Her şeyin cılkını çıkarttık!
Her şeyin cılkını çıkarttık!
Uzmanlar en mahrem alan olan evliliklere de el attı.

Yorumlar7

  • Feyzi Karaman 12 yıl önce Şikayet Et
    vatandaş ne o yoksa sen de mi uzmansın!. Gücüne gitmiş. bak bak... boş zırvalarla milleti uyutacak, paraları cebe indirip uzmanlık taslayacaksınız! yok kadın erkek için giyinmeli mi, caiz midir hikayeleri! yahu kadının süslenip süslenmeyeviğinden size ne! kadın kocasıyla ne yaşadığını sen nereden bileceksin. İşte böyle uzmanlara böyle yazı. niye gücüne gidiyor ki? yazarın yazarlığnıı tartışmaya gelince o sana düşmez aslanım. İstanbul'un Fethini şaheser bir üslupla yazmış bu bacımız sizin tarzınız olmayabilir ama kesinlikle cebci değil. Herkes kendisini bilmeli. Vesselam.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • vatandaş 12 yıl önce Şikayet Et
    sadece 'uzman' değil... "yazarlar" da çoğaldı... Maşaallah yazan yazana... "Her şeyin cılkını çıkarttık!" değilmi?..
    Cevapla
  • Bab-ı esrar 12 yıl önce Şikayet Et
    Mihrinur hanım tebrikler. bir uzman kolay kolay nefsinesöz geçirip bu yorumu yapamazdı.Sizi kutluyorum.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • mihrinur can 12 yıl önce Şikayet Et
    uzman olarak :D. Meryem hanım, bahsettiğiniz aile terapistlerinden biri olarak yazınızı beğenerek okudum. Gerçekten de çok ciddi bir bilgi kirliliği içindeyiz. Bir yandan herkesin "uzman"olması (!), diğer yandan hakikaten bu işin eğitimini almış bile olsalar toplumumuza yabancı uzmanların varlığı ciddi bir sıkıntı. Benim ihtisasım psikoloji ve aile danışmanlığı üzerine ama bu alanda unutulmaması gereken mühim bir nokta şu ki; "Tüm Bilgilerimiz Yurt Dışından, Avrupa Kültüründen Geliyor", bunları bizim kültürümüzü iyi bilerek, yorumlayı uyarlamalıyız...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Feyzi Karaman 12 yıl önce Şikayet Et
    yazar doğru söylüyor.. Yirmi yıllık evliyim. Eşimle bu anlatılanlara gülerek bakıyorum. Yok kadınlar böyle yapın, yok erkekler şöyle yapın. çok tuhaf olan da bu tür nasihatlarla beynimizi ütüleyenler ikişen üçer evlilik yapan uzmanlar. yani kelin ilacı olsa önce kafasına sürürdi hesabı. Yazarı bu güzel ve uyarıcı yazısından ötürü kutluyorum. Böyle yazarlar da kalmadı zaten. kaç kişiye kendimi okuturum hesabıyla kaç kişiyi aydınlatırım hesabı birbirine karışmış durumda. Meryem Hanım kutluyorum.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Bab-ı esrar 12 yıl önce Şikayet Et
    Bu arada. Bu yazı özellikle millete bol bol tavsiye nutukları yazarak cebini dolduran sözde evlilik uzmanlarını çok kızdıracak. Arı kovanına çomak soktunuz Aybike Hanım.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Bab-ı esrar 12 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler,takdirler sayın sinan. Bu uzmanlar çağında neyimiz var neyimiz yokalaşağı oldu. Felaket çağı gibi. Nesil bozuldu, kifayetsiz bir çağın çocukları ürediler. halk daha bi duyarsız, ilgisiz, merhametsiz. İnsanlar birbirine yabancılaştı. akrabalık ilişkileri bitti. yani Sevgili yazar hangi taraftan bakarsak bakalım bir yıkım devrinin insanlarıyız. sizi bu güzel tespitlerinizden dolayı kutlarım. saygılar.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat