Acil çağrı!
Acil çağrı!
Yarın bütün gündemlerimiz önemini yitirdiğinde, elimizde olması gereken moral değerlerimizi yitirdikten sonra çok geç olabilir!

Yorumlar7

  • Ademoğlu 13 yıl önce Şikayet Et
    Meryem Hanıma, Yani Bu Makale Yazarına. Bu makaleyi kelame alan hanımefendi yazısının sonuna e-mail adresimi ekletmiş. ben bir konuda çok nazik bir mesaj gönderdim. Göndereli aylar oldu ne cevap yazdı, ne bir şey söyledi. Yazar okuruna cevap vermek zorunda. Vermiyorsanız o zaman yazınızın sonuna mail adresinizi eklemeyin. Kimse de kandırılmış olmaz. Lütfen !!!!!!
    Cevapla
  • Yakup Sabrı 13 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel. çok etkilendim. acilen bu söylediklerinizi gündeme almak lazım ama nerede o adamlar? Onlar şimdi koltuk derdinde.
    Cevapla
  • Semih Aydın 13 yıl önce Şikayet Et
    Acil Cagrı. Insanların dünya dertlerine düştüğü bu günlerde böylesıne güzel bir yazı. Okuyanlarının şöyle bir hayatlarını göz atmalarını sağlayacağı düşüncesindeyim.Yazarı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.
    Cevapla
  • azmi aslan 13 yıl önce Şikayet Et
    HARİKA. Yine muhteşem bir yazı yazmışsınız sizi tebrik ediyorum. Gerçekten çok haklısınız insanlar bu yazıyı okuyup inşallah bilinçlenirler.
    Cevapla
  • demokrat 13 yıl önce Şikayet Et
    muhteşem. bu acil cağrı esasında çerçevelik bie yazı. Sayı yazar gerçekten de doğru noktalara temas etmiş. tebrikler.
    Cevapla
  • Ahmet Ar 13 yıl önce Şikayet Et
    GELDİM!. Âcil çağrıya âcil cevap: Geldim! Ne yapacağız? Nerden başlayacağız? Tüccarımızın doğru terazi tutmasından mı, fakirin zenginin servitindeki hakkından mı, talim-terbiyeden mi, yamulmuş siyasetten mi, köklerinden kopmuş ve birer ahlaksızlık paçavrası haline gelmiş edebiyat dünyasından mı, alçaklığı geçmiş, çukura yuvarlanmış kültür-sanat-sinema aleminden mi, Allah'ın üremek ve aile hayatının devamı hikmetiyle verdiği cinsi cazibeyi mübtezellik haline getirmiş TV ve internet ortamından mı?... Bitmez... Nerden? Meryem Hanım güzel yazmış, çarpıcı yazmış. Evet, bir yerden veya her yerden başlamalı. Her hareketimizin irtica suçlamasıyla damgalanacağını da bile bile başlamalı. Bu son hayat çığlığı...
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • yusuf kaya 13 yıl önce Şikayet Et
    . Akif in mısraları Ferideye olsun :)
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat