Kadını çıplaklığa teşvik eden siz erkeklersiniz!
Kadını çıplaklığa teşvik eden siz erkeklersiniz!
Her kendini açan kötü niyetli midir? Elbette hayır. Ancak istisnalar kaideyi boz

Yorumlar104

  • bilgehan a. 13 yıl önce Şikayet Et
    ZiNA Varsa Burda Suç 2kişiye de aittir. Aybike hanım burda olayı tek yönlü bakarak erkekler çok dürüsüt namuslu olursa uygunsuz durum olmayacağını söylüyor, fakat bunun terside aynı şekilde olmaktadır. kadınlar çok dürüst olursa erkekler içinde ortam oluşmaz.Gerçek ise 2'side değildir... Aybike hanımın görüşü erkekler baskın konumda olduğu için(Baba, abi, patron,koca erkek olduğu için ) belki düşüncesinde haklıda görünebilir fakat nasıl ki zina en az 2 kişinin özgür iradesiyle oluyorsa benzer durumlarda en az 2 kişi tarafından olmaktadır...Nasıl bir toplumda yaşamak istediğimizde toplumun vereceği kararda şekillenmektedir,toplumun çuğunluğu böyle istemektedir de diyebiliriz...islamcılık nedir ki! zamanla değişen bir politik tavırdır,islamı anladığın kadar islami politika yapabilirsin.Ben burda ne kadar yazsam sana yada okuyana ancak anlayabileceği kadar ulaşabilirim,islamcının islam bilgiside öyledir.Böyle biri dekoltesi açık birinden hoşlanmayacağını nasıl söyleyebiliriz ki.bunlar farklı şeylerdir
    Cevapla
  • Kamil 13 yıl önce Şikayet Et
    baktın suç bakmadın suç. bu ne yahu kardeşim erkekleri yerden yere vurduğunuz,çıplaklığa teşvik ne demek,erkekler bakmasa kadınlar kahrından ölür yoksa niye açılsınlar,siz hiç pazarda mallarını örtüp gizlemeye çalışan pazarcı gördünüzmü ? aksine daha gözünüzün içine sokmaya çalışır,bu açılan kadınlar içinde geçerlidir,şimdi bu tip kadınları soyunmaya erkekler mi itiyor yani,bu kadar saçma bir savunma görmedim,bazı arkadaşlar kafamı çeviririm demiş,yapmayın arkadaş kafanı çevirsen ne olacak çevirdiğin yerde yine bu tipler var
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Bayram Arıcı 13 yıl önce Şikayet Et
    Edepsizlik aldı başını gidiyor.. Edepsizler Tek dost sensin bana Allahım Senden gerisi yalan. Çıkarcı insanlar yapmakta her gün çokça talan. Ahlaksızlık boyu aştı, edebi aldı götürdü heyelan. Ey Dadaş, Yunus gibi sen de artık şu dünyada oyalan. Dini kullanıp insanları kandıranlar şah oldu dünyada. Şeytan olup İslama balta vurdu nice soysuzlar. Edepten kalmadı eser, sefayı sürer edepsizler. Dadaşın gücü yetmez yüreği derinden sızlar.
    Cevapla
  • yasin 13 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl iştir.... Böyle bir düşünce mi olur! Düşünceler olsada böyle bir söylem olmamalı.. Biraz ilgili(!) yazı ve kitap okuyun.. Erkek kadını anlayabilir ama kadın erkeği anlayamamaktadır. Bu söyleminde sizin yani bir bayanın söylemi olması normal.. Müspet ilmi noktasında çok şey söylenir ama... edeb var. Karşınızdaki bir bayan..
    Cevapla
  • ALPER AĞA 13 yıl önce Şikayet Et
    vaybe. ne kadın ne erkek suçludur suçlu sadece yıllardır dini bizlere öcü gibi gösteren zihniyettedir. sigara alkol fuhuş kumar yasak ama nedense hepsini devlet işletiyor
    Cevapla
  • Mustafa Taşçı 13 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Aybike hn,. Tamam, şu ana kadar 101 yorum ve 20852 okuma! müthiş reyting. Yani şimdi siz yazınızda hocaları, kadınları, patronları hatta müşterileri(nizi) de suçlayarak kendinize hakim rölü biçip toplumu suçladınız diyelim. Ne oldu şimdi? Aynı duruma düşmediniz mi yani? Aybike hn, siz de bu geminin içindesiniz unutmayın... sizin göreviniz hakkı hakikatı tavsiye etmek ve toplumu iyi yöne yönlendirmek olmalı reyting değil... Daha güzel yazılarınızı bekleriz.
    Cevapla
  • Abdullah CEYLÂN 13 yıl önce Şikayet Et
    YAZAR HANIMEFENDİYE KATILIYORUM!.... Yanlışın kaynağı nefistir, nefislerimizdir. Şeytan ve nefsimize uyarsak -ki bu durumda Allah da bizleri kendi hâlimize bırakacaktır- çirkinlikler ortaya çıkacaktır. İnaçlı bir insan da nefsî hareket edebilir. Kim nefsî hareket ederse yanlıştır. Kadını tesettür dışı görmek isteyen ve bu şekilde görünmek isteyen... Her ikisi de nefsî ve şehvî hareket ediyor, demektir. Haram, haramdır helâl, helâldir. Erkeğin harama bakması, kadının tesettüre uygun giyinmemesi haramdır. Bir de harama teşvik vardır.
    Cevapla
  • mustafa metin 13 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun. meryem hanımı tebrik ediyorum bu konuyu köşesine taşıyıp yazdığı için çok doğru ve yerinde bir tespit yapmış malesef kadınlarımızı kızlarımızı bu hususlarda maşa olarak kullanıyorlar özellikle büyük şirketler çok yazık.
    Cevapla
  • orhan Gedik 13 yıl önce Şikayet Et
    suçlu erkekmis kadinmis geçin bunlari. Asil suçlu sistemdir..Batililasacagiz diye diye kadini soyutup nesilleri zehirlediler..
    Cevapla
  • Mustafa Aydın 13 yıl önce Şikayet Et
    benim güzel bacım ne işin var böyle kıytırık meselelerle. Senin dantel güzelliğindeki yazıların, tarzın, irfanın ve edebi kişiliğinle böyle kalabalıklara hitap eden yazılarla ne işin olur? biz seni o dantel güzelliğindeki yazılarınla seviyoruz. Lütfen bir daha güzel yüreğini böyle şeylerle yorma. Seni seviyoruz Aybike kardeş.
    Cevapla
  • mustafa kulleliler 13 yıl önce Şikayet Et
    müslüm gürsesten aldanma çocuksun gelsin-3. İnsan eğitimi kişiyi marifetlendirir bizdeki ise sirkteki hayvanların belli bir şeyi yapmaları için eğitilmeleri gibi verildiği için asla marifetlendirmiyor. Hayvan nasıl havada 10 takla atsa onun hayvanlığına bir artı sağlamıyorsa öğrendiğin şey seni oldurmuyorsa bir kıymeti yok. başlığımıza dönersek hani o bahsedilen malum tiplemeler ister kadın ister erkek olsun kendilerine verilen DİN vs. eğitimi sirktekiler gibi taklitden ibarette ise Müslüm babadan dediğim şarkı tüm bu bunalımı yaşayanlara gelsin.
    Cevapla
  • mustafa kulleliler 13 yıl önce Şikayet Et
    müslüm gürsesten aldanma çocuksun gelsin-2. hele başına takılan sıfatlarla hiç de alakası yoktur. Kendini ifade edememe kişiliğini bir yere oturtamama bilgisayar gibi herşeyi bilsede pratiğe dökememe bunlar hep psikolojik belkide sosyo kültürel bir problem olmakla birlikte neden facebook sayfalarında herkesin bir ibnül arabi bir freud bir aynştein olduğunu açıklamaktadır. Model olarak kimi örnek aldığını en azından bilen bir insan önce yaptıklarına baksın sonra insanları sıfatlandırsın. yinede eğitim sistemindeki bozukluktan kaynaklanıyor tüm olan.
    Cevapla
  • mustafa kulleliler 13 yıl önce Şikayet Et
    müslüm gürsesten aldanma çocuksun gelsin-1. Sorulacak soru vucudun ihtiyarlamasıyla acaba nefsani akıl ihtiyarlarmı. Bilakis toplumumuzda nice saçı sakalı ağırmış ancak kişiliği çocuk olarak kalmış insan var. Bizi siz azdırıyorsunuz demek çocuklukta benim babam senin babanı döver demekle aynı kategoriye giriyor. Öyle iktisat problemlerini çözmek cafe masalarında memleketi kurtarmak ile bu kişilk gelişmiyor malesef dediğiniz problemin çözümü İnsan olmaktan geçerki patron müdür amir erkek veya kadın olmakla ilgisi yoktur.
    Cevapla
  • Mehmet Bodur 13 yıl önce Şikayet Et
    UÇKUR KAFALI ERKEKLER DE SUÇLUDUR.... Tıpkı teşhirci kadınlar gibi...
    Cevapla
  • Melek 13 yıl önce Şikayet Et
    DARKNESS PEN.... Çok haklısın canım kardeşim..
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat