Gasilhanede alarm!
Gasilhanede alarm!
Gasilhanedeki morga alarm taktıklarına bakmayın siz! Kaç kişi ölmüş de geri dönmüş? Umut fakirin ekmeğidir işte.

Yorumlar10

  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    sayın İbrahim Dursun... arkadaş,parası neyse verelim,Allah rızası için yazma yahu! ne bu böyle okuyucuyla dalga geçer gibi aynı notu kopyala yapıştırla farklı zamanlarda aynı ve/veya farklı yerlere yapıştırıyorsun...iyi misiniz?
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • İbrahim Dursun 12 yıl önce Şikayet Et
    MORG !..VE GERİ DÖNÜŞ!..Buz gibi (!)bir yazı!..-1. Yanlış teşhis konularak morga misafir edilenlerin,kısa zaman sonra hayata geri dönüş yaptıklarını çok duyuyoruz..Bu ne hastanın nede doktorun elinde olan bir şey değil..Yani siz morgdan geri dönmek istemesenizde sizi orada bırakıp, mezara gönderemezler..Bunun için endişeye ve heyecana gerek yok sanırım.Söz konusu olay vukubuluncada Dünya dan ayrıp gitmeye niyetleneceğinizi sanmıyorum.Bakmayın siz şimdiki düşüncelerinize..Hele öyle bir şey vukuvulursa o zaman ki düşünceleriniz geçerli olur..Şimdikiler sadece duygusal bir yaklaşım!Bütün sıkıntılarına ve çilelerine rağmen -hayat- niğmeti Rabbimizin(cc) insanoğluna bahşettiği en kıymetli şeyerden.Velhasılı geri dönüşe itiraz edeceğinizi sanmıyorum o zaman..Biraz soğuk (!)ve buz gibi(!) bir yazı..Amma velakin hayatın sıcaklığı yanında o buzlar eriyip akmayada mahkum!..//-Elbet yürüdür fermanını, Kadir-ü Kayyum canan canan.Herkese layık sırrı tecella neler eyler,nelerrrr.//Alvarlı Hace Muhammed Lütfi...VesSelam
    Cevapla
  • demokrat 12 yıl önce Şikayet Et
    Faran Üstadım niye istihza diye algıladın anlamadım?. Zira gerçekten de yorumunuz hoştu ve istifade ettik. Güzel olan yapıcı olan şeyleri neden redddedip muhatabımızı incitelim ki üstadım. Hele böyle ölümü ziyadesiyle hissettiren bir yazıdan sonra ne haddimizedir ki böyle bir müstehzi nazar ile muhabbet eyleyelim. Baki selam ile.
    Cevapla
  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    sayın demokrat. kuvvetli bir istihza ile mi karşı karşıyayım? yok yani,noktalamalarından çıkaramadım..çok daha muhkem bir bilgiye vakıfsanız istifade etmekten imtina etmem..!
    Cevapla
  • demokrat 12 yıl önce Şikayet Et
    Faran bin yaşa emi bayağı güldürdün üstad. Hakikaten bu bıçak işini ben de düşünmemiştim niye koyarlar diye! Şimdi senin bu yorumundan onu da anladım. Belli ki Aybike Hanım da bilmiyordu ki yazmamış. Allah hepimizi hayırlı ölümlülerden eylesin. Bu yarı ironik yarı tefekkür yazısı için teşekkürler Meryem Hanım.
    Cevapla
  • faran 12 yıl önce Şikayet Et
    yardımcı olmak adına!. ..ölünün üzerine bıçak ve/veya ona benzer bir eşya konurdu.amaç özellikle aşırı şişkinliği olanların gazının giderilmesi!çok fena hatıralarımız da oldu,sobanın başında bikaç arkadaş muhabbet ederken geçen bir vaktinde hemen belki 1 metre yanı başımızdaki komşumuzun mevtasından poooof diye bir ses duyar ve bıçağın yerde yuvarlandığını görürseniz...!ilkinde daha küçüktüm-belki 14-15 yaş-,fena korkmuştum ama sonraları alıştık..köyde yaşamanın müthiş zenginliği,ölümle hayat içiçe..37 yaşımdayım, o yaşımdan beri eşin dostun cenazesinde mezarına iner onu özenle yatağına yerleştiririz.hem biz zaten korkulacak bir ölüme de iman etmiş değiliz.eskiden kırsalda gece yolculuğunda kalacak yeri olmayan yolcu güvenli yer diye mezarlıkta yatardı..modernite mezarlıkları şehir dışına çıkartarak ölmü hayatlarından çıkartmaya çalışıyor,beyhude..sağlam burçlarda da olsak ,gelip bizi bulacak..
    Cevapla
  • Nasuh BİLEN 12 yıl önce Şikayet Et
    Şaka yorumlama. Allah diyelim bakalım alarm varmı.
    Cevapla
  • Nasuh BİLEN 12 yıl önce Şikayet Et
    Vahşet haberleri. Vahşet haberler sıradan olay şeklini aldı.Diriysek bunlar nasıl olabiliyor
    Cevapla
  • İbrahim Dursun 12 yıl önce Şikayet Et
    MORG !..VE GERİ DÖNÜŞ!..Buz gibi bir yazı!..-1. Yanlış teşhis konularak morga misafir edilenlerin,kısa zaman sonra hayata geri dönüş yaptıklarını çok duyuyoruz..Bu ne hastanın nede doktorun elinde olan bir şey değil..Yani siz morgdan geri dönmek istemesenizde sizi orada bırakıp, mezara gönderemezler..Bunun için endişeye ve heyecana gerek yok sanırım.Söz konusu olay vukubuluncada Dünya dan ayrıp gitmeye niyetleneceğinizi sanmıyorum.Bakmayın siz şimdiki düşüncelerinize..Hele öyle bir şey vukuvulursa o zaman ki düşünceleriniz geçerli olur..Şimdikiler sadece duygusal bir yaklaşım!Bütün sıkıntılarına ve çilelerine rağmen -hayat- niğmeti Rabbimizin(cc) insanoğluna bahşettiği en kıymetli şeyerden.Velhasılı geri dönüşe itiraz edeceğinizi sanmıyorum o zaman..Biraz soğuk (!)ve buz gibi(!) bir yazı..Amma velakin hayatın sıcaklığı yanında o buzlar eriyip akmayada mahkum!..//-Elbet yürüdür fermanını, Kadir-i Kayyum canan canan.Herkese layık sırrı tecella neler eyler,nelerrrr.//Alvarlı.VesSelam
    Cevapla
  • nakkaş Hacı 12 yıl önce Şikayet Et
    Hem gülümsettiniz hem de düşündürdünüz be kardeş!. İnsan bir hoş oluyor bu tür yazıları okuyunca. Gasilhane ve morg! Bu sözler insanı bir kere can evinden vuruyor. Ölüm kadar sahici hiç bir şey yok. Bu yalan dünya hepimizi kandırdı kardeşler, hepimizi aldattı ve hepimizi çürüttü. Uyanın ve kendinize gelin. Bütün yollar ölüme uzanıyor.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat