Kırklareli'nde neler oluyor neler!
Kırklareli'nde neler oluyor neler!
Önceki gün Kırklareli “Sevgi Dünyamız” Kültür Sanat ve Eğitim Derneği'nin davetlisi olarak bu nadide şehri ziyaret ettim. Açıkçası ilk kez gitme fırsatı bulduğum bu şehirde çok şaşırdığımı, hatta afalladığımı söylemeliyim.

Yorumlar7

  • Tuğrul İskender 11 yıl önce Şikayet Et
    keşke. meryem hanım keşke yazılarınıza fotoğraf da ekleseniz. gezi yazılarını okumak çok güzel oluyor.
    Cevapla
  • replikas 11 yıl önce Şikayet Et
    turgut1. hastamısın sen kardeşim. koskoca yazıyı,yanlışları bulmak için mi okudun ALLAH aşkına.ne zihnyetli insanlar var ,hakikaten şaşırtıcı.yazı gerçekten güzel.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • demokrat 11 yıl önce Şikayet Et
    kırlareli valisi gerçekten de candan ve samimi bir insan. bu şehre çok şey kattığını düşündüğüm değerli bir vali. tunceli'de de harikalar yaratmıştı, ama bir takım kimselerin kovanına çomak soktuğu iiçin " akp lehine beyaz eşye dağıttı" diye topa tutulmuştu. bu hikaye kenarda dursun lakin adam gibi bir adam kırklareli valisi.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Bab-ı esrar 11 yıl önce Şikayet Et
    aşk-ı revan romanınız bir harika!. bu kitabı bir solukta heyecanla okumuştum. ve sizin ne denli güçlü bir kalem olduğunuza bu romandan sonra hükmetmiştim. üslup, konu, hikaye tek kelime ile muhtuşem idi. başarılar meryem hanım.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • mai katre 11 yıl önce Şikayet Et
    cümlede..... ağır kusur yok bence :) eğer oğlunun adı zikredilmemiş olsa idi ve/ile yerinde olacaktı lakin isim zikredilmesi son vurgu hasebiyle aklı teyakkuza geçiriyor ama gene de hızlı bir okuyuşta sorun yok, öyle mahşer hesabına göre okuduğumuzda bir ufak kabahat var gibi duryor:)
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • İbrahim Dursun 11 yıl önce Şikayet Et
    kırklareli...sayın vali mustafa yaman...ve de kültür sanat ve eğitim derneği şenliklerine dair..-1. sayın vali mustafa yaman cumhurun içinden gelen birisi olduğu için halkını iyi tanırlar .sizinde ifade ettiğiniz gibi kendileri halktan ,içten ve samimi davranır.netice olarak halkına karşı şefkatli davranan yöneticileride halk sevip bağrına basar.ki,bu durum, çoğumuzun arzuladığı -devlet-millet el-ele!- kaynaşması sonucunu doğurunca,milletin önündeki çok engellerin aşılıp ,ileriye doğru aydınlık ufuklara hep beraber yürünme fırsatı yakalanmış oluyor...istikbal bizleri bekliyor..ve rahmetli akif in sözünden ilham alarak diyouz ki; -hakkıdır hakk a tapan milletimin istikbal!..başta sayın vali olmak üzere kırklareli kültür sanat ve eğitim derneği şenliklerinde emeği geçen herkese teşekkürler....vesselam
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • turgut1 11 yıl önce Şikayet Et
    meryem hanım size inanamıyorum,düzeltiniz. yazınızda "sevgili eşim ve biricik oğlum mehmet kağan ile" diyorsunuz.yazının olması gereken doğrusu "ile bağlacı ile sağlanmalı değil miydi yani "sevgili eşim ile biricik oğlum kağan" olmalı değil miydi??..bence hemen düzeltilmesi lazım.zira kişinin eşi aynı anda nasıl oğlu olabilir de mi?
    Cevapla Toplam 5 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat