5 gün önceŞikayet Et
Eyyy kötü tutkularını atmış RUHUNU faziletlerle donatmış en YÜCE ve en GÜZEL İNSAN ALLAH CC.senden sende ALLAH CC.DAN hoşnut ve RAZI olarak ALLAH CC.dön,HOŞNUT ve RAZI olduğu HAS kulları arasına katılıp FİRDEVİS CENNETİNE(CENNETİN EN ÜST VE ORTA YERİNE)giriniz,KUTSAL DEĞERLERİNİ HER ŞEYİN ÜZERİNDE SEVEN DEĞERLİ VATAN ve MİLLETİNİN HAS evladı ağabeyim.SELAM VE DUALARIMLA ALLAH A EMANET OLUNUZ.
BeğenCevaplaToplam 6 beğeni
misafir5 gün önceŞikayet Et
Yazıyı bir eğitimci ve yazar olarak dikkatlice okudum.Müstefit olduk.Kaleminize sağlık..
BeğenCevaplaToplam 3 beğeni
Serpil5 gün önceŞikayet Et
Hiçbir şey bilmiyor ki konuşsun adam siyaset adamı değil mahalle kavgası vari konuşmalar bunların peşinden giden dumura uğramış akıllar
BeğenCevaplaToplam 2 beğeni
Nurcihan5 gün önceŞikayet Et
İshal-i fem > chp nin düçar olduğu genetikten gelen hastalığı.
Duanıza amin demekten başka yapılacak bir şey yok ne yazık.
BeğenCevaplaToplam 2 beğeni
DONKİŞOT5 gün önceŞikayet Et
Fırtınalı, dalgalı, Derin ve tehlikeli Denize, Donanimsiz bir vapurla açilmak Donkisotluk olmaz mı? Kurtarıcımız Karadeniz'in azgın Sularına Kapilsaydi Türkiye'yi kim kurtaracakti?
BeğenCevaplaToplam 1 beğeni
FİRTİNA5 gün önceŞikayet Et
İSTANBULU, Türkiye'yi, TUM DENİZLERİ bilen Önemli Bir konutan Olan Atatürk, Donanimsiz bir gemiyle, Neden Azgın sulara Açildi? Aceleyse neden Mayıs'a kaldı, Değilse neden Hazirana ertelemedi? İstanbul Samsun arası 750 km, At ile gitse 1 haftada varır,Samsun olacaginda çorumda Toplanirdi, Ya Fırtınaya Kapilsa da kurtarıcımız kalsaydik ne olacaktı?
BeğenCevapla
SAMSUNA ÇİKİŞ5 gün önceŞikayet Et
Daha 15 Mayıs'a 15 gün var, mesela 10 nisandaki Rüzgar, fırtına kar ,Don yok, Kirazlarin Meyve tutmaya başladığı, Yazın başladığı en sevimli ve sakin ay,Geminiye, Karadeniz'in Fırtınalı aylarını Sordum, Mayıs ayinda Fırtına olmazmiş,O HALDE ATATUR KARADENİZDE HANGİ FİRTİNAYLA UGRAŞMİŞ?
BeğenCevaplaToplam 1 beğeni
Yunus ÖZSEVER5 gün önceŞikayet Et
Çok güzel bir yazı ve değerlendirme, tam da öyle. Yazarın ağzına yüreğine sağlık. Duasında amin diyorum.
BeğenCevapla
never5 gün önceŞikayet Et
yazınıza ve kaleminize sağlık.....
BeğenCevapla
mehmet5 gün önceŞikayet Et
ülkede siyaset abd ile çin in gümrük savaşına döndü . Abd güçlü olması sebebiyle kazanacağını düşünüyor ama kaybedeni olacak bu savaşın
Yorumlar11