Babanız yine aşık  çocuklar!
Babanız yine aşık çocuklar!
“Eve tuz ekmek götürmeyi böyle havalarda unuttum” diyen Orhan Veli ne kadar samimi ise duygularında ve ne kadar herkese benziyorsa, bu ruh hali de Tahir Kutsi Makal’ın bu duygusu da o kadar sahici ve herkestendir!

Yorumlar7

  • Ezel 13 yıl önce Şikayet Et
    ichkeria'ya asıl ne alaka demek lazım?. siz bu mevzuyu basit görebilirsiniz ama kazın ayağı hiç de öyle görünmüyor. Aynı kasabada yetişmişler, aynı coğrafyanın insanı ve bu adam özellikle kendi bölgesindeki en önemli Allah dostunun ismini kullanıyor böyle bir kepazelik için. sen de böyle anlamazlık ayaklarına yatıp sağa sola çamur atma! niyetin Ilgaz ile aynı. Vesselam!
    Cevapla
  • demokrat 13 yıl önce Şikayet Et
    aşık olmak güzel. aşık olmak güzel. kötü olacağına aşık ol. yalan söyleyeceğine aşık ol. Öfke duyacağına aşık ol. kin güdeceğne aşık ol. nefret edeceğine aşık ol. aşık ol ki genç kalasın vesselam. hatta bu dünyadan da zevk alasın.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • demokrat 13 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel bir şiir. sanki aslında biz insanların gizli tarafları açığa çıkarılmış gibi bir his edindim. aslında ne kadar iki yüzlü insanlarız. gizli ajandalarımızı Allahtan başka kimse bilmiyor iyi ki. yoksa halimiz nice olurdu. düşünsenize adam başka kadına aşık aslında, hep onu düşünüyor, kadın da "aman kocam beni çok seviyor" diye kendinden emin yaşayıp gidiyor. Yanında içi kan ağlayan adam ne yapsın. katlanacak bu duruma, idare edecek. yahu yalansa bu anlattıklarım ne olayım.
    Cevapla
  • Ezel 13 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel. Harika bir yazı. Tebrikler
    Cevapla
  • faran 13 yıl önce Şikayet Et
    !. mimar sinan ın mihrimah sultan camii ni mihrimah sultana duyduğu aşk sebebiyle yaptığına ilişkin rivayeti desdekleyen veri yok...bir kere mimar sinan kayserili hristiyan bir ermeni..hayatını incelediğimizde müslüman olduğuna dair somut bişeylere rastlamıyoruz...haliyle aşk insana kendi kutsalı çercevesinde birşeyler yaptırırdan hareketle...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • kenan elli 13 yıl önce Şikayet Et
    şiirin güzelliği... sabah sabah güne başlarken iyi gelen bir yazı.. ama asıl tılsım, yazarın da etrafında gezinerek, dizelerdeki duygu yükünü anlatmaya çalıştığı şiirlerde yatmakta. şairlerin 4 dizede anlattıkları , yazarların sayfa (lar) la ancak anlatmaya çalışma çabaları.. şiir eşittir duygu -ruh.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Mustafa Aydın 13 yıl önce Şikayet Et
    çok güzelmiş yaa. Gerçekten de sabah sabah yüzümü güldürdü. Gerçi böyle açık sözle itiraf etmek her babayiğidin harcı değildir ama. Bu şiiri daha önce niye duymadık ki. Çok güzel bir yazı. Gönlünüze sağlık sayın yazar.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat