Tır terörüne birileri dur desin!
Tır terörüne birileri dur desin!
Yaklaşık üç haftadır yollardayım ve ülkenin neredeyse bütün bölgelerine bir şekilde yolumu düşürdüm. Bütün ülkede yolların büyük çoğunluğu bölünmüş yola dönüştürülmüş. Her kilometre başında hükümete ve bu başarının mimarlarına dua ettim.

Yorumlar6

  • selim onur 13 yıl önce Şikayet Et
    Olmadı bu yaz şimdi.. Siz o tır şoförlerinin hepsi ergenekoncu ve CHP'li falan deseydiniz yazınız daha çok okunur ve taktir görürdü. Çünkü bu köşelerin okurları sizden toplumsal konulara karşı refleks değil CHP ve laiklik düşmanlığı bekliyor. Size ne tırlardan kamyonlardan falan.
    Cevapla
  • fahrettin yavuz 13 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle doğru. daha dün şehir içi trafiğinde ölümden döndüm adamın mazereti özrü kabahatinden büyük nitelikte arabayı üzerime kırdı mazareti enteresan!! görmüyormusun motorsiklet altıma girecekti oldu sanki motosikletler araç değil yol hakkı yok kenara kaçılması gereken savrulması gereken böcekmiş gibi adamlar frene basmaya tenezzül bile etmiyorlar
    Cevapla
  • ÖMER BUDAN 13 yıl önce Şikayet Et
    insana saygı. kesinlikle üzerinde yetkililerin durması gereken bir konu.tır sürücüleri şehir içinde dahi yarışıyorlar.kırmızı ışıkta hem sol hem sağ şeridi işgal ediyorlar.insanları tehlikeye atan hareketlerde bulunuyorlar.halbuki herkes aynı değerde tek can taşıyor.
    Cevapla
  • efe 13 yıl önce Şikayet Et
    şakayı sevmiyorsunuz heralde. yazınızda eleştirecek bir şey yok.sadece abartarak insani bir yazıyı muhteşem bir yazı dedik.şakamızda şakaydı
    Cevapla
  • demokrat 13 yıl önce Şikayet Et
    Aybike Hanım tebrik ederim. Hakikaten çok önemli bir konuya değinmişs iniz.Bu tespitleriniz çok doğru. Bu tür yollarda adamlar gerçekten terör estiriyorlar. Bizim çocukların yarı canı çıkıyor korkudan. Hislerimize tercüman olmuşsunuz. Bravo.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ŞAHİN AVCI 13 yıl önce Şikayet Et
    Meryem hanımefendi. Yazdıklarınıza yüzde yüz katılıyorum ve bu guruba aynı oranda olmasada bir kısım otobüs şöförlerinide katıyorum.İnsanın içinde Allah korkusu yoksa o kişiden merhamet beklemek hayal olur.Yollarda sadece kendisinin ve varsa yanındakilerin canını düşünüp hareket eden bazı tır,kamyon ve otobüs şöförleri aynen dediğiniz gibi terör estirmekte ve maalesef kazaların büyük çoğunluğunda bunlardan biri var.Bende bir sefer otobüsle karşı karşıya kaldım geliş gidişli yolda ve benim şeridimde ,selektör yapınca el kol hareketi yaptı değerli şöförümüz yani ellerinden gelse karşılarından hiç araba gelmemesini isteyecekler. Kısacası eğitim şart.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat