KKTC’de Türkiye'ye "Has..tir" diyenler kim?
KKTC’de Türkiye'ye "Has..tir" diyenler kim?
Bu topraklardan o topraklara yeri geldi umut gönderildi. O topraklarda yaşayanlara kardeş denildi, onlar için gözyaşları döküldü.

Yorumlar36

  • bilgisayarcıoğulları 13 yıl önce Şikayet Et
    II.osman vakası. türkiyeyi reddedenler daha bişey görmemişler.mesela gitsinler bi ıraka bosnaya bir savaş geçirmiş ülke gezsinler o zaman da aynı şeyi söyleyebilecekler mi acaba. o küfür edenler denizin üzerindeki martıdır.ne kadar çığlık atarlarsa atsınlar deniz bildiği gibi dalgalanır.
    Cevapla
  • rilhan 13 yıl önce Şikayet Et
    Nankör budalalar. Sayın yazar kalemine yüreğine sağlık söylenecek her şeyi söylemişiniz. o pankartı açıp çirkin söz yazalar: sadece orada yaşıyor olmakla vatandaşı olunmaz o vatan toprağı için bir damla kan akıttınızmı? vatan uğrunda ölen varsa vatandır peki siz kimsiniz. çok istiyorsan güneye defol git.
    Cevapla
  • musta aydın 13 yıl önce Şikayet Et
    akp ve fethullah ve gül: iyi şeyler olacak açılımı. 37.alt kimlik
    Cevapla
  • Şevket Kişi 13 yıl önce Şikayet Et
    Başlık yazıyı berbat etmiş. Argo ve küfür ayıp birşeydir.Hele hanımefendi lisanına hiç yakışmıyor.Ne biçim bir modadır,hangi komplekslerden kaynaklanıyor bilmiyorum ama bu ciddi yazıyada yazarada yazık olmuş.
    Cevapla
  • hmurat 13 yıl önce Şikayet Et
    pankartları doğru algılamak. akp yi anlamakta güçlük çekiyorum daha dün siz Kıbrısı bm nezdinde rumların kucağına atmadınız mı Allahtan adamlar referandumda birleşmeyi kabul etmedilerde alınan topraklar elimizde kaldı
    Cevapla
  • ali şirin 13 yıl önce Şikayet Et
    Yazık. Araştırın ,sorun ,soruşturun .,Eğer bu eylemi yapanlar ve o pankartı açanlarda zerre kadar Türk kanı varsa bende Girne kalesinin tepesinde ULURUM::
    Cevapla
  • Timur 13 yıl önce Şikayet Et
    oyun oynanıyor. bunlar referandumda yes be annem diyerek akpnin politikalarına destek veren gurup ne olduda saf değiştirdi,görülen o ki güney arpayı fazla verdi.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Vince Carter 13 yıl önce Şikayet Et
    .............. 8 sene öncesinde Kıbrısta Türkiyeye karşı böyle tepkiler yoktu..Bölün,bölün,kendi ocağınızı elinden aldıktan sonra diğer devletler,özlersiniz Ne Mutlu Türküm Diyene yazılarını dağlarda..
    Cevapla
  • Yakup Sabrı 13 yıl önce Şikayet Et
    kaliteli yazar. Sizi bu anlamda kutluyorum. Hacı hoca takımı geçinenler Defne J.diye diye bir hal oldular. gündem sancısı çekiyorlar. Basında sizin gibi istisnai kalem dışında kıbrıs konusunda kalem oynatılmadı veya mevzu ıskalandı. oysa ortada defne olayından daha ciddi bir mesele var. lakin yazar çizer yok! gerçek anlamda yazarlar gündemi takip etmeli değil, gündemi belirlemeli. bu gün Kıbrısı dikkatlerimize sunduğunuz için gerçekten hasbi teşekkürler kardeşim. Güzelce yazan ellerinizden öpüyorum.
    Cevapla
  • Yakup Sabrı 13 yıl önce Şikayet Et
    Bütün Kıbrıslıları aynı kefeye koymamalı. Adamları manen eğitmedik. Oralarda Gülen Cemaati bile kendini bulamadı. Arafta kalmış bir halka dönüştürüldü Kıbrıs halkı. baksanıza bizim buralarda kumarhane ve dahi her türlü yasak ama oralarda serbest! Sanki siz zaten telef edilmiş bir halksınız, canınız cehenneme denildi yıllar yılı. Aybike hanım bu güzel yazınhız için teşekkürler ama keşke bu taraflara da dokundursaydınız biraz. Cümle alemin defne derdiyle reyting kaygısıyla telef olduğu bir gündemde bu yazıyla kalitenizi bir kez daha gösterdin
    Cevapla
  • demokrat 13 yıl önce Şikayet Et
    Kıbrıs da bundan böyle bize problem üretecek desenize!. Bu ülkeye gerçekten de acıyorum. yav kime ekmek verdik, kimi bağrımıza bastık, kimin için şehit verdik sonra dönüp sırtımızdan vurdular bizi. Arap dünyası da böyle, kendi kürt kardeşlerimiz de böyle, azerisi de böyle kıbrıslısı da... bu ne nankör ve adeletsiz bir kadermiş arkadaş. bu yazıyı okuyuncaya kadar haberim yoktu böyle bir yürüyüşten. Şok oldum açıkçası.
    Cevapla
  • şükrü ertaç 13 yıl önce Şikayet Et
    Bunları yapanlar rumlar tarafından parayla satın alınanlardır.. Ne olacak birkaç serseri,yolsuzun cebine birkaç kuruş koy anasını bile satar peki birader bir referandum yapın bakalım yüzde kaçınız Türkiyenin ordan ayrılmasını istiyor,Türkiye askerini çekdiğin günden biraz sonra rumlar sizi katletmeye başlarsa yani benim bayrağımın altında esir olarak yaşarsın yada defterini dürerim o zaman bakalım ne yapacaksınız o zaman anavatan gel bizi kurtar diye birtarafını yırtarmısın,ya aslında orayı anavatana ilhak et benim 82,nci vilayetim de zart zurt edenide yamult ne olur.
    Cevapla
  • Ahmet Ar 13 yıl önce Şikayet Et
    İYİLİK YAP KÖTÜLÜK BUL!. İslam ı kaybeden her şeyini kaybeder. Vatan sevgisi, istiklâl aşkı hep inancımızdan kaynaklanır. Kendi paradigmasını hakim kılmak her müslümanın vazifesidir. Bu yüzden yabancı boyunduruğu müslümanın en tahammül edemeyeceği şeydir. Hakkıdır Hakk a tapan milletimin istiklâl... Yani hürriyetin bizim hakkımız olmasının sebebi Hakk a tapmamız, yani Allah a kul olmamızdır. Allah a kul olan, kimseye boyun eğmez. Kıbrıs ta yapılması gereken ne yapıp edip İslamî şuur seferberliği başlatmaktır. Mesele budur.
    Cevapla
  • baybars can 13 yıl önce Şikayet Et
    onlar türkmü.... o protesto edenler türkmü değilmi bilmiyorum ama anlaşılan oki kktc dede türkiyedeki gibi bir 28 şubat döneminden geçmiştir,bşr millet manevi köklerini kaybederse böyle olur,gerçi bizim türkü türke taptıran rejimlerimiz olduğu müddetçe böyle vakaalar görülecektir.
    Cevapla
  • TabdukEmre 13 yıl önce Şikayet Et
    Kıbrısta ki maneviyatın kayboluşunun nedeni. Sanırım bir kaç yıl önceydi elime geçen zaman gazetesinde Rauf denktaşla yapılan bir röportajdan aklımda kalan şu cümleyi sizinle paylaşayım.. Bildiğiniz üzere Kıbrıs Harekatı Ecevit döneminde yapılmıştır. Denktaş"Kıbrıstaki maneviyatın yok oluşunun sebebi Harekattan sonra türkiyeden gelen,sol görüşlü öğretmenler yüzünden vatan-millet vs. değerlerin yok oluşuna o öğretmenler sebep oldu.. Yeni yetişen nesil bunlardan mahrum olarak yetişti. Din anlayışını da ortadan kaldırmaya çalıştılar" demişti
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat